![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
24-11-2006, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sincer nu ii inteleg pe oameni gelosi. Daca pleci la drum cu cineva nu trebuie sa suferi de asta.Increderea e baza fiecarei relatii .Gelozia nu face decat sa destrame ceva frumos.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
24-11-2006, 12:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
M-am certat cu Sergiu.Si nu mai pot sa sufar certurile astea Certurile astea au si o parte buna: IMPACAREA Hai sa iti spun ceva haios: Mi-a cazut azi parfumul meu cel plin, drag Ma grabeam sa plec la serviciu si l-am last pe masa. S-a trezit Ioana si ma suna: -Mami cu cine te-ai certat? -De ce? -Pai am vazut ca ai spart parfumul ! Copila a crezut ca m-am certat cu tacsu si am aruncat cu parfumul "In love again" dupa el Il sun pe Marius sa ii povestesc, iar replica lui: -Pe covor l-ai spart? S-a decolorat covorul? Auzi ce grija avea el, covorul nu ca io nu mai am parfum Imi pare tare rau Amalia pentru parfum.si inca era plin -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
24-11-2006, 12:53 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
M-am certat cu Sergiu.Si nu mai pot sa sufar certurile astea Certurile astea au si o parte buna: IMPACAREA Hai sa iti spun ceva haios: Mi-a cazut azi parfumul meu cel plin, drag Ma grabeam sa plec la serviciu si l-am last pe masa. S-a trezit Ioana si ma suna: -Mami cu cine te-ai certat? -De ce? -Pai am vazut ca ai spart parfumul ! Copila a crezut ca m-am certat cu tacsu si am aruncat cu parfumul "In love again" dupa el Il sun pe Marius sa ii povestesc, iar replica lui: -Pe covor l-ai spart? S-a decolorat covorul? Auzi ce grija avea el, covorul nu ca io nu mai am parfum Imi pare tare rau Amalia pentru parfum.si inca era plin Pe fundul cui? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
24-11-2006, 01:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cred ca si de data aceasta ma lasa balta norocul. -------------------- |
| Sexymom |
24-11-2006, 01:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hai nu mai fi asa de pesimista Rodi.Toate au o rezolvare.
![]() IMC .22,15 |
| aki |
24-11-2006, 01:14 PM
|
Daca ati sta bot in bot toata ziua nu ar mai avea farmec. Tu crezi ca eu nu ma cert cu al meu??? si inca cum...eu tip si el nu aude O sa treaca si asta. Sper sa nu fie ceva grav si ceva trecator, sti de regula noi facem din tantzar-armasar si din ou -elefant.Vezi daca a avut vreun rost cearta si daca ai grasit cu ceva nu ezita sa recunosti asta. Multi pupici si mult soare in sufletelul tau trist. Merci din inima Sexy sunteti toate niste dulci si deaceia va iubesc -------------------- |
| Sexymom |
24-11-2006, 01:16 PM
|
Si noi pe tine fata frumoasa, si mai zambeste si tu ca e viata scurta, e vineri si veti avea timp pt. voi, sa va bucurati de asta impreuna nu sa stati botosi.Ca faceti riduri devreme.
Pupici Danutei. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
24-11-2006, 01:41 PM
|
-------------------- |
| aki |
24-11-2006, 01:48 PM
|
Mara porcarie am facut pe pagina aceasta
-------------------- |
| aki |
24-11-2006, 01:59 PM
|
Si noi pe tine fata frumoasa, si mai zambeste si tu ca e viata scurta, e vineri si veti avea timp pt. voi, sa va bucurati de asta impreuna nu sa stati botosi.Ca faceti riduri devreme. Pupici Danutei. Vreau sa plec acasa la parinti si nici macar nu vreau sa-i spun,lasa sa ramie cu fetele din partament in weekend.Mi-i ciuda pe el Sincer nu ii inteleg pe oameni gelosi. Daca pleci la drum cu cineva nu trebuie sa suferi de asta.Increderea e baza fiecarei relatii .Gelozia nu face decat sa destrame ceva frumos. Mereg le drum,dar el nu stie incotro merge. Mi-i rusine ca ma pling aici,dar nu am pe nimeni linga mine si mi-i greu,foatre greu -------------------- |
| buretel |
24-11-2006, 09:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ooof, oooff...
e tare greu sa mentii o relatie, fiecare are hachitzele lui te imbratisez cu drag rodica ps: buretelul te pupa -------------------- |
| aki |
25-11-2006, 08:06 PM
|
Salut fetele.Este cineva azi pe aici sau numai eu bintui
-------------------- |
| Lacry |
25-11-2006, 09:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Si eu bantui, puiul a adormit, cu sotul nu prea mai stau. Suntem ca doi straini. Si nici macar nu ne mai certam, asa macar s-ar intampla ceva... dar NU SE INTAMPLA NIMIC!
Imi pare rau ca te-ai certat cu Sergiu. Uite, ia un -------------------- |
| aki |
27-11-2006, 09:47 AM
|
Salut fetele.Azi sunt bine chiar foarte bine
-------------------- |
| Sexymom |
27-11-2006, 11:05 AM
|
Inseamna ca te-ai impacat cu Sergiu.Nu-i asa?
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:05 AM |