![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
20-04-2007, 11:41 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Acum ca sa fie si o parere diferita pe forum.
Suntem o tara parlamentara - deci Parlamentul poate suspenda Presedintele. Daca Curtea Constitutionala va ajunge la concluzia ca Basescu a incalcat Constitutia el poate si trebuie suspendat. Asta pentru ca nimeni nu e mai presus de Constitutie - nici macar daca e sprijinit de popor. Iar asta ar trebui sa fie un lucru bun - pentru ca oamenii aleg Parlamentul din 4 in 4 ani. Daca cineva dezamageste la urmatoarele alegeri nu va mai fi votat. Sa desfiintam Parlamentul si sa punem un Presedinte sa aiba toate functiile in stat - e o solutie - pentru un stat autoritar. Ceea ce nimeni nu mai vrea. Tot ce am spus mai sus nu are nici o legatura cu simpatiile sau antipatiile mele politice - pur si simplu tin de exercitiul democratic. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| axe10 |
20-04-2007, 11:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Acum ca sa fie si o parere diferita pe forum. Suntem o tara parlamentara - deci Parlamentul poate suspenda Presedintele. Daca Curtea Constitutionala va ajunge la concluzia ca Basescu a incalcat Constitutia el poate si trebuie suspendat. Asta pentru ca nimeni nu e mai presus de Constitutie - nici macar daca e sprijinit de popor. Iar asta ar trebui sa fie un lucru bun - pentru ca oamenii aleg Parlamentul din 4 in 4 ani. Daca cineva dezamageste la urmatoarele alegeri nu va mai fi votat. Sa desfiintam Parlamentul si sa punem un Presedinte sa aiba toate functiile in stat - e o solutie - pentru un stat autoritar. Ceea ce nimeni nu mai vrea. Tot ce am spus mai sus nu are nici o legatura cu simpatiile sau antipatiile mele politice - pur si simplu tin de exercitiul democratic. Daca e democratie de ce se intampla asta....? /noutati despre interesele primului ministru -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
20-04-2007, 12:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.291 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Dana, corect. Bun punctul tau de vedere. Dar e un abuz clar, s-a demonstrat ca Basescu nu a incalcat Constitutia. Ori acum, ca sa zgarmam in noroi si sa-i cautam motive imbecile, e usor.
Sigur ca nu vrem dictatura, dar nici oligarhie, cu o mana de mincinosi cu super interese financiare later edit: daca unul ca Becali a ajuns sa suceasca mintile oamenilor, pt mine e reprezentativ cat de usor putem fi manipulati Acest mesaj a fost editat de buretel: 20-04-2007, 12:08 PM -------------------- |
| himere2005 |
20-04-2007, 12:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si eu sunt de parere cu axe ca singurul lucru pe care il putem face este sa-l revotam pe Basescu cand ne vor chema la vot...mie imi este simpatic....imi este rusine ca se intampla ce se intampla dar concret altceva nu stiu ce as putea face
-------------------- ![]() |
| axe10 |
20-04-2007, 12:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ideea e ca daca sunt pro sau contra...nic nu mai are importanta...ideea e sa fie corecti cu totii si pe urma sa arunce cu noroi...
La vot o sa iasa ce o sa iasa dar lumea din afara ne vede iar ca ne-am facut de cacao!!!! -------------------- ![]() |
| Nessie |
20-04-2007, 12:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Daca e democratie de ce se intampla asta....? Axe, ai dat link pe prima pagina a unui site de stiri, care in conditiile de fata se schimba din 10 in 10 min. Drept urmare, pe prima pagina nu vad nimic in legatura cu titlul dat de tine. /noutati despre interesele primului ministru -------------------- |
| michelle |
20-04-2007, 12:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.778 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Cred ca Axe a vrut sa dea acest link
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
20-04-2007, 12:53 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
cine seamana galceava, culege furtuna...
asta s-a intamplat si in ceea ce traim, astazi, in anul 2007, dupa 18 ani de la revolutie! a avut impresia ca detine adevarul absolut, ca are puterea, ca e de neinlocuit si a gresit... basesscu e tipul de om care se imbata si de putere, nu numai de alcool! eu l-am votat pe basescu, dar dupa primele gafe care le-a facut, mi-am dat seama ca nu e compatibil cu functia de presedinte... ucand esti pe o astfel de functie nu poti comporta, nu poti actiona instinctiv... cand esti presedinte nu poti permite sa faci politica cu barda, chiar daca poate ar avea motive sa faca asta... cand esti presedinte de tara, trebuie sa reprezinti poporul respectiv! de tine, ca presedinte, trebuie sa fie mandru cei din puscarie, cei de la tara, cei de la oras si cei plecati pe afara in egala masura... trebuie sa ai un comportament de cara sa fie multumiti si ce-i cu 4 clase dar si cei cu ceva pregatire, ca sa nu mai zic de intelectuali... sunt sigur ca in alte functii ar fi foarte bun, dar in asta, de presedine pentru o tara memebra NATO si membra a Uniunii Europene nu face fata! chiar daca va fi reales, ma bucur ca a primit o lectie si sper ca are capacitatea de a invata din tot ce i se intampla! nimeni nu e presus de lege, nimeni nu face ce vrea, presedintele trebuie sa aiba aceeasi masura pentru toti si pentru toate... a vrut sa fie presedinte jucator, dar dupa mine a inteles gresit acest termen si a atras toata clasa politica in interminabile scandaluri... dupa mine, tot el este vinovat ca guvernul nu si-a facut treaba cum trebuie! de ce de 2 ani si ceva apare repetat la TV-eu si arunca cu noroi in toata clasa politica iar pe POPOR, pe ROMANI ii vrajeste cu texte de presedinte de C.A.P.? politica nu se face nici la televizor si nici in strada, sub presiunea maselor, cu toate ca ce s-a intamplat ieri a fost doar un mare fas... ma bucur ca romanii au si altceva mai bun de facut decat sa dea crezare la tot ce se arata pe posturile de televiziune... ma bucur ca romanii constientizeaza faptul ca au trecut vremurile in care poti face ce vrei, cand vrei, cum vrei "piata universitatii"! bravo! .................................................... de ce il parasesc toti? de ce nu e capabil sa fie un adevarat diplomat, un adevarat presedinte? de ce el are impresia ca toti gresesc, toti sunt corupti si doar el are dreptate? de ce are discursuri si iesiri demagogice, populiste? de ce nu e coerent in declaratii? ? de ce?... de ce?... de ce?... Nu e scris de mine - l-am gasit pe alt site - dar este exact ceea ce cred si eu. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| Tzutzi80 |
20-04-2007, 04:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.790 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ne putem spune parerea si aici.
