left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

7 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Somnul, vreau sa dorm seperator Optiuni V right
silviuMarian
mesaj 08-04-2008, 11:02 PM
Mesaj #31

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 44
Inscris: 1-04-2008
Membrul Nr.: 846
Dispozitie: Nerabdator
Sex: Masculin

aa pei nu am stat inchis in casa 3 ani biggrin.gif, doar ca m-am jucat excesiv ca si ... 7-8 ore, ieseam si pe afara dar nu destul oricum cred k mi-a trecut biggrin.gif, adik momentan ma simt super. Uhm daca se poate sa imi stearga si mie cineva postu ala de mai sus in care zic multe chesti despre mine blum.gif acum nu imi pare chiar asa tragic biggrin.gif
am intanlit o fata foarte dragutza care ii place sa se dea cu sk8u ca si mine biggrin.gif si nu apucasem sa vorbesc prea mult cu ea adik dabea am schimbat cateva cuvinte dar multe priviri blum.gif si nu stiu cum sa explic... uhm parca era doar ea pe acolo happy.gif\/ iar azi am vazut-o din nou ce coincidentza happy.gif apoi cand sa isi ia un prieten tigari, iar am vazuto si am schimbat o vorba din mers ce mai faci, bine blum.gif vroiam sa raman cu ea pe acolo sa schimb o vorba happy.gif dar nu vroiam sa imi ignor prieteni adik era ciudat sa ii las deodata blum.gif dar abea astept sa ma duc pe la rampe din nou hehe blum.gif
ah e prea marfa forumu asta mersi sexymom si ceilalti pentru incurajari si sfaturi , mersi mult ! happy.gif
pan la urma eu gandesc in afara lumi mele blum.gif daca o fi inexistenta asta inseamna ca nu ma afecteaza blum.gif, cred peste 86% in dumnezeu poate chiar mai mult si cand imi exprim procentul asta mi-e si frica deci credinta mea e destul de mare dar din pacate cu dubi din cauza ca am o minte un subconstient care vrea chesti logice
lol da mult mai vorbesc cand ma apuc nu mai ma opresc sleep.gif probabil e enervant pentru cei care citesc ca vorbesc despre ce mi se intampla asa aiurea blum.gif, eh oricum mersi happy.gif maine e posibil sa ma duc la psiholog sa nu fie o chestie dasta care ma lasa si iar ma ia, iar vorbesc mult de ce mi se intampla hai ca va las happy.gif
mersi mult nu mai ma simt singur in univers blum.gif toate cele bune voua si celor dragi ops iar vorbesc mult blum.gif da e de bine ;;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 08-04-2008, 11:14 PM
Mesaj #32

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.010
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

cheer.gif Yupiiiii, un post super, de asta suntem noi aici baiat frumos, sa ne sustinem unii pe altii. pupic.gif Astept vesti, si in leg. cu gagica iti doresc mult succes, lasa timiditatea ca fetelor le plac tipi macho )).gif si invit-o la o cola pe terasa in herastrau. naughty.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

f1cvb
mesaj 09-04-2008, 07:02 AM
Mesaj #33

Furnica
*

Raspunsuri: 57
Inscris: 19-03-2008
Membrul Nr.: 812
Dispozitie: mai bine

CITAT(silviuMarian @ 09-04-2008, 12:02 AM) *

aa pei nu am stat inchis in casa 3 ani biggrin.gif, doar ca m-am jucat excesiv ca si ... 7-8 ore, ieseam si pe afara dar nu destul oricum cred k mi-a trecut biggrin.gif, adik momentan ma simt super. Uhm daca se poate sa imi stearga si mie cineva postu ala de mai sus in care zic multe chesti despre mine blum.gif acum nu imi pare chiar asa tragic biggrin.gif
am intanlit o fata foarte dragutza care ii place sa se dea cu sk8u ca si mine biggrin.gif si nu apucasem sa vorbesc prea mult cu ea adik dabea am schimbat cateva cuvinte dar multe priviri blum.gif si nu stiu cum sa explic... uhm parca era doar ea pe acolo happy.gif\/ iar azi am vazut-o din nou ce coincidentza happy.gif apoi cand sa isi ia un prieten tigari, iar am vazuto si am schimbat o vorba din mers ce mai faci, bine blum.gif vroiam sa raman cu ea pe acolo sa schimb o vorba happy.gif dar nu vroiam sa imi ignor prieteni adik era ciudat sa ii las deodata blum.gif dar abea astept sa ma duc pe la rampe din nou hehe blum.gif
ah e prea marfa forumu asta mersi sexymom si ceilalti pentru incurajari si sfaturi , mersi mult ! happy.gif
pan la urma eu gandesc in afara lumi mele blum.gif daca o fi inexistenta asta inseamna ca nu ma afecteaza blum.gif, cred peste 86% in dumnezeu poate chiar mai mult si cand imi exprim procentul asta mi-e si frica deci credinta mea e destul de mare dar din pacate cu dubi din cauza ca am o minte un subconstient care vrea chesti logice
lol da mult mai vorbesc cand ma apuc nu mai ma opresc sleep.gif probabil e enervant pentru cei care citesc ca vorbesc despre ce mi se intampla asa aiurea blum.gif, eh oricum mersi happy.gif maine e posibil sa ma duc la psiholog sa nu fie o chestie dasta care ma lasa si iar ma ia, iar vorbesc mult de ce mi se intampla hai ca va las happy.gif
mersi mult nu mai ma simt singur in univers blum.gif toate cele bune voua si celor dragi ops iar vorbesc mult blum.gif da e de bine ;;)

