![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| silviuMarian |
10-05-2008, 02:52 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: Nerabdator Sex: Masculin |
hehe sexymommy marire de salariu, sambata, zi libera, suna bine , poi maine e week-end ce zici iti lasi sotul si te duci pe undeva la plimbare ? poate prin herastrau la marginea lacului pe iarba
aa, iti cazuse netu credeam ca ai iesit oricum mi-am luat skate dar nu din germania pt. ca mi-a spus ca erau la 3 mil, m-am ofticat putin ca nu mi-a dat telefon sa imi zica, si ii spuneam sa il ia , da' mi-am luat din carefour la 1 mil cu tot cu protecti, si mere bn e ok, azi am stat iar numai afara, si cu, cat stau mai putin acas cu atat ma simt mai bn yay maine o vad pe emma abea astept, nu mai am spuma de par dar nu e tragedie hehe O intrebare am ji eu, doare cand iti dai gaura in ureche ? am un cercel si tre sa il port sa ma simt eu liber, dar mi-e frica de ace de mic, saptamana asta mi-a luat sange pt analize, am intors capul am tras sapca pe ochii apoi, nu prea am simtit durere, decat senzatia aia de metal de intepatura ... mi-a spus asistenta sa stau putin intins ca s galben la fata, dar eu de fapt eram galben de frica, nu ca mi-a luat sange =))) mama nu avea nik, mi-a zis asistenta, cum esti asa mare si ti-e frica de ac, in fata la o fata tot asa tie frica =)))) tare asistenta a uite si o poza de a mea, dak ma vedeti pe strada ma opriti neaparat e foarte important ![]() cand ma apuc sa vorbesc nu mai ma opresc hehehe va urez toate cele bune si "peace and love" pace si iubire cum zice americanu |
| Cherie |
10-05-2008, 08:00 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.163 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Hehehehehe, ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu si i-ai cerut nr. de telefon
Ti-am zis eu ca ti-l da fara probleme? Deeeeeeeeeeeci, maine, vii cu detalii da?? Ca te alerg altfel Spor la intalnirea cu Emma! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
10-05-2008, 10:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu a fugit, am vorbit eu cu el pe mess, pana mi-a cazut tampenia de net. Deci cu el vb cu mine nu, ti-m trimis invitatie sa te bag in lista dar nici un accept.Nu-i bai Silviu esti tare dragut, ma bucur mult ca totul este ok, vezi ce bine este sa ai incredere in tine? si la cum arati sigur Emma e indragostita [quote name='silviuMarian' date='10-05-2008, 02:52 AM' post='132401'] hehe sexymommy marire de salariu, sambata, zi libera, suna bine , poi maine e week-end ce zici iti lasi sotul si te duci pe undeva la plimbare ? poate prin herastrau Hahaha, cam greu sa ajung acolo de la mine din Madrid, poate sa ies in Gradinile Capriciului sau Retiro -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| silviuMarian |
10-05-2008, 10:18 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 1-04-2008 Membrul Nr.: 846 Dispozitie: Nerabdator Sex: Masculin |
Cherie esti tare
hey mersi SexyMommy, eu nu ma vad asa dragut hehehe, am uitat ca esti in Madrid, dar tot tre sa fie vreun loc pe acolo gen herastrau sau si mai frumos Toate cele bune hey pisicul tau din avatar mai face multe flotari |
| Sexymom |
10-05-2008, 10:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
6Multumesc, si tie la fel.
Eu una ma distrez acum la scarbici Macar el sa faca miscare , ca eu am deja praful pe role si bicicleta de 5 cm. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Cherie |
10-05-2008, 11:33 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.163 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Haaa?!? Cand mi-ai dat??? Eu n-am gasit nimic
Hai ca-ti dau un PM sa-mi id-ul -------------------- |
| silviuMarian |
10-05-2008, 12:19 PM
|
|
hehehe poi cand ai timp liber stergi prafu, si scoti rolele sau bicla la o plimbare sa nu se prictiseasca =))))
si zau mai lasa tigarile ciao Cherie da-mi id-u tau poate stam toti la o conferinta candva peace and love \/ |
| Sexymom |
10-05-2008, 12:56 PM
|
Silviu, eu nu fumez decat rar, sa ma prostesc, cred ca lui Cherie ii era adresat mesajul.
O sa scot si rolele de la naftalina, asta daca se opreste ploaia intr-o saptamana. -Ti-am spus ca vreau sa imi iau o super bicicleta? una care e din aluminiu, super usoara , are roti mici de pegas si se face plic sa o bag in portbagaj??? o visez si noaptea, daca iau o prima mi-o cumpar ( deocamdata e vis, costa 200 de euro) -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Cherie |
10-05-2008, 01:03 PM
|
-------------------- |
| Sexymom |
10-05-2008, 01:05 PM
|
Cherie, ai iesit dupa seminte?? ia din alea de dovleac ca sunt mai sanatoase
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Cherie |
10-05-2008, 01:09 PM
|
Oh da, exact ce-mi lipsea
Vezi ca ti-am dat add Eu sunt pe mess cu Silviu -------------------- |
| Sexymom |
10-05-2008, 01:19 PM
|
Pe mine m-a scos sefa la o tigara, ea fumeaza nu eu -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Cherie |
10-05-2008, 01:36 PM
|
Am fost si eu acum la o tigara si constat ca vine o mare ploaieee
-------------------- |
| silviuMarian |
10-05-2008, 02:19 PM
|
|
hey sa va arat nish poze care mai sunt prin photobucket, si asa n-am ce face
desenele mele si altele, criticile sunt acceptate ![]() ![]() ![]() http://i180.photobucket.com/albums/x153/silverkunkun/oi.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x153/silverkunkun/renzorwalleffectlightflare2.jpg ![]() ![]() 3 ore m-a luat asta cu naruto hahaha![]() cantareata mea preferata momoko, canta super super super bine, da-ti pe you tube un search cand aveti chef berryz kobo special generation ![]() toata gasca ![]() eu modificat prin photoshop si o sa mai bag nish chesti alta dat vroiam sa zis sexymommy da-mi id-u tau, vai unde imi e capul |
| Sexymom |
10-05-2008, 02:29 PM
|
Gata, il ai in pm.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:48 PM |