![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
17-10-2006, 10:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Akisor, ma distram zilele trecuta cand ma suna sotul meu si-mi zice ca intalni in Italia un amik moldovean de pe langa mataluta, din Chisinau, care raspunde la telefon "pronto uăi"...Meseriasa expresie...ma gandeam s-o adopt
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am trecut pe aici fugutza fugutza sa te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
17-10-2006, 12:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Miruna cred ca dupa vre-o 3 ani cind termina Sergiu stomatologia trecem cu traiul acolo.Dar pina atunci mai este sa ma chinui in Basarabia aceasta de kkat Si eu foarte mult mult m-am intristat cind ne-am despratit,dar acum suntem din nou impreuna.Va iubesc Paula stiu ca vor veni si zile bune,dar pina atunci ma stric la cap pronto uăi Liliana -------------------- |
| lliliana |
17-10-2006, 12:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
pronto uăi Liliana E bine de tot...ceea ce-ti doresc si tie. Sunt optimista in clipe pesimiste. Pacat ca nu-mi ajunge timpul sa traiesc tot ce am de trait...ca nu mai stiu ce s-aleg si ce sa nu aleg pentru a face. N-am vreme...Hihi...Akisor...ai trecut de momentelul acela, nu? Vreau doar sa urmaresti daca uneori simti cald...E de bine:)...Stii....cred ca faptul ca te-ai nascut in Basarabia e un avantaj. Pe bune. Ma uit la nemti si la multi de pe dincolo...Si-au pierdut cu totul spiritul...Sfinte...Nici nu stiu cu ce se mananca spiritualitatea. Alearga-n disperare dupa cai verzi pe pereti. Lupta asta cu viata grea de la noi te-ajuta sa deschizi ochii...nu zic sa traim in mizerie...nici vorba...dar nu ne strica din cand in cand cate o palma. N-ai privi viata asa de frumos cum o privesti acum, daca te-ai fi nascut nemtoiaca. Ai alte valori. Crede-ma, e o sansa. Poate spui ca-ndrug prostii. Gandeste-te bine. Si normal ca tinzi spre bine si e firesc sa vii incoace dupa ce termini studiile, poate chiar s-ajungi in occident. Dar faptul ca ai trait in Basarabia te-ajuta sa privesti totul din alta perspectiva si-ti deschide un orizont larg. Te pup si mi-esti draga. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 12:37 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
17-10-2006, 12:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Merci draga Liliana.Tu esti ca un medic pentru sufletele noastre
-------------------- |
| aki |
17-10-2006, 01:08 PM
|
Am terminat devizul de cheltuieli acum astept seful sa vad daca ii place
-------------------- |
| anca veselie |
17-10-2006, 03:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
uite ca am venit si prin casuta ta! am reusit sa citesc cam ce s-a mai scris pe aici. se intampla sa avem si zile proaste din cand in cand, e normal... mie in general nu prea-mi place luna septembrie, ma deprima.
aki, am o intrebare, sper sa nu fie indiscreta: sergiu e mai mare sau mai mic decat tine si nu te deranjeaza ca e inca student? pupici! -------------------- |
| aki |
17-10-2006, 03:09 PM
|
Sergiu e mai mic ca mine, Anca, si pentru mine nu conteaza.Ne intelegem foarte bine(inafara de gelozia lui incurabila
-------------------- |
| anca veselie |
17-10-2006, 03:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
17-10-2006, 03:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Anca, depinde foarte mult daca va potriviti in gandire. Analizeaza asta si uita de varsta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
17-10-2006, 03:29 PM
|
Just Gabi.Eu mereu am avut barbati mai mari ca mine cu 3-7 ani si nu am gasit limba comuna.Dar cu el e alt ceva.E mai bun la inima,mai responsabil cu toate ca Danuta nu e al lui.Se poarta cu ea parca ii este tata.Nici cel natural nu o iubea asa.Dar pentru mine sa stii ca asta conteaza cel mai mult (si fetele stiu de ce din anterioara relatie)
Dar vezi sa va potriviti cu gindirea.Caci unul are viziunea lui despre viata altul alta viziune.Trebuie sa va combateti -------------------- |
| anca veselie |
17-10-2006, 03:37 PM
|
-------------------- |
| aki |
17-10-2006, 03:47 PM
|
Scuza-mi curiozitatea
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
17-10-2006, 04:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Salutari, Akisor si o imbratisare!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
17-10-2006, 08:56 PM
|
|
Iubita...e foarte bun unul mai mic...e mai usor de lamurit -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 01:01 AM |