Foarte bine ! Nu mai sta la calculator,mai mult de 3 ore pe zi ! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 09-04-2008, 07:02 AM

--------------------
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Cherie
mesaj 09-04-2008, 09:49 AM
Mesaj #34

Koala

Raspunsuri: 2.066
Inscris: 25-11-2007
Membrul Nr.: 528
Dispozitie: Sick and tired!

Yey cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Silviu, fugi dupa fata, fa-le semn prietenilor tai ca vei fi putin ocupat naughty.gif naughty.gif naughty.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
silviuMarian
mesaj 09-04-2008, 09:59 AM
Mesaj #35

Amiba

biggrin.gif cum de nu m-am gandit la asta blum.gif las k o mai vad eu pe la rampe blum.gif
+Quote Post
Cherie
mesaj 09-04-2008, 10:35 AM
Mesaj #36

Koala

Pai uite vezi, asta e problema, daca nu mai apare? blum.gif
Macar ai invatat intervalul cam cand e pe acolo? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Ia-o la un suc si discutati aceasta problema naughty.gif naughty.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 09-04-2008, 11:44 AM
Mesaj #37

Hiena

Mama ce bagacioase mai suntem )).gif )).gif si eu astept vesti ca mor de curiozitate )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Cherie
mesaj 09-04-2008, 01:46 PM
Mesaj #38

Koala

naughty.gif naughty.gif naughty.gif si eu, si eu!

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 09-04-2008, 02:38 PM
Mesaj #39

Hiena

Hai saa il punem pe Silviu Marian sa isi faca jurnal lol.gif , asa il urmarim mai usor )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Cherie
mesaj 09-04-2008, 03:09 PM
Mesaj #40

Koala

Buna idee w00t.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
Cherie
mesaj 11-04-2008, 05:53 PM
Mesaj #41

Koala

Silviu, pe unde umbli? Nu ne mai povestesti nimic? Cum a mers treaba cu tipa draguta? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
silviuMarian
mesaj 11-04-2008, 07:16 PM
Mesaj #42

Amiba

Pei nu am mai fost pt ca am avut treaba, mai exact am fost la psiholog si psihiatru, i-am explicat ce mi sa intamplat prin ce am trecut mi-a zis ca o depaseste problema m-au trimis la spitalul 9 am uitat cum e denumirea noua, si mi-a recomandat niste anti-depresive, am fost la spital astazi cu mama, acolo doctora ma vazut in starea mea mai buna, m-a intrebat care e treaba i-am zis ca am trecut prin depresie, a zis sa ii explic ca ea nu stie ce e depresie cum ar veni nu ma cam crezut, i-am zis ca nu am putut sa plang nu am putut sa rad am fost trist am trecut prin anxietate si insomnie si cred ca am o disfunctie bipolara, doctora a zis ca probabil am cautat atentie din partea lu mama si ca am cautat termeni si manifestari ale boli acesteia de le stiu exact denumirile si cum se manifesta si m-am influientat singur ca am asa ceva cand eu nu am nimic,, dar ce nu stie ea e ca eu am trecut prin starile astea si gandurile astea incontrolabile ca nu am avut emoti si am fost anxios, si am cautat raspunsurile la problema mea dupa ce am trecut prin toate astea, ma rog mi-a spus ca nu imi trebuie anti-depresive si ca trebuie sa imi caut o ocupatie, ceva care imi place, sa nu mai imi pun eu intrebari legate de probleme existentiale si sa imi traiesc viata ca am mult timp si in al 2-lea rand nu o sa imi poata raspunda nimeni la intrebarile astea, a zis ca trebuie sa ma uit la playboy sa imi iau o prietena sa pun mana pe ea, era si mama acolo si o fata ma luase rasu blum.gif da' banuiesc ca are dreptate blum.gif, oricum am mers pe strada am luat niste forneti o pizza imi revenise iar pofta de mancare nu doar sa o mananc ca asa trebuie ma simteam bine, am ajuns acasa, ma simteam iar nasol iar vin gandurile de inutilitate, nici un scop prin viata iar imi veneau intrebari cum de exist ce ar fi daca nu as fi bla bla bla m-am saturat, am iesit pe afara cu un prieten ma simteam mai bine desi vorbeam despre problema asta, probabil daca vorbesc despre o alta chestie care nu e legata de problema mea nu ma simt eu bine pentru ca stiu ca ma streseaza astea mereu, omg o cam iau razna iar, iar ma gandesc in afara lumi noastre mai ales cand sunt singur.
oricum in afara de asta, simt simt ca m-am schimbat, acum m-am tuns destul de scurt desi imi placea sa am parul mai mare aveam coada, ceva ce nici nu ma gandeam inainte de depresie, chiar vroiam par lung.
Am zlabit destul de mult de cand am depresia, nu am pofta de mancare in momente dastea cu ganduri incontrolabile, chestia asta e ca si o piatra de 50 de kg pe piept ma consuma, am fost biserica, vad ca ma cam prostesc pe mine ca mi-e mai bine dar la sfarsitul zilei ... iar ganduri, imi tulbura si somnu. AH stresant ma face sa vorbesc despre asta intruna numa asta am in minte dooooamne. oricum lasand asta la o parte maine e sambata vreau sa ma duc prin parca poate o mai vad pe acolo blum.gif banuiesc ca se plimba cu sk8u prin weekend happy.gif, imi iau sk8 pe 13 - 14 adik in 2-3 zile happy.gif sk8tu lu grasu ( prietenu meu biggrin.gif) sa facut praf si oricum vreau sa imi iau si eu sa pot sa exersez mereu, mi-am imaginat eu cum ma dadeam ca un profesionist si saream si zburam pe rampi biggrin.gif, adevaru e ca astept sa o vad pe fata acea mai mult decat sa imi iau sk8 biggrin.gif blum.gif, v-am prictisit blum.gif voi ati zis sa scriu un jurnal blum.gif.
in timp ce scriam m-a simt mai bine nici un gand nasol biggrin.gif daca nu vreti sa scriu zicetzi ca nu vreau sa vad prictisesc blum.gif
toate cele bune voua si famililor voastre poops nu ganditi mult traiti clipa sloganu meu care sper sa il folosesc biggrin.gif happy.gif blum.gif ciaoo happy.gif
+Quote Post
Cherie
mesaj 11-04-2008, 07:46 PM
Mesaj #43

