![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
19-10-2006, 10:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut fetelor.La noi e frig tare,dar eu mi-am pus 2 camine si-i cald la mine.
Acum am reusit sa intru si eu pe aici,cind intram imi dadea eroare. Din neavind ce face am intrat pe un saite (fete din Rom si fete din Mold) Doamne fereste ce se cearta parca sunt capiate. Am ramas socata. Chiar le-am dat intrebarea de ce se cearta asa. Sper sa nu ma trimita dracului Pronta uai Liliana Salutari Andreia Lacry salut. Ai show cu Mokut -------------------- |
| aki |
19-10-2006, 11:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
M-am imbracat azi in blugi si ce am vazut?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
19-10-2006, 11:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ha! gata?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
19-10-2006, 12:03 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac!
Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? Pup fata frumoasa si desteapta! -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
19-10-2006, 05:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Aki, cred ca e timpul sa ni te alaturi in ale dietelor. Sa ne tii la curent cu meniul tau.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
19-10-2006, 06:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna seara, Rodi, azi mi-ati lipsit taaare mult.
Si zici ca te-a clickuit si pe tine? A dat Dzeu si sfantu Petru? Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
19-10-2006, 07:00 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Aki...cam tarzior, sper ca esti bine. Pup.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
20-10-2006, 07:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza akisorule !
pe unde esti? azi nu semnezi condica? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
20-10-2006, 09:12 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? Pup fata frumoasa si desteapta! Auzi, mai bine sa fii santoasa. IO din cauza frigului am luat un dres, apoi mi-am pus pantalonii. A trebuit sa imi iau altii ca aiai cadeau de pe mine la propriu Am luat unii care au elastic in talie si nu cad Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
20-10-2006, 09:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
[Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza. asa este amalia ! ai mare dreptate -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
20-10-2006, 09:33 AM
|
Ha! gata? Salut Gabit.Ce clik e chiar o bocanitura cu ciocanul in cap Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? Pup fata frumoasa si desteapta! Nu cura drastica nu-ti permit,ceva mai lejer Aki, cred ca e timpul sa ni te alaturi in ale dietelor. Sa ne tii la curent cu meniul tau. Andreia pina cind nu m-am hotarit la o dieta anume,dar un regim sanatos va promit ca o sa tin. Buna seara, Rodi, azi mi-ati lipsit taaare mult. Si zici ca te-a clickuit si pe tine? A dat Dzeu si sfantu Petru? Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? Nu ai putut nici tu intra pe oneden?Mi-ati lipsit si mie Salut Aki...cam tarzior, sper ca esti bine. Pup. Sunt bine draga.Pup dulce fata 'neatza akisorule ! pe unde esti? azi nu semnezi condica? Am fost la violanta,adica la sedinta din fiecare vinere cu seful -------------------- |
| luchi |
20-10-2006, 09:33 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Toate bune? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
20-10-2006, 09:38 AM
|
Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! Oare ce sa fac? Trec la cura drastica? Pup fata frumoasa si desteapta! Auzi, mai bine sa fii santoasa. IO din cauza frigului am luat un dres, apoi mi-am pus pantalonii. A trebuit sa imi iau altii ca aiai cadeau de pe mine la propriu Am luat unii care au elastic in talie si nu cad Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza. Ce-mi pare bine ca-ti cad pantalonii.Iti doresc sa ajungi intr-o zi sa nu ai cu ce te imbraca Toate bune? Pai am reusit acum sa-l vad si-mi ajunge pe tot weekendul.Aveam problele cu o contabila ca nu vroia sa-mi faca un act de verificare si seful m-a intrebat de ce nu am dus lucrul pina la capat si i-am spus din ce cauza.Dar el mi-a spus:"Hai ca esti si tu buna" Acest mesaj a fost editat de aki: 20-10-2006, 09:39 AM -------------------- |
| aki |
20-10-2006, 10:01 AM
|
Azi vine ai mei parinti in ospetie la noi.Sunt atit de fericita ca l-au primit pe Sergiu la suflet.
-------------------- |
| lliliana |
20-10-2006, 10:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pronto uai...Mi-a fost asa de greu ca si acum respir de 200 de ori pe minut
Frumoasa -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:11 AM |