![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
29-09-2006, 05:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Da-i multe ceaiuri calde (nu fierbinti)...ceva de gat care sa contina albastru de metil. Si Trebuie neaparat antibiotice cred. Sa nu faca puroi. Si poate sa faca gargara cu ceva...sunt tot felul de solutii. Batraneste stiu ca se pun cartofi cruzi taiati felii pe gat si se invelesc cu un fular ceva...iar in gat Merci mult Liliana.As vrea sa le frec eu cu ceva cu o solutie ceva,dar nu suporta nimic,ma tem pentru el Sanatate! Merci Amalia pai unde-s pozele? ca eu nu le vad -------------------- |
| Nessie |
29-09-2006, 05:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lacry, ai citat mesajul cu pozele si dadeam de rotita soarecului si nu se mai termina. Eu le-am vazut in citatul tau, dar acum le-am sters ca erau prea mari. Daca nu le poti vedea inseamna ca ai probleme cu calculatorul. Lasa-l putin sa se incarce pe pagina respectiva si o sa vezi si pozele.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
29-09-2006, 05:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacry, ai citat mesajul cu pozele si dadeam de rotita soarecului si nu se mai termina. Eu le-am vazut in citatul tau, dar acum le-am sters ca erau prea mari. Daca nu le poti vedea inseamna ca ai probleme cu calculatorul. Lasa-l putin sa se incarce pe pagina respectiva si o sa vezi si pozele. oki, cred ca ai dreptate. Mie imi apare o fereastra pe care scrie Imagine si un X -------------------- |
| Nessie |
29-09-2006, 06:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
E clar atunci! Ai conexiunea slaba la internet. Da click dreapta pe imagine (sau pelocul ei...) si apoi "show image".
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
01-10-2006, 09:07 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pupici...sa ai o zi frumoasa.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
02-10-2006, 07:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut fetelor.Am aparut si eu.Sunt tare necajita,am fost si eu pe patul de suferinta linga Sergiu
Gabita eu nu vad pozele -------------------- |
| MIRRRUNA |
02-10-2006, 07:48 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Rodi, sanatate muuuuulta
|
| aki |
02-10-2006, 08:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mara.Pe unde ai disparut?
Gabita gata s-a rezolvat cu pozele -------------------- |
| lliliana |
02-10-2006, 08:07 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Aki...imi pare rau de ce citesc aici. Sa aveti sanatate multa. Of...
Salut si iti doresc o zi linishtita si fericita. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
02-10-2006, 08:24 AM
|
Merci Liliana
Irasi probleme cu partamentul.Vrem sa ichiriem altul.Sa nu-mi ziceti ca sunt nebuna -------------------- |
| lliliana |
02-10-2006, 08:35 AM
|
|
Brrrr...
Imi pare rau de ceea ce aud. Poate ar fi mai bine sa va mutati, daca nu va simtiti confortabil. Nu vreau sa ma aventurez in speculatii legate de problemele astea pentru ca nu vreau sa par dusa In general, cand te muti in casa noua e mai bine sa faci o slujba si sa faci o curatenie sanatoasa...cu zugraveala si alte alea. Atmosfera ramane incarcata cu tot felul de amprente (energetice), de la vechii locatari. Ideea este, draga mea, ca daca te sperie e mai rau. Nu are ce sa ti se intample. Decat eventual sa visezi urat. Ai incredere in ce iti spun, stiu bine ce vorbesc. Cauta alta locuinta, pana una alta cheama un preot pentru o slujba. Influenta, daca apare, apare in timp, nu imediat. E bine sa pleci de acolo. Nu stiu cum sa-ti explic. E ca si cand ai sta in miros de tzigara...desi nu fumezi, dupa o vreme incep sa-ti miroase hainele si sa ai probleme cu plamanii. Poate nu e cea mai fericita explicatie, dar nu stiu cum sa-ti spun altfel. O sa te intrebi ce mi-a venit cu explicatiile astea. Nu e bine ce fac, dar iti spun doar atat...fac parte dintr-o fundatie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale. Sunt membru. Te rog nu ma intreba nimic. Am spus-o doar ca sa intelegi ca nu vorbesc prostii. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 02-10-2006, 08:36 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
02-10-2006, 08:42 AM
|
Chiar nu te inteleg Liliana dar vreau mult sa-mi lamuresc sa inteleg si eu ca nu sunt nebuna.Poate pe MP
Si inca una de vrea-o citeva zile visez copii micuti nascuti de mine numai singe -------------------- |
| lliliana |
02-10-2006, 09:20 AM
|
|
Stiu ca e greu de intzeles, de aceea nici nu ma aventurez sa explic mai in amanunt. Ideea este sa te grabesti sa pleci de acolo...si pana una alta sa faci o slujba de curatare pe casa.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
02-10-2006, 09:26 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
02-10-2006, 09:30 AM
|
Da catam,vrem chiar azi sa ne mutam,cel tirziu miine
Liliana pe Privat -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:22 AM |