Koala

Pai cum sa ne plictisesti mai Silviu, cand noi stam cu sufletul la gura sa mai aflam vesti de la tine? w00t.gif
E bine ca ai mers la doctor, iar faza cu playboy-ul & prietena mi se pare geniala! Asa ca, maine, te faci frumos, cu sau fara skate si te prezinti acolo, sa te vada fata. naughty.gif naughty.gif naughty.gif Fara discutii! blum.gif Maine au anuntat 28 de grade, asa ca ia-o la o inghetata, la o racoritoare, nu se poate s-o lasi asa deshidratata pe caldura asta blum.gif O terasa in herastrau, la umbra, mai stati, mai vorbiti. Presimt ca va fi super misto! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Cand eram eu mai mica, ma enervau baietii care imi placeau, dar nu aveau de gand sa vina sa-mi zica ceva, acolo. grin.gif Asa ca nu rata oportunitatea, daca mai stai mult, poate se plictiseste fata! )).gif

Sa-ti fie de bine pt schimbarea de look, poate pui si o poza! naughty.gif
Iti tin pumnii maine si asteptam vesti!!! Bune! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

01.01.08 70.4 kg
01.02.08 69.3 kg
29.02.08 69.7 kg
12.04.2008 70.5 kg
19.04.2008 69.5 kg
01.05.2008 71.6 kg
05.05.2008 70.8 kg
09.05.2008 71.2 kg
And counting..

Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 12-04-2008, 02:38 PM
Mesaj #44

Hiena

Cat ma bucur ca ai scris, hai ca simt si eu emotiile prin care treci acum, sper sa fie gagica in parc, sa iti fie de bine schimbarea de look.Asteptam vesti de la tine.Pupici cu sclipici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
silviuMarian
mesaj 12-04-2008, 10:05 PM
Mesaj #45

Amiba

hey mersi happy.gif ok deci azi am fost prin parc la rampe, nu am vazut-o pe acolo si m-am dat pe rampe cu prietenii, mi-am facut niste prieteni noi, unu din ei e foarte atletic face scheme biggrin.gif m-a invatat sa fac back-flip pe copac adica te urci pe copac si te dai peste cap cand am vazut prima data ce chesti face am zis wow nu o sa pot face asa ceva niciodata am ramas uimit ce poate si ca nu ii e frica dar m-a invatat pe pasi, si am reusit de vreo 3 ori cu prietenii langa, in caz ca alunec sau ceva blum.gif a 4-a oara singur n-am mai avut curaj sleep.gif dry.gif apoi m-am dus iar pe la rampe si ea era acolo intrun cerc de prieteni mi-a facut cu mana i-am facut cu mana, nu stiu ce m-a retinut sa ma duc ah! sleep.gif erau asa multi blum.gif eu eram murdar ca am cazut de cateva ori prin iarba deci clar nu ? ok nu am avut incredere in mn dry.gif anyway ginion, da' oricum nu stiu ce motiv as putea sa am sa nu zica k ma bag si eu in seama blum.gif probabil stie ca o plac ;;) spunetzi-mi voi ca sunteti fete blum.gif, indrumati-ma please biggrin.gif
voi ce mai facetzi ? sunteti bine ?
+Quote Post

7 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 08:03 AM