![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
31-08-2006, 09:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dupa 6 ani de colaborare, Teo a spus ca nu mai poate! “Mi-era din ce in ce mai greu sa mai tin pasul cu ritmul postului. Incepeam sa obosesc. Simteam nevoia unei schimbari, dar n-am stiut cum s-o spun. N-am stiut sa-mi gestionez nici sentimentele, nici eforturile… Asa s-a ajuns aici”. Se apre ca Teo s-a saturat de Pro TV atat de tare, incat nici cei 250.000 de euro pe care trebuie sa ii plateasca pentru incetarea colaborarii cu postul inainte de anul 2008 nu au facut-o sa se gandeasca de 2 ori.
Cititi tot articolul Adio, Pro TV! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| amalia0701 |
01-09-2006, 09:39 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io cred ca-i o veste buna, devenise suburbana acolo.
Banii se zice ca nu au miros, dar atunci io cred ca nu trebuie sa faci orice sa ii ai, mai ales cand iti lezeaza demnitatea. Pe mine m-a pierdut Teo de spectator de vreo 2 ani de cand a devenit promotorul maneleleor si al suburbanului. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
01-09-2006, 10:46 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Si pana la urma de ce e topicul asta subiectul zilei?
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Amazoana |
01-09-2006, 10:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mie chiar imi placea.....insa ma deranjau si pe mine manelele din ultima perioada...faza este ca ma obisnuisem ca ea sa fie acolo tot timpul... |
| Nessie |
01-09-2006, 12:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu cred ca tocmai din cauza inivitatiilor care ii erau bagati pe gat a renuntat. Pro tv primea bani pentru fiecare manelist, iar ea nu putea comenta. Parerea mea!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Amazoana |
01-09-2006, 02:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Posibil
Insa stiu ca ii agreea. Doar declara asta sus si tare. Pe de alta parte, ce era sa spuna "nu va suport"? |
| dany |
01-09-2006, 10:55 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Poate ca nu avea voie sa spuna " nu va suport". Oricum ...eu am renuntat de mult la Teo....chiar daca era emisiunea care imi placea pe ProTVInternational......nu o mai puteam vedea....E ea dulce si plina de glume dar...cateodata parea mult prea artificiala...Scvuze ...dar asta e parerea mea. Si invitatii ei din ultima vreme ....au lasat mult de dorit......In legatura cu "divortul" de ProTv.....probabil sunt multe dedesubturi pe care noi nu le cunoastem(inca...sau niciodata)....Imi pare rau pentru cei care urmareau emisiunea ei zilnic...si mai ales pentru cei care sunt in afara Romaniei.....
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Nessie |
16-09-2006, 09:52 PM
|
Se pare ca pana la urma Teo a ales Realitatea Media si este noul director al postului Romantic FM. Eu sper sa revina in televiizune totusi.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| amalia0701 |
19-09-2006, 09:22 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Se pare ca pana la urma Teo a ales Realitatea Media si este noul director al postului Romantic FM. Eu sper sa revina in televiizune totusi. Am vazut asera o parte din emisiunea lui Turcescu cu Teo. Nu comentez, dar spunea ca o sa apara cu o noua emisiune in februarie. Oricum nu fac parte din targetul ei, asa ca parerea mea nu conteaza Dar de la manele a ajuns la telenovele -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Nessie |
19-09-2006, 09:27 AM
|
Dar de la manele a ajuns la telenovele Daca se vinde, e bun orice! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:20 AM |