![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
23-10-2006, 09:06 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Cred ca toti copii au perioade din acestea in care au tendinta de a se sui in capul parintilor. Cand fiica mea a trecut prin perioada respectiva...am facut ceva de genul..."Da? Pai daca esti asa mare si tare...ian descurca-te mataluta singurica." Si evident ca nu s-a descurcat. Atunci am zis "Ian plateste mataluta tot ce-ti rezolva mami...si cum nu ai bani...platesti in natura...invatat, curatenie...alea,alea. Atata vreme cat depinzi de mine...asculti si faci ce ti se cere." Am exemplificat si i-am explicat ce se intampla prin alte familii, i-am explicat ca oricat de mari prostii ar face, mami ii va da intotdeauna un sfat din suflet si pentru binele ei. Acu' n-am treaba. Imi spune tot fara probleme, ma intreaba cand e nedumerita de ceva, pentru ca stie ca va primi informatia corecta ...e cool. Mai are momente cand isi marcheaza drumul de la usa pana la camera ei cu haine, ghiozdan, pantofi...dar obisnuiesc sa le iau si sa le pun bine.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 23-10-2006, 09:19 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
23-10-2006, 09:15 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Buna dimineata! Si o saptamana foarte buna iti doresc !
Eu nu am copii si nu prea stiu ce sa zic. Dar sunt intru totul de acord cu Liliana cand spune ca toti au si perioade mai zbuciumate, sa zic asa. Din cate ai povestit pana acum despre ea, eu cred ca ai crescut-o bine, dar acum apare si influenta colegilor de clasa si un fel de "eu sunt tare ca nu fac ce spun parintii". Sa ne tii la curent. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
23-10-2006, 09:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza akisor
nici eu nu am copii dar daca as avea as proceda exact ca liliana oricum , din cate am observat si pe la altii... copii din ziua de azi nu mai sunt la fel -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
23-10-2006, 09:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Merci mult fetelor.Am adus-o pe Danuta de la scoala si am pus-o sa citeasca ce ati scris voi.Cred ca e deacord in toate.si noi avem Minimaxul si cred ca va fi o pedeapsa buna in viitor
-------------------- |
| Lacry |
23-10-2006, 09:45 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
'neatza Aki! Pai ce mai invata omul de la voi cum sa-si educe progenitura... da' voi aveti fete, de obicei sunt mai ascultatoare! Sa vaz cum o sa fie cu baiat
-------------------- |
| amalia0701 |
23-10-2006, 09:50 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Acu depinde de cat de tare te supara.
Io am avut o lunga discutie cu Ioana acum 2 saptamani. S-a purtat frumos 2, iar de alataieri parca-i turbata. Scopul ei zilele astea a fost sa vada pana unde ii merge cu nesimtzirea, ne-a disperat si pe mine si pe Marius. El o izoleaza, nu mai vorbeste cu ea si tot greul pica pe mine. E inca pedepsita, adica nu mai are bani de buzunar. Aseara desi o rugam sa ma lase sa adorm, era 23, iar io ma trezesc la 5:30, tot incercasa isi justifice comportamentul. Imi explica ca sunt absurda, ca o sufoc, ca ea nu are libertate........... Asa ca inca sunt un car de nervi si cred ca daca azi nu schimba registrul tonului o bat. In general la inceputl scolii, dupa o vacantza la bunici ii trag una adoua bati apoi tot anul suntem prietene. Am considerat ca deja e mare, ca ne intelegem, dar se pare ca nu pricepe de vorba buna. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
