left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Stii sa tii flacara aprinsa?, Sa fii mereu frumoasa si dorita? seperator Optiuni V right
danyhoney
mesaj 27-07-2007, 11:40 PM
Mesaj #16

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

VA MULTUMESC TUTUROR CA MI-ATI DESCHIS OCHII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fapt ii aveam deschisi dar ....nu destul .

De cand am inceput cu renovarea casei .....am cam lasat deoparte viata sexuala .....din motive de timp , de oboseala ,etc .... Acum suntem ffff APROAPE de final si voi pune cateva din ideile voastre in practica !!!!!! Nu ca nu le-as fii stiut dar ....cu atata stres pe cap le-am cam uitat .... blushing.gif Rusine sa-mi fie sad.gif

Legat de imbracamintea in casa .........nu stiu daca ma voi putea schimba .......Cand e frig sunt in trening .....cand e vreme acceptabila ---sunt in tricou si pantaloni scurti ...... Nu sunt multumita cu mine in aceste faze !!!!!!!!!!!!!!!!! DAR .....INVAT ( chiar daca varsta mea ar spune : stii destule .....nu e adevarat !!! ) !!!!!! Am vazut pozele luiDeea cu mogaldeata ei si am vazut cum era Deea imbracata in casa .......Asa invat si eu cate ceva ....chiar daca nemtii sunt de alte principii....Voi incerca sa ma schimb ....pentru ca DORESC asta .

Sexy ...pe tine te admir !!!!! Stii cum sa te imbraci ( cateodata - discutia legata de culori ) si stii cum sa tii "flacara aprinsa" !!!!!

Voi incerca si eu sa fac ceva deosebit in familia mea !!!!! Dirk ma iubeste asa cum sunt dar ....eu nu sunt multumita cum sunt !!! Cu greutatea ....poate-poate m-as putea impaca dar cu faptul ca eu stau acasa si el munceste .....mai greu ...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 28-07-2007, 09:05 AM
Mesaj #17

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Dany nu ai ce sa admiri la mine )).gif poate calmul, dar asta nu face parte din discutie )).gif
E important sa tinem garda sus, si sa ii surprindem mereu cu cate o schimbare.Incearca sa te parfumezi discret in bucatarie, sa iti pui o urma de creion negru si un luciu pe buze, sa il privesti provocator sa vezi atunci rezultate ( bine ca nu ai copii si trebuie sa stai in baie in pozitii incomode). lol.gif lol.gif
Ideea este ca imi place sa il provoc mereu, si mai ales imi place umorul lui ( negru uneori) si faptul ca rade mereu cu mine, din orice. lol.gif

PS: parca suntem facuti de aceiasi mama lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:41 AM