Eu una consider ca poporul la ales sa ii fie presedinte si trebuie sa fie presedinte pe toata perioada mandatului sau. Daca dupa 4 ani, va fi cineva mai bun, poporul isi schimba votul. Dar in acesti doi ani, nu a fost lasat in pace nici un moment. Oricata stapanire de sine ar avea un om, nu poate sa nu riposteze din cand in cand. Mai ales cand este invinuit de lucruri pe care nu le-a facut. Mie mi se pare ca numai un mare PUPINCURIST ar putea sa "se puna bine" cu partidele. Or el nu este genul. In parlamentul Romaniei sunt de 18 ani aproape aceeasi oameni, care folosesc fotoliile doar ca sprijind pentru mana cu care se scobesc in nas. Care s-au imbogatit, nu neaparat peste noapte, dar clar in mod ilicit. Care se prezinta la vot numai cand e ceva de interes pentru ei (a se vedea legea pensiilor parlamentarilor, sau a maririlor de salarii tot pentru ei, sau a facilitatilor....evident acordate parlamentarilor). Cand se va introduce votul uninominal, or sa cada multe capete corupte, pe care poporul nu le vrea, dar care sunt mereu in fruntea listelor partidelor -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| alix |
23-04-2007, 10:42 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 23-04-2007 Membrul Nr.: 281 |
cand l-am votat pe basescu a fost pentru ca reprezenta o sansa pentru eliberare de trecut.multi spun ca nu a facut nimic.dar amintiti-va ca puterea presedintelui e limitata.el a propus multe lucruri bune care nu au fost acceptate de parlament.deci, ne putem da seama usor cine sunt cei care nu au facut nimic.In ceea ce priveste presupusa aventura cu Elena Udrea, exista vreo dovada?si cum poate vorbi de acest lucru tocmai un om acuzat de pedofilie sau un om ca premierul care, din cate se stie e la a "X"-a casatorie, deci nici moralitatea lor nu e tocmai intacta.si oricum, viata amoroasa a presedintelui nu are nici o legatura cu activitatea sa politica.
Il acuza ca a incalcat constitutia, dar in trecut, cand era iliescu presedinte sau constantinescu, de ce nimeni nu a observat nici o incalcare reala a constitutiei?pentru ca atunci chiar a existat. In sfarsit, indignata e un cuvant care nu arata ceea ce simt acum.In ritmul asta, Romania nu isi va mai reveni niciodata din nici un punct de vedere...si e trist... Oricum, indiferent de tot ceea ce fac psd, pc, pnl, prm, nu vor reusi sa il infranga pe Basescu...Multi au spus ca sondajele mint si ca basescu nu are un procent atat de mare din increderea si sprijinul romanilor.dar daca e sa ne uitam putin la cate manifestatii pro basescu au fost zilele astea si cati oameni au iesit, tineri si batrani...ne putem da seama ca la un viitor vot, Presedinte=Basescu. Si inca ceva, ca uitam.basescu a stiut sa fie diplomat in intalnirile din strainatate.In tara a stiut sa fie un presedinte apropiat de popor.Nu e nevoie de discursuri cu un limbaj pretentios, cu cat mai multe neologisme, ci era nevoie de discursuri care sa poata fi intelese de oricine, nu numai de intelectuali. In al doilea rand, nu poate spune nimeni ca basescu a fost un presedinte dictator.Poate dictator pentru cei din Parlament, dar nu pentru popor.Cum poate cineva sa numeasca dictator, un presedinte care a incercat sa ofere libertate poporului? |
| buretel |
23-04-2007, 11:49 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.291 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
alix, ai exprimat perfect ceea ce gandesc si eu.
CITAT cand l-am votat pe basescu a fost pentru ca reprezenta o sansa pentru eliberare de trecut.multi spun ca nu a facut nimic.dar amintiti-va ca puterea presedintelui e limitata.el a propus multe lucruri bune care nu au fost acceptate de parlament.deci, ne putem da seama usor cine sunt cei care nu au facut nimic. -------------------- |
| anca veselie |
25-04-2007, 01:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.845 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am primit asta pe messenger:
CITAT Românii vor fi chemați la urne pe 19 mai, să se pronunțe asupra suspendării președintelui. Hotărârea a fost adoptată, marți, de Parlamentul României. Aleșii au modificat prin vot și Legea referendumului, adoptând un amendament potrivit căruia dacă la urne nu se prezintă jumătate plus unu dintre alegători și deci referendumul nu este valabil, atunci Parlamentul are dreptul de a hotărî ce se întâmplă în continuare. Nu lasati asta sa se intample....va rugam mergeti la vot..dati mesajul mai departe daca sunteti roman. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 08:12 AM |