left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

256 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Slabim in continuare:))))))))))))))))))))) seperator Optiuni V right
aki
mesaj 17-10-2006, 06:54 AM
Mesaj #541

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.288
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Salut la toata lumea.
Azi sunt necajita,timpul urit,vreau sa dorm si sa uit de toate.E foarte dureros cind esti invinuit pe nedrept si ofensat. sad.gif M-am saturat.Azi am mult de lucru,nu stiu cu ce sa ma ocup sa uit de toate sad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-30.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 61,8 kg
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 07:00 AM
Mesaj #542

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Of, Rodica, tot probleme la servici? hug.gif Te-ai gandit cumva sa il schimbi, daca te nemultumeste atat de tare? huh.gif Hai, stai cu noi, daca simti nevoia sa te descarci aici e foarte bine, suntem langa tine. pupic.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

aki
mesaj 17-10-2006, 07:11 AM
Mesaj #543

Lama

Nu sunt numai probleme de servic Moka,sau adunat mai multe si nu mai fac fata sad.gif .De ce toamna iti rascoleste sufletul asa tare sorry.gif La mine cele mai mare ghinioane le-am avut toamna dintre care unul ca m-am casatorit sad.gif .
Tu la servici esti asa de dimineata?E frig la noi si eu asa de rau am dormit noaptea aceasta,am visat noate nebuniile de pe lume sad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 07:35 AM
Mesaj #544

Iepuras

Dap, sunt la servici de la 8 fara ceva.
Iubita, toata lumea are perioade in care toate ii merg rau, parca toate relele ti se intampla numai tie; eu tocmai incerc sa ies dintr-o asemenea perioada, si cu ajutorul prietenilor dragi, sper sa reusesc.
Suntem aici, langa tine, pupic.gif . Asa e toamna, parca se adancesc depresiile. Hai, capsoru' sus, sufla mucii in batista laugh.gif , o sa vina si soarele acusi pe strada noastra!

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
amalia0701
mesaj 17-10-2006, 07:46 AM
Mesaj #545

Hiena

Raspunsuri: 4.805
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

O explicatia este carentza de magneziu.
Ia mancati voi in fiecare zi 50gr. de curmale.
Pai daca va plangeti voi hai sa va povestesc cum m-am trezit io, la 4:15 bubuituri in usa vecinilor mei, cineva vroia sa intre peste ei si ei nu vroiau.
Dar io ce vina am oameni buni?
Iar atac de panica, dar mai usor ca l-am trezit pe Marius si m-a linisiti.
Cand m-am dus la WC, am auzit cum "vizitatorul" tzipa de afara de jos, pa la geamuri:
Lasa ma ca maine nu o sa mai aveti timp sa chematzi politzia, va termin pe totzi............
Recapituland:
-nu aveau treaba cu mine;
-dar totusi m-am speriat caci iar m-am trazit in bubituri idin somn, cum or fi dormit aiai din Beirut sau din Bagdad?
-a vorbit marius cu mine, m-a linistit, dar.....nici nu vreau sa ma gandesc ca joi noaptea nu va fi acasa, iar saptamana viitoare nici joi nici vineri.........
-am reusit sa ma calmez caci m-am rugat.
Asera am gasit prin casa o carte de rugaciuni pentru copii si m-am rugat cu Ioana inainte de culcare.
Am constatat ca fiemea stie o suma de rugaciuni, nu de la mine, caci io nu stiu nici una blushing.gif
Iar la 5:30 m-am apucat de yoga.
Acu imi e bine, dar forez adanc in mine sa gasesc puterea.
Helppppppppp
Mai aveti idei ce ma poate ajuta?

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
aki
mesaj 17-10-2006, 07:51 AM
Mesaj #546

Lama

Of,Amalia si tu probleme. sad.gif Stiti de ce as avea nevoie eu?De o prietena adevarata care sa ma iubeasca si sa tie la mine.Sa nu fie invidioasa,sa ma ajute moral.Va am pe voi dragele mele,dar suntei de parte de mine.Dana mi-a spsu ca vine in Moldova,dar vad ca inca nu stiu nimic de ea.Incerc sa o cat la neuroni poate dau de ea. unsure.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 08:10 AM
Mesaj #547

Iepuras

Amalia, ma faci sa-mi fie rusine ca ma plang mereu. blushing.gif N-am nici o idee care te-ar putea ajuta. Poate niste casti, sa adormi cu muzica in urechi?

