![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
16-11-2006, 02:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
M-a chemat seful
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
16-11-2006, 02:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bafta la sefu'!
Dar nu ne dai si noua reteta aia de morcov marinat, ca imi inchipui ca e crud sau cum ?! Daca ai timp lamureste-ma, te rog, ca daca e crud e Monti si poate fac si eu. In rest, te imbratisez cu drag si excursie frumoasa Danutei! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
16-11-2006, 02:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mine imi trimit fata la manastire si nu prea stiu ce sa-i dau de mincare Cred ca-i fac niste tartine cu sunca si chifle cu pate RECETA CHIFLE UMPULTE CU PATE • 4 chifle. • 50 g unt, 100 g pate, ou, piper pisat, o legatura de marar. Se taie la fiecare chifla cite un capac. Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt. Se adauga piper pisat si marar dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat. Se servesc calde. Untu' se taie...ingrasa si nu e de post. Chifla se taie, ingrasa, pateul se taie, oul se taie tot din motive de post...raman piperul shi mararul... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 16-11-2006, 02:46 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
16-11-2006, 03:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta la sefu'! Dar nu ne dai si noua reteta aia de morcov marinat, ca imi inchipui ca e crud sau cum ?! Daca ai timp lamureste-ma, te rog, ca daca e crud e Monti si poate fac si eu. In rest, te imbratisez cu drag si excursie frumoasa Danutei! Morcov chinezesc Se curata morcovul si se da prin razatoare(razatoare pentru morcov in fisii) Se caleste ceapa multa in mult ulei.Dupa ce se caleste ceapa se lasa sa se raceasca uleiul si se toarna peste morcov.Se adauga usturoi pisat,piper negru,otet,zahar,sare si se lasa la murat.Sucul trebuie sa acopere morcovul.Pofta buna Mine imi trimit fata la manastire si nu prea stiu ce sa-i dau de mincare Cred ca-i fac niste tartine cu sunca si chifle cu pate RECETA CHIFLE UMPULTE CU PATE • 4 chifle. • 50 g unt, 100 g pate, ou, piper pisat, o legatura de marar. Se taie la fiecare chifla cite un capac. Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt. Se adauga piper pisat si marar dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat. Se servesc calde. Untu' se taie...ingrasa si nu e de post. Chifla se taie, ingrasa, pateul se taie, oul se taie tot din motive de post...raman piperul shi mararul... -------------------- |
| luchi |
16-11-2006, 03:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Aki scumpa ea, e cumva reteta asta?
salata morcov pentru excursia de maine, eu as zice sa-i dai Danutei niste sandvisele, si ceva de rontait -saratele, covrigei.A, si apa -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
16-11-2006, 03:51 PM
|
Just Mooka.Asa arata morcovul chinezesc
-------------------- |
| Sexymom |
16-11-2006, 04:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu am fost in excursie sambata si am facut niste sendwichuri care suna cam asa: chifle unse cu margarina, o frunza de salata verde, o felie de sunca, una de cascaval iar deasupra le-am pus o felie de castravete.
Poti sa incerci si cu niste piept de pui la gratar sau sa ii cumperi din MC un hamburgher si cartofi prajiti langa care pui si un iaurt natural si o lingurita din plastic. Asa mananca sanatos si bbine. Doar daca nu imparte si ea mancarea cu inca 5 colegi asa cum face Bianca mea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Lacry |
16-11-2006, 10:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
N-am mai trecut de mult pe la tine. Maaare lipsade timp. Uite-acum ma duk la culcare, poate-poate ma trezesc maine mai devreme sa biciclesc.
Te pupam si iti dorim o zi de vineri cat mai scurta. -------------------- |
| aki |
17-11-2006, 08:17 AM
|
salut fetelor.Mi-am trimis fata la manastire,era foarte bucuroasa.3fete de la Danuta din clasa nu au plecat in excursie,sunt pedepsite
Eri am primit 2 fete la gazda,ca era imposibil sa platim in fiecare luna 200 euro.Dar sunt fete -------------------- |
| Sexymom |
17-11-2006, 09:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Aki, de ce nu ai cautat o casa mai mica unde sa va puteti permite chiria, cred ca e destul de nasol sa stai cu cineva in casa, vrei nu vrei iti intra in viata, in lucruri, in frigider, apar discutii, eu vad cum stau pe aici romanii, mereu dispute si dispute.Si sti cum se spune in casa ta poti sa faci orice, asa cu altcineva in casa nu poti iesi la wc in chiloti sau sa faci dus la 1,2,3 noaptea pt. ca iti petreci noaptea cu iubitul. Eu si cand este mama la noi ma simt de parca as avea pe cineva in gazda, trebuie sa fiu atenta la ce spun, sa imi controlez tonul, sa nu arat niciodata ca ma deranjeaza ca lasa canile de cafea peste tot sau curata cartofi in ghiuveta nu in galeata de gunoi si totusi e mama....
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
17-11-2006, 10:49 AM
|
Da sexy cred ca imi va fi tare greu.Dar am luat apartament cu 3 camere din motivul ca doua sa fie al noastre.In un Danuta si in una noi.Cu 3 camere ,daca iau pe cineva in chirie, imi ese mai eftin ca un apartament cu 2 camere.Intelegi ce vreau sa spun?
Nu stiu daca nu o sa-mi placa o sa le pun conditii sa ma respecte.Nu stiu ce va fi,vom vedea.Din partea lui Sergiu nu vad nimic,si nici nu am vazut vre-o data de cind suntem impreuna.Nu-mi da nici un motiv sa fiu geloasa,si cred in el.Daca ar putea sa aiba si el incredere in mine macar 10 %.Am vrut familie,dar el nici nu vrea sa auda de barbat strain in casa -------------------- |
| lliliana |
17-11-2006, 11:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Akidoru scump. Iar probleme. Uof. Iubita...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
17-11-2006, 12:03 PM
|
Merci fetelor.Va iubesc
-------------------- |
| Karin |
17-11-2006, 12:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Aki, iubita...fetele au dreptate!
A trecut insa si acum e totul bine! eu sper sa va descurcati! Daca totusi vezi ca e greu, cauta alta gazda! Asta e sfatul meu de om trecut prin asa ceva! Te pup si sunt convinsa ca o sa iei cea mai buna hotarare! -------------------- ![]() |
| aki |
17-11-2006, 03:01 PM
|
Gata am gasit si cadoul pentru iubitul meu.Nu am rabdare sa vina mai repede.I-am cumparat bratara de argint.Iubeste mult argintul.Am doua motive sa-l felicit:implinirea a jumate de an si cu ziua studentilor.
Azi mai nu am facut nimic.Am facut o dare de seama si atit.Sunt deacum in sarbatoare -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:05 AM |