left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Termopane seperator Optiuni V right
amalia0701
mesaj 03-10-2006, 11:06 AM
Mesaj #1

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.411
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13
Sex: Feminin

M-am hotarat sa imi schimb geamurile.
Am citit despe termpane de PVC, aluminiu, lemn startificat.
M-am hotarat sa imi pun PVC.
Acu sunt la cautatul unei firme.
Am in bratze 10 oferte, preturile variaza inte 2300 Ron si 3000 RON, dar nu ma pot hotari.
Helpppppppppppp

--------------------
Obezitatea ucide si io vreau sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 03-10-2006, 11:15 AM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 12:06 PM) *
M-am hotarat sa imi schimb geamurile.
Am citit despe termpane de PVC, aluminiu, lemn startificat.
M-am hotarat sa imi pun PVC.
Acu sunt la cautatul unei firme.
Am in bratze 10 oferte, preturile variaza inte 2300 Ron si 3000 RON, dar nu ma pot hotari.
Helpppppppppppp
Cele mai importante sunt profilele, dupa parerea mea, dar sa te uiti si la oferta completa: transport, montaj, ridicare rame vechi, garantie, finisaje etc. Conteaza sa aiba si lucrurile astea in oferta pentru ca demonstreaza ca firma respectiva chiar se ocupa. Te mai sfatuiesc sa te uiti bine la sediul firmei si sa analizezi cum au ei geamurile puse. grin.gif Iti dai seama ca si-au dat toata silinta pentru ele, iar daca arata urat, e clar ca la tine vor arata si mai urat.

Inainte de termopane ar fi bine sa faci o izolare termica a camerelor sa nu apara igrasie. Poate totusi la tine nu apare. unsure.gif Bafta!

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

luchi
mesaj 03-10-2006, 11:56 AM
Mesaj #3

Marmota

Raspunsuri: 1.442
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Dupa ce batusem campii mai devreme, descriind avantaje si dezavantaje, am recitit si mi-am dat seama ca limbajul folosit poate nu e cel mai accesibil, asa ca revin cu un site care are chestiile mult mai bine structurate. Baga un ochi, si daca ai intrebari, in masura in care pot sa-ti raspund la ele, iti stau la dispozitie, cu cea mai mare placere.

ferestre cu geam termopan

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 03-10-2006, 12:02 PM
Mesaj #4

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Foarte complex site-ul. Multumesc! floare.gif

Doamna inginer, ca tot v-am prins pe acilea nu stiti ce ar trebui sa fac sa nu mai am igrasie? blink.gif Stiu ca nu e un subiect usor de discutat, dar trag speranta. grin.gif

Si ca sa nu facem terci subiectul asta, poate raspunzi la Cum scapam de igrasie. Multumesc! pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
luchi
mesaj 03-10-2006, 12:31 PM
Mesaj #5

Marmota

Cum imi fac ceva mai mult timp - eventual de acasa - am sa postez ceva. problema e spinoasa si..sunt muulte de spus. pupic.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 09-10-2006, 12:48 PM
Mesaj #6

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Am termopane...
Au o mie de calitati. Protejeaza fonic, nu intra frigul pe langa toc, alea, alea.
Defectul major...cel putin la mine acasa...daca nu tii macar unul deschis, se mucegaieste tot. Degeaba am izolat...Blocul e de caramida, bengos de numa'. Si iarna nu-ti permiti sa lasi deschis permanent.
Am avut un soc cand, facand curatenie la Cristina in camera, am constatat ca tot biroul ei, care e plasat cu spatele spre fereastra, era mucegait. Si Cristi e alergica la mucegai, praf, puf.... De aceea sterg in camera ei mai serios destul de des.
Si inca unul, daca inchizi si geamul si usa biggrin.gif ...ai grija sa fie camera mai mare biggrin.gif , ca se termina aerul pana dimineata biggrin.gif Mai ales daca e si usa termopan biggrin.gif . Inchid ermetic. Usile mele sunt din lemn de tei...altfel... blink.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-10-2006, 12:52 PM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 09-10-2006, 01:31 PM
Mesaj #7

Marmota

Da, cand totul e foarte etans, si nu se mai produce schimbul de aer intre exterior si interior, apare condensul. Aerul cald din incapere condenseaza pe suprafata cea mai rece - de cele mai multe ori, peretele exterior, foaia de geam.
In mod normal, fereastra cu geam termopan este prevazuta cu o clapeta de ventilare. E ca un mic sertar, o fanta prevazuta in rama ferestrei. Insa, fie pentru ca romanul spune "cum sa am eu, dom'le, gauri in toc, sa pierd caldura?", sau pentru ca multe dintre ferestrele de pe piata sunt facute pe genunchi 9in tot soiul de ateliere improvizate), aceste clapete lipsesc de cele mai multe ori.
O alta metoda care am observat ca se practica - se ia bormasina si se dau gauri in toc, sau exista deja niste gauri prevazute cu un cep.
Sunt multe de spus despre ferestre, condens &co, insa poate cu alta ocazie.

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:08 PM