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 17-10-2006, 08:12 AM
Mesaj #548

Lama

unsure.gif Amalia,ti-ai pus termopane?

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 08:23 AM
Mesaj #549

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Salutare hug.gif O zi frumoasa foc, sa-ti poarte noroc. pupic.gif
Uf...daca am reusi fiecare sa ne detasam de probleme ce bine ar mai fi. hug.gif floare.gif Aki, am senzatia ca nu mai exista pe lumea asta un coltisor unde sa reusesti sa scapi de rautatea celor din preajma, decat in tine...in detasarea de tot...sa poti privi lucrurile cu seninatate, sa vezi mereu partea plina a paharului. Sa zici...serviciu de kkt, dar bine platit...sau...8 ore lucrez, dupa aia la revedere drum bun, vorba lui Gheorghe...Mi-e greu, dar vine si binele...Suntem toate cu tine, ne simti aproape?...Sa stii ca acea caldura pe care o simti uneori inexplicabil...suntem noi... floare.gif

Amalia, asta e pentru tine...
"Se întâmplă câteodată să vină la mine cineva pentru a mi se plânge că nu reușește să scape de un viciu care îl chinuie. Săracul de el, a încercat de sute de ori dar nici o dată nu a reușit. Atunci îi spun: “Ei bine, dar asta e minunat, este de-a dreptul formidabil! Asta dovedește pur și simplu cât sunteți de puternic!” Mă privește uluit și se întreabă dacă nu cumva îmi bat joc de el. Atunci îi spun: Nu, deloc, nu râd de dumneata, dar pur și simplu dumneata nu-ți dai seama de propria forță. - Dar care forță? Eu nu reușesc niciodată, sunt mereu victimă și asta este o dovadă că sunt slab. - Ba nu, nu gândești corect. Să analizăm cum s-au petrecut lucrurile și ai să înțelegi că nu glumesc deloc. Cine a format viciul acesta?... Dumneata. La început el n-a fost mai mare ca un bulgăre de zăpadă pe care-l puteai ține în palmă. Dar jucându-te mereu cu el, adăugându-i puțină zăpadă, distrându-te să-l rostogolești, să-l împingi, a tot crescut până a ajuns cât un munte care acum nu te mai lasă să treci mai departe. La început și viciul de care te plângi nu a fost decât un mic gând, dar l-ai întreținut, l-ai alimentat, l-ai “rostogolit” și acum te simți strivit de el. Ei bine, eu mă minunez de forța dumitale, dumneata ți-ai construit acest viciu, ești tatăl lui, este fiul dumitale și este atât de zdravăn că nu mai reușești să-l pui la pământ.
Din păcate, sunt prea puțini aceia care ajung să privească lucrurile astfel. Se luptă cu disperare cu anumite tendințe negative care se manifestă în ei fără să-și dea seama că pentru a ajunge acolo, au fost foarte puternici. Cu cât dușmanul din voi este mai puternic, cu atât aceasta dovedește că forța voastră este mai mare. Da, acesta este modul în care trebuie să gândiți.
Observați numai cât sunteți de crispați când luptați cu voi înșivă și câte greutăți întâmpinați; se dă o bătălie grozavă în voi și această bătălie vă umple de contradicții. De obicei considerați că tot ceea ce este inferior în voi vă este dușman și vreți să-l ucideți; dar acest dușman este foarte puternic, căci îl căliți de sute de ani în lupta pe care o purtați contra lui și cu fiecare zi el devine tot mai amenințător. Este adevărat că avem dușmani care trăiesc în noi, dar dacă ei ne sunt dușmani, este vina noastră care nu suntem alchimiști destul de pricepuți pentru a transforma totul. " Mihaiil Aivanhov

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 08:33 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 09:38 AM
Mesaj #550

