![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Cherie |
12-04-2008, 11:29 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.163 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Uooooofff!!! Daca ti-e rusine sa te bagi cu ea in seama, fa-ti vreun amic in gasca ei, ca sa te poti "infiltra"
Sper ca te duci si maine, daaaaaaaaaa??? -------------------- |
| Sexymom |
13-04-2008, 10:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
In primul rand , fetelor le plac baietii murdari, si era iarba nu era caca
Regula nr. 1 : nu te fastacii Regula nr. 2 : ai incredere in tine, in aspectul tau si tineretea ta Regula nr. 3 : nu incerca sa te dai mare in fata ei ( sa faci chestii periculoase numai ca sa atragi atentia) REgula nr. 4 : fii cat mai natural, fii TU. Ma bucur ca ne scrii, si mai ales ca iesi afara din casa, ca esti un tip deschis, de nota 10 Silviu, am un coleg de munca care are 20 de ani numai, si e un tip timid, pasiunea lui sunt karatele, crescut pesti si chimia, e un tip retras, isi face usor prieteni, dar cand o tipa a vrut sa urce la el in casa a spus NU.II e teama sa nu o dezamageasca , asa ca e inca virgin la varsta lui. De ce iti scriu asta??? ca sa intelegi ca totul trebuie sa vina cat mai natural si nu trebuie sa fortezi lucrurile, colegul meu asteapta sa se indragosteasca inainte si pana atunci isi canalizeaza energia facand lucruri minunate, invata engleza singur. Mereu imi cere parere, imi povesteste ce i se intampla, are incredere in mine ca nu ii dau un sfat prost si pur si simplu ii povestesc din experienta mea.De multe ori ma intreaba: crezi ca sunt frumos? eu ii raspund : da, esti un baiat f.f.f. frumos, si imi zice ca il privesc cu ochii de mama, ceea ce nu este adevarat, chiar e un tip guapissimo. Maine ii cer o adresa de site unde este el pozat in costumul de karate, este imaginea clubului.Privit din afara ai zice : mama ce tare este, dar privit de aproape spui ; cum a reusit mama lui sa il educe asa?la varsta lui timid si nesigur pe el. Sper ca ai inteles mesajul.... PS: noi suntem bine, ma duc sa ma plimb cu rolele cu fetele ca numai azi sunt libera, sa ard calorii si sa ma pun frumoasa -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| silviuMarian |
13-04-2008, 12:03 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: Nerabdator Sex: Masculin |
hey mersi, si azi ma duc, si de data asta ma introduc, sper sa fie mai singura nu intre prieteni
Am vazut eu pe cineva pe you tube parea destept, a zis, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru lucrurile care nu le poti controla, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru lucrurile care le poti controla, grijile duc la depresie, frustrare, si chesti nasoale. Hai ca tre sa aplic si eu ce zice inteleptul asta fara griji = happy people Ca sa sti, si eu am un prieten are 20 de ani, nu ca l-as barfi vrodata sau ceva, nici gand ii doresc binele, e cel mai bun prieten al meu el m-a scos din depresie, el a stat cu mn mereu cand eram in conditie nasoala, ma sunat toata ziua sa vada ce fac, deci se intelege, problema e ca nu stiu cum sa ii zic sa il reabilitez sa isi caute si el o prietena, probabil ii place cineva dar tot asa nu are incredere, dar e greu sa ii dau eu incredere fiind baiat, prietenu lui, ii plac jocurile pe calculator e inalt 1,94 inaltime se da cu rolele ii place patinajul si ciocolata, mananca ciocolata in fiecare zi oricum plec si eu iar prin parc intr-o ora asa |
| Sexymom |
13-04-2008, 02:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mult succes si tie, sper ca ai si freza ok
Silviu, vezi cat e de important sa vb.cu cineva deschis? are si netul ceva bun, din cand in cand e bine sa ai pe cineva care sa te asculte fara nici un fel de interes, cineva care gandeste la rece. Sper ca si prietenul tau sa inteleaga ca e misto asa de inalt 1,94 Astept vesti de la tine. In parc a fost super, daca nu era si xxx cu noi cred ca era si mai bine Ufffff, abia astept sa treaca luna asta si sa vina mai repede sfarsitu lui mai.Abia atunci o sa fiu din nou singura numai cu familia mea . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Cherie |
