![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
18-07-2007, 05:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ieri seara m-am imbracat diferit de cum sunt obisnuita si am plecat cu copiii in parc.Sotul meu a sunat ca vine in parc dupa noi, a ajuns, s-a uitat de jur imprejur si nu ma gasea deoarece imbracata in fusta lunga, bluza fina , sandale si cu parul despletit nu ma cunostea.
Asa ca am hotarat sa ma schimb un pic, macar in vestimentatie. Stiu ca stau acasa si nu dau mare atentie hainelor, dar conteaza tare mult felul in care EL m-a privit, m-a facut sa ma simt super dorita. Astazi am iesit si mi-am cumparat 2 rochii si cateva bijuterii si sunt hotarata sa renunt la pantaloni scurti pt o vreme. Uit ca sunt si sotie, de multe ori ma concentrez numai pe familie si copii si uit de mine. Voi ce credeti? merita sa ne schimbam din cand in cand pt. EI? pt. asa o privire? Eu cred ca merita -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
18-07-2007, 05:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cum sa pastram flacara aprinsa?
Eu il surprind mereu cu ceva nou, organizez iesiri in natura,fac modificari in casa, aprind betisoare parfumate, cinam pe terasa sub clar de luna, de multe ori gatim impreuna, radem mult de tot si nu uitam sa ne spunem TE IUBESC zi de zi. Monotonia nu exista, ea nu face altceva decat sa aduca plictiseala in cuplu. Alte idei? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
18-07-2007, 08:30 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multe dintre voi stiu povestea, in porimavara prietenul meu m-a anuntat, dupa 10 ani de relatie, ca trebuie sa ne despartim intrucat relatia noastra a devenit plata si comuna.
Si avea dreptate. Din cauza muncii viata noastra se desfasura ca intr-un carusel, alergam de bezmetici in toate partile iar pentru noi doi ne ramanea doar timpul stict necesar sa ne achitam de obligatiile sociale (si nici de alea in totalitate). Adica 6 zile pe saptamana fugeam in toate directiile si o zi pe saptamana faceam frumos in poze la nunti, botezuri, cumetrii... Nu mai aveam timp sa stam doar noi 2, sa vorbim si sa ne si ascultam unul pe altul, nu ne mai plimbam, nu ne mai imbratisam, devenisem 2 straini. Am plans atunci si am crezut ca o sa innebunesc, dar mi-am adunat puterile si am incercat sa judec rational. de fapt, avea dreptate. Suntem totusi foarte tineri, e pacat de noi sa traim ca niste mosi de 80 de ani. Asa ca de atunci am schimbat foaia. Nu trece o zi fara sa petrecem minim 2 ore impreuna. Dar alea 2 ore fara telefoane si email-uri, laptop, black-berry. Facem acum lucruri pe care inainte nu le faceam pt ca eram "prea obositi", plecam seara la 10 sa bem un ceai bun la Sinaia sau sa mancam ceva la Mamaia, mergem la picnic in parc, mergem la film, inchiriem filme, ii gatesc chestii-surpriza, gatim impreuna, are grija sa nu imi lipseasca florile si uneori mi le trimite la birou prin curier. Rezerva pt noi vacante pe care stie ca mi le doresc iar eu ii fac masaj cand e obosit. La inceput mi-a fost foarte greu. Ajungeam acasa la 7 - 8 seara, imi faceam rapid un dus, imi puneam un bigudiu (sa-mi stea parul bine, ce naiba!) si pe la 10 plecam sa ne plimbam ca si cum nu aveam nicio alta treaba pe lume, ca si cum atat conta, ca si cum n-ar fi existat ziua de maine. Sigur, vreo 2 luni am fost chiauna, am ajuns sa am tensiunea 9 dar eu zic ca a meritat. Am scos din galeata o relatie care esua lamentabil, desi noi ne iubeam. A meritat din plin pt ca am trait in ultimele 3 luni mai intens si mai frumos decat in toti cei 10 ani de cand ne stim. Ne-am iubit mai pasional decat la 18 ani si am simtit viata prin toti porii. Am facut lucruri de care nu ma credeam in stare, lucruri simple, dar care mi-au umplut viata. Iar el a atins nesperata performanta de a se prinde ca mi-am deschis parul doar cu o nuanta si de a-si aminti ca port 35 jumate la picior, nu 37 ca majoritatea oamenilor. Ca si tine, sexy, am grija sa ma imbrac frumos si in casa. Mi-am cumparat niste rochii din alea de la promod si stau prin casa cu ele. Sunt foarte dragute, colorate si sexy. Apropo de intrebarea din postul tau, daca merita, eu zic ca DA, merita!! Pentru mine cel putin merita! Pt ca EL e foarte important pentru echilibrul meu. Eu sunt genul de persoana care daca nu are liniste acasa, echilibru in familie, e debusolata si dezorientata complet. Toata puterea si energia mea stau in echilibrul familial. M-am crezut o persoana puternica, sunt o fiinta independenta, dar asta pana in momentul in care m-am trezit singura si am simtit ca mi-a cazut cerul in cap. Nu cred ca vreun efort e prea mare pt a vedea acea privire a sotului sau iubitului tau. Cu conditia ca si eforturile lui de a pastra vie flacara sa fie cel putin egale cu ale tale. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 18-07-2007, 08:34 PM |