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

neatza draga mea aki hug.gif tare dor mi-a fost de tine pupic.gif
am vazut ca iarasi ai schimbat gazda, sper ca de data asta sa fie cu noroc blum.gif

deh, toamna aduce melancolie...vise.. rolleyes.gif stiu ca nu-i usor pt tine, ai atatea responsabilitati, cu casa, cu danuta, cu sergiu. dar cu putin ajutor si din partea lor, cat de mic, o sa treci peste necazuri pupic.gif

amalia hug.gif off, grea dilema asta cu atacurile de panica sad.gif imi pare tare rau ca nu ai reusit sa te linistesti, chiar nu am idee ce te-ar putea ajuta. poate o mutare?

Acest mesaj a fost editat de buretel: 17-10-2006, 09:39 AM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
aki
mesaj 17-10-2006, 09:55 AM
Mesaj #551

Lama

Liliana salutari draga.Mereu imi bucuri sufletul cu cuvinte calde pupic.gif
Buretel pe unde umblii? w00t.gif Uiti de noi ne lasi balta hug.gif .Gaseste 5 minute si mai povesteste-ne ce mai faci... hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 10:06 AM
Mesaj #552

Koala

CITAT(aki @ 17-10-2006, 11:55 AM) *

Buretel pe unde umblii? w00t.gif Uiti de noi ne lasi balta hug.gif .Gaseste 5 minute si mai povesteste-ne ce mai faci... hug.gif

eu? iaca, ingropata in hartii pe la servici doh.gif
altfel, mi-s bine, sanatoasa si voioasa blum.gif am fost in concediu, deja ma gandesc la urmatorul, mananc tot ce prind, seara imi amorteste posteriorul uitandu-ma gatuita la TV, din an in paste mai calc (numai atunci cand numarul obiectelor este >=15 lol.gif ), si din 2 in 2 ani mai fac si curatenie sorry.gif
cam asta-i viata mea de zi cu zi lol.gif lol.gif

pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 17-10-2006, 10:23 AM
Mesaj #553

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131

CITAT(aki @ 17-10-2006, 08:51 AM) *

Of,Amalia si tu probleme. sad.gif Stiti de ce as avea nevoie eu?De o prietena adevarata care sa ma iubeasca si sa tie la mine.Sa nu fie invidioasa,sa ma ajute moral.Va am pe voi dragele mele,dar suntei de parte de mine.Dana mi-a spsu ca vine in Moldova,dar vad ca inca nu stiu nimic de ea.Incerc sa o cat la neuroni poate dau de ea. unsure.gif

Tare mi'as dori sa fii mai aproape de noi pupic.gif .
Te'ai gandit vreodata sa te muti aici? wink1.gif In romania? Cam cum ar fi?
Dar chiar si aici, departe de tine (si totusi nu foarte departe!!!! ) sa stii ca ai prietene sincere si care tare tare ti'au dus dorul atunci cand ne imprashtiasem in 4 zari. Si sa stii ca vorbesc foarte serios! give_rose.gif

(ai pm wink1.gif )

+Quote Post
bpaula
mesaj 17-10-2006, 10:25 AM
Mesaj #554

Ciocanitoare

Raspunsuri: 397
Membrul Nr.: 94

aki pupic.gif sper sa se rezolve toate cu bine, si sa vina zilele alea bune, ca oricum tot timpul vin si zile bune dupa alea rele, stiu eu sigur hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 10:30 AM
Mesaj #555

Koala

CITAT(MIRRRUNA @ 17-10-2006, 12:23 PM) *

Tare mi'as dori sa fii mai aproape de noi pupic.gif .
Te'ai gandit vreodata sa te muti aici? wink1.gif In romania? Cam cum ar fi?
Dar chiar si aici, departe de tine (si totusi nu foarte departe!!!! ) sa stii ca ai prietene sincere si care tare tare ti'au dus dorul atunci cand ne imprashtiasem in 4 zari. Si sa stii ca vorbesc foarte serios! give_rose.gif

subscriu hug.gif hug.gif hug.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post

256 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 09:32 AM