13-04-2008, 05:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.163 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Silviu, vezi ca scot batul
Iti tin pumnii!!! -------------------- |
| silviuMarian |
13-04-2008, 05:26 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: Nerabdator Sex: Masculin |
nop nu am gasit-o pe acolo de fapt era cam pustiu pe acolo ca am ajuns pe la 4 jumate
|
| silviuMarian |
13-04-2008, 06:54 PM
|
|
yay ce marfa ma simt, pace interioara in sfarsit,
Am vazut pe site tot felu de diete si porcari ( ops scuze de expresie) si ma gandeam ce se chinuie singure fetele astea, poi dc sa fiti stresate de la diete |
| Cherie |
13-04-2008, 08:24 PM
|
Silviu, sportul face intr-adevar bine, dar nu si minuni in cazul kg, fara vreo dieta
Si mie imi place sportul, dar de cand mi-am skimbat tampenia asta de seriviciu, m-am cam culcat pe o ureke Zilele astea ma dezamortesc P.S. :bataita" promisa. Cu prima ocazie, n-o mai ratezi, promiti? Si nu mai lasa niciodata ceva pe "maine sau altadata", cam asa se intampla mereu, in multe contexte. Eu m-am pacalit de cateva ori si am avut ce regreta dupa -------------------- |
| silviuMarian |
13-04-2008, 10:21 PM
|
|
sportul face minuni si cu kg
ok promit noapte buna |
| Cherie |
15-04-2008, 09:14 AM
|
Silviu, crede-ma ca daca faci sport si mananci de la Mec sau mananci 2-3 ciocolate pe zi, nu slabesti!
Ce mai faci? Vad ca n-ai mai scris. O zi buna! -------------------- |
| silviuMarian |
15-04-2008, 10:26 AM
|
|
Cherie Blossom ,Floare de cireasa in japoneza e Sakura (just for the record lol)
Eu zic ca poti sa depui efort fizic pentru orice mananci, totusi daca mananci 2-3 ciocolate pe zi o gustare de la mec etc... asta e exagerare, nu mai functioneaza, aici ai dreptate, deja se transforma in fibra sau masa musculara , nu mai arzi calori pur si simplu, le arzi in masa sau fibra musculara dar totusi nu ai celulita pe tine Tine-ma la curent (220) daca vrei sa incerci sa faci exerciti fizice si iti dau eu niste linkuri dp yu tub sa te ajute Eu am fost ieri prin Carfour Babeasa cu prietenii ca singur nu ma duc Si fata nu iese pe ploaie aaa poate sti tu Cherie vreun magazin de skateri Toate cele bune |
| Cherie |
15-04-2008, 02:46 PM
|
Hehe, Cherie Blossom ce-mi place
Pai, in materie de diete, pot spune ca sunt experta: de infometare, de mancat mult, de de toate. Si cu sportul la fel. Nu numai ca nu-mi trebuie link-uri, fac sport de ceva ani, mai cu intreruperi, dar fac. Mai mult la sala, cand reusesc sa ajung, dar mai chinui din cand in cand si bicicleta de acasa. Iar miscare, crede-ma ca fac toata ziua. Ieri venise o viitoare colega in agentia unde lucrez eu si se inchina fata ei cum fac eu munca de birou... fara sa prea stau la birou. Sunt ca un titirez, nu am stare, nu pot sa stau intr-un loc, asta e firea mea, mai agitata Multumesc pt sfaturi Cat despre colega ta, e si normal, mai ales daca face sport de performanta. Plus de asta toate tin si de conformatia noastra, de genetic, de multi alti factori. Ma bucur ca ai reusit sa te distrezi cu prietenii tai. Intrebare: au si mancare la Ikea??? Inca te mai astept cu vestile alea bune P.S. Magazin de skateri, chiar nu stiu... Prin mall vitan, pe la Quicksilver, etc ai fost? Sau romana, O`neill? Sau acolo au skiuri si le-am vazut eu skatere? -------------------- |
| silviuMarian |
16-04-2008, 05:21 AM
|
|
poi da in ikea au mancare si e eftin
mi-e lene sa caut prin malluri si dastea cred ca o sa caut pe net e 6:21 si la si juma tre sa ma imbrac la 7 sa plec la practica meah ce lene am o zi buna |
| Cherie |
16-04-2008, 09:59 AM
|
Wow, chiar ca ieftina
Ce sa-ti zic? Spor la practica si o zi senzationala -------------------- |
| Cherie |
19-04-2008, 09:53 AM
|
Pe unde umbli maestre? N-ai mai dat nici un semn, te astept cu vesti!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:37 AM |