![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
30-06-2006, 10:30 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
daca v-ati saturat sa-i suportati pe cei din jur care isi iau cele mai "tari" mobile, asa... de fitze, puteti sa-i devansati cu "m300"
Iconita (e) atasata (e) -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| albert |
30-06-2006, 10:42 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 29 |
Cu asta i-am facut pe toti!
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
30-06-2006, 08:24 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Asta cu "works everywhere" mi se pare cam far-fetched. Asta ar fi un fel de "internet prin cablu fara cablu". Nu prea am inteles...
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| tmanbone |
01-07-2006, 10:02 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Cu asta i-am facut pe toti! N-as zice. Fata de telefoanele existente pe piata la acelasi pret, m300 duce lipsa de o groaza de facilitati. Ce il aduce in prim plan este dimensiunile mici si ideea de Bond (James Bond). Oricum, puteau sa-l faca macar rezistent la apa... Asta cu "works everywhere" mi se pare cam far-fetched. Asta ar fi un fel de "internet prin cablu fara cablu". Nu prea am inteles... Probabil ca se refera la faptul ca nu e "aranjat" sa mearga doar cu anumite retele si pe anumite frecvente. Eu n-am gasit pe site o lista cu specificatii tehnice clare. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alex25 |
01-07-2006, 10:04 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Si cand vorbesti trebui sa stai cu ceasul la mana, or what? Mai lipsesc ochelarii fumurii la ochi si esti bodyguard.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| tmanbone |
01-07-2006, 10:23 AM
|
Si cand vorbesti trebui sa stai cu ceasul la mana, or what? Mai lipsesc ochelarii fumurii la ochi si esti bodyguard. Da, faza asta ar fi cam ciudata. Dar are bluetooth si deci un handsfree pe acelasi sistem ar fi extraordinar. Parerea mea. Oricum, puteau sa-l faca macar rezistent la apa... Aaaam citit eu gresit. De fapt am citit sarit -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| judecatorul |
12-08-2006, 04:33 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
eu mi-am cumparat acum un an Samsung SGH i700 >. e un PDA care are si telefon .. e senzational ..
acum cred ca costa in jur de 500 eur si e vital sa va luati si un SD de 512 sau 1 GB,, vreau sa spun ca e senzational ce poate sa faca aparatul ala. Are Windows Mobile si toate aplicatiile office .. imi instalez orice joc vreau.. azi o sa merg cu trenul si o sa ma joc Age of Empires .. am un super recorder pe el iar agenda .... e nelimitata Are o groaza de functii .plus un soft de citit carti .. are un display impresionant .. e o alternatinva super interesanta daca vreti un telefon care sa ia ochii .. eu in sinea mea ,, vreau sa cred ca sunt om serios si ca l-am luat ca am nevoie .. ( eu ma ocup cu grafica .. si pe langa faptul ca pot desena direct pe el cu un betiosor atasat la dispozitiv, am la mine tot timpul potofoliul meu Incercati PDA cu telefon e mult mai tare singurul inconvenient fiin marimea Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 12-08-2006, 04:36 AM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| himere2005 |
12-08-2006, 07:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa-l stapinesti sanatos judecatorule, acum poti sa intri sa vorbesti cu noi chiar din sala de judecata
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:49 PM |