| Sexymom |
19-07-2007, 10:08 AM
|
Ma bucur enorm de mult sa citesc asta Ella, sper sa fiti fericiti multi ani inainte.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
19-07-2007, 11:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Doamne ce frumos.M-au frapat vorbele voastre
Intradevar,atr trebui sa tinem flacar aprinsa,daca nu vrem sa le aprinda alta pentru ei Sergiu vine mine,nu stiu ce as putea sa-i pregatesc,mai ales ca eri am implinit 1.an si trei luni.Damne ce as pute sa fac Sampania si torta sunt deja pregatita,dar inca ceva.... -------------------- |
| Titou |
19-07-2007, 04:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 114 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Este esential ma gandesc ,asa cum au fost fermecati la inceputul relatiei asa trebuie fermecati mereu ,daca suntem casatoriti nu inseamna ca trebe sa ne culcam pe o ureche si sa gandim "apoi si asa ne-am luat "
Faza cu imbracatul merge si la mine Ella79 si eu mi-am luat niste rochite faine de la Promod |
| chircuandreea |
19-07-2007, 06:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 3 Inscris: 19-07-2007 Membrul Nr.: 346 |
atata timp cat nu e montonie...si mai de fiecare data e ceva nou..e bine
|
| ramram |
20-07-2007, 12:37 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 19-06-2007 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 313 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
Doamne ce frumos.M-au frapat vorbele voastre Intradevar,atr trebui sa tinem flacar aprinsa,daca nu vrem sa le aprinda alta pentru ei Sergiu vine mine,nu stiu ce as putea sa-i pregatesc,mai ales ca eri am implinit 1.an si trei luni.Damne ce as pute sa fac Sampania si torta sunt deja pregatita,dar inca ceva.... o muzica in surdina, nijte lumanarele, si daca-ti permiti, 2 bilete de tren la mare... macar o zi... sa scapati de toate... merita.. asta e cadoul meu pt aniversarea noastra de 3 ani... sa ne spui cum a fost -------------------- http://ramyram.clicksospadurea.com/
Am un suflet de vanzare. Il vrei?... Ti-l dau... Pret? Nu vreau nimic. Vreau doar sa nu mai simt durerea din el. E doar un troc..[color=#000066] |
| aki |
20-07-2007, 08:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bilete la mare exclus draga Karinus,sunt la servciu.Si Sergiu duminca pleaca inapoi in Romina
Dar luminari numaidecit ,acest obicei nu lipseste nicicind din sarbatorile noastre Dar as mai vrea ceva Oau,am cerzut ca-i Karin Ram Acest mesaj a fost editat de Nessie: 25-09-2007, 11:19 AM -------------------- |
| aki |
22-07-2007, 07:38 PM
|
Deci Sergiu a plecat.A plecat pe la 12 si eu m-am culcat,am dormit pina la acum 8.30
Am avut 3 zile de vis Ma trezeam la miezul noptii si ma uitam la el,vroiam sa stau mai mult treaza sa nu treaca noaptea.Mai am doua saptamini si vine puiul meu acasa. Dar la sfirsit cineva trebuia sa-mi strice ziua -------------------- |
| verona |
22-07-2007, 11:06 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
FI ATENTA la fata aceea ori sa nu til ia ori daca te iubeste ramine cu tine.Lupta pt el .curaj.iti doresc sa ti se rezolve problema.pupici multi si fi tare,unele fete in ziua de azi sint cam indreznete si neserioase cum ai patit tu.
|
| aki |
23-07-2007, 08:04 AM
|
Stati asa ca nu mi-i frica
Nimeni nu are voi sa mai umble in chiloti prin casa si nimeni nu mai are voie sa ridice tonul la mine,cum a mai fost pina acum... Sa ma scuzati ca m-am plins aici cu problemele mele.Nu mai fac -------------------- |
| julyalina |
23-07-2007, 08:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ma bucur pentru tine akisorule ca ai avut un weekend frumos cu sergiu!
cu fata aia ... este nesimtire sau lipsa de consideratie pentru tine/ pentru Sergiu . ai putea chiar sa-i spui: avand in vedere ca nu locuieste singura, civilizat este sa nu se plimbe in chiloti prin casa . daca nu-i convine ... stie unde este usa si bravo pentru sergiu! ma bucur ca le-a pus la punct ! si poti sa te plangi oricat, ca noi suntem aici -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
23-07-2007, 08:16 AM
|
ma bucur pentru tine akisorule ca ai avut un weekend frumos cu sergiu! cu fata aia ... este nesimtire sau lipsa de consideratie pentru tine/ pentru Sergiu . ai putea chiar sa-i spui: avand in vedere ca nu locuieste singura, civilizat este sa nu se plimbe in chiloti prin casa . daca nu-i convine ... stie unde este usa si bravo pentru sergiu! ma bucur ca le-a pus la punct ! si poti sa te plangi oricat, ca noi suntem aici -------------------- |
| Sexymom |
23-07-2007, 09:29 AM
|
Vezi? de asta e bine sa faci un efort si sa stai singura numai cu familia ta.Cand mai e cineva in casa mereu apar discutii si incidente din astea.
Pupici -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:35 AM |