23-10-2006, 09:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Acu depinde de cat de tare te supara. Io am avut o lunga discutie cu Ioana acum 2 saptamani. S-a purtat frumos 2, iar de alataieri parca-i turbata. Scopul ei zilele astea a fost sa vada pana unde ii merge cu nesimtzirea, ne-a disperat si pe mine si pe Marius. El o izoleaza, nu mai vorbeste cu ea si tot greul pica pe mine. E inca pedepsita, adica nu mai are bani de buzunar. Aseara desi o rugam sa ma lase sa adorm, era 23, iar io ma trezesc la 5:30, tot incercasa isi justifice comportamentul. Imi explica ca sunt absurda, ca o sufoc, ca ea nu are libertate........... Asa ca inca sunt un car de nervi si cred ca daca azi nu schimba registrul tonului o bat. In general la inceputl scolii, dupa o vacantza la bunici ii trag una adoua bati apoi tot anul suntem prietene. Am considerat ca deja e mare, ca ne intelegem, dar se pare ca nu pricepe de vorba buna. Din tot ce scrieti voi... tot mai bine cu baiat... asa o fi? -------------------- |
| aki |
23-10-2006, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Lacry vreau sa-ti spun una:Copii mici probleme mici,copii mari ,probleme mari
-------------------- |
| Sexymom |
23-10-2006, 11:41 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Aki, si eu sunt de acord cu Lili, copii au perioade si perioade, trebuie sa sti sa te impui si sa le explici cu rabdare si calm ce trebuie sa faca.Daca tipi se enerveaza si ea si tu si nu ajungi la nici un rezultat cu asta.O stiu din proprie experienta, eu am invatat sa le ating unde le doare mai tare, si nu ma enervez pt.nimic in lume, le ignor, si ele fac crize ca nu le bag in seama.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lliliana |
23-10-2006, 11:43 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Merci mult fetelor.Am adus-o pe Danuta de la scoala si am pus-o sa citeasca ce ati scris voi.Cred ca e deacord in toate.si noi avem Minimaxul si cred ca va fi o pedeapsa buna in viitor Ce cool... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
23-10-2006, 11:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu as fi lasat-o la Mc.Pt. ca mergea toata clasa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lliliana |
23-10-2006, 11:53 AM
|
|
Imi explica ca sunt absurda, ca o sufoc, ca ea nu are libertate........... Acu' vreo doi ani era fie-mea la un chef la restaurant...de... o fata a unor amici cu multi bani. O sun pe la 21 si o intreb..."Iubita, la cat sa vin dupa tine." "La 22", zice. Zis si facut. Ma infiintez la restaurant pe la 22, o vad intre prieteni, ma apropii si-i zic: "Am venit dupa tine." "Auzi...imi raspunde...pana cand o sa ma tii ashea din scurt, cand ai de gand sa-mi acorzi libertate, sa vin si eu acasa la ora la care vreau eu. N-a vazut doua saptamani calculatorul. I l-am luat cu totul din camera. Asa ca...nobody's perfect. Toti copii au iesiri, fara exceptie. Fata mea e extraordinara si suntem cele mai bune prietene, cu toate astea imi mai serveshte cate una de nu ma mai stiu aduna. Erau baieti de baieti pe-acolo...mi-a explicat ulterior...si nu se facea sa vina ma-sa dupe ea...Eeeeiii....trebuia sa-mi fi spus si o sunam de-afara. Lipsa de comunicare. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
23-10-2006, 12:27 PM
|
Eu as fi lasat-o la Mc.Pt. ca mergea toata clasa. Taman ca am vrut sa privez de ceva ce ar vrea ea mult.Si cred ca de alta data o sa tina cont de pedeapsa.Acum cu Sergiu am convenit ca in weekend plecam la McDonalds -------------------- |
| Sexymom |
23-10-2006, 01:44 PM
|
Aki, am citit la rubrica mamici si tatici ca nu ai timp prea mult pt. Danutza. Trebuie sa iti faci timp, lasa problemele de la serviciu la usa si joaca carti cu fata, joaca remmy, iesi in parc si sari coarda, deseneaza sotronul, punete la mintea ei, cumpara margele si insira-le cu ea , construiti ceva impreuna, citeste-i, ascult-o , las-o sa umble cu pantofii tai cu toc, chiar incuajeaz-o sa ii puna in picioare cand sunteti impreuna, fa baie cu ea in cada.....fa baloane de sapun...e o varsta la care fiecare minut langa mama ei e important, nu numai teme si reguli.Nu te supara ca ti-am scris asta , esti o mama super, stiu ca esti si foarte prinsa dar in lista de prioritati nr. 1 este Dana.
Si treci cu vederea graselile mele de ortografie -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
23-10-2006, 01:48 PM
|
Stiu Sexy ca ar trebuie sa ma schimb.Si nasa mea mi-a spsu ca sunt prea severa cu ea.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:35 AM |