![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
10-11-2006, 02:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tae bo este un exercitiu aerobic, adus pe piata de Billy Blanks, ce combina miscarile de arte matiale, de autoaparare, kick boxing si fitness. Exercitiul este foarte intens si se foloseste propria greutate a corpului.
De 3 saptamani am inceput sa merg la tae bo, de 2-3 ori pe saptamana si deja se vad primele rezultate. Exercitiile pe care nu le puteam executa integral la inceput acum le pot realiza cu putin efort, simt ca muschii au inceput sa se contureze, mi-a scazut burta si circumferinta soldului. Va recomand tuturor celor care vreti sa faceti miscare, dar v-ati plictisit sa "trageti de fiare". La tae bo nici nu stiu cand a trecut 1 ora 1/2 cat dureaza o sedinta si se ard pana la 700-800 calorii/ora. Pun mai jos cateva filmulete cu miscari de tae bo. Taebo Basic Advanced tae bo -------------------- |
| Nessie |
10-11-2006, 02:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Billy's Bootcamp Elite
Taebo - BillyBlanks -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
10-11-2006, 03:22 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
multumim nessie
as pune si eu cu pilates dar nu stiu cum -------------------- Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg Restart WW 3 Martie
![]() ![]() |
| himere2005 |
10-11-2006, 06:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
multumim mult nessie, de acuma sa te tii
-------------------- ![]() |
| Nessie |
10-11-2006, 06:21 PM
|
Ma bucur ca ati gasit informatiile de folos. Un sfat sa va dau daca intentionati sa va apucati de exercitii!
Aveti grija mare la executia lor, sa incordati muschii mai ales la miscarile cu rasuciri si sa nu aruncati membrele doar ca sa scapati de exercitiu. Daca nu executati corect, nu numai ca nu au efect, dar va puteti rani coloana daca aveti o zvagnitura mai puternica. multumim nessie as pune si eu cu pilates dar nu stiu cum -------------------- |
| crissy |
11-11-2006, 11:46 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.232 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Nessie, esti o comoara la casa omului. Eu am auzit ca nu este un sport recomandat decat sub stricta supraveghere a antrenorului. Ce miscari (mai putin riscante) ne recomanzi?
Si eu am un CD cu Pilates dar mie mi-ar trebui si un program de taiat filme pt ca fisierele sunt mari si nu cred ca merg incarcate. Oare avem voie sa publicam? Stiu eu, drepturile de autor -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Nessie |
11-11-2006, 12:44 PM
|
Nu sunt exercitii riscante pentru ca nu lucrezi decat cu propriul tau corp. Am vazut la sala fete care fac de mult timp asta si mai lucreaza cu gantere mici, dar atat.
Despre legalitatea filmelor iti pot spune ca responsabilitatea revine userului care a postat filmul pe You Tube, siteul de unde eu l-am inserat in mesajele anterioare. Daca tu ai face public un filmulet din colectia ta, responsabilitatea drepturilor de autor ti-ar reveni, asa ca, parerea mea, cel mai bine ramanem tot la filmele furnizate de You Tube. -------------------- |
| lali |
24-05-2007, 09:39 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 22-01-2007 Membrul Nr.: 216 Dispozitie: hapy Sex: Feminin |
si eu fac tae-bo cam de 3 ori pe sapt. si ma simt super si sunt si rezultate, doar ca trebuie facute corect ca altfel................
e ca si la pilates degeaba le mai faci -------------------- Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere - Solomon
http://www.slide.com/r/1s8Rr7YK1z8O_4aXhMA...lt_embedded_url |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:33 AM |