![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
02-10-2008, 10:56 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dumbolina daca ma crezi .. eu sper ca at cand va aparea Hai, darga, ca nici eu nu am ajuns acolo...si am plecat de la 78!!! Sa va zic ca nu am ajuns inca la acea greutate? Sau poate da ca nu m-am cantarit de-o saptamana... Am trecut pe acolo de vreo 2 ori dar nu am stat mult. Bibi am avut o prietena care de la 60 kg .. cand s-a cantarit lamine ultima oara avea 101 kg (exact inainte sa nasca ) Bubu eu m-am stresat tare de tot cu kilogramele. Stiu ca slabesc greu si daca pic in butoiul cu melancolie mananc de sparg. Orice kilogram in plus e semn de depresie, deci iti dai seama ca m-am speriat imediat ce am ramas gravida. Hehehe tocmai ma uit la Nicoleta Luciu la serialul de pe acasa. Ce grasunica e! Azi am fost la lucru sa imi duc concediul. Si toata lumea a zis ca am slabit bine de tot. Ceea ce m-a bucurat mult, dar stiu ca mai am de lucru, stiu dupa cum imi vin hainele pe mine. A zis antrenorul ei ca in 3 luni o face la loc cum era...si s-a ingrasat 30 kg... cand e nicoleta luciu la televizor... ?vreau si eu sa o vad grasunica dar parca abia a nascut... e deja la televizor?... sau sunt eu in urma rau cu mondenitatile... cred ca asta e A filmat episoade inainte sa nasca de aia e la TV de la 8:30 seara pe acasa in serialul regina -------------------- |
| Dumbo |
03-10-2008, 09:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
bubule cand te uiti la pui parca nu te mai intereseaza kilogramele. Adevarul e ca am fost super stresata cu greutatea toata sarcina, in ultima luna nu mai puteam manca din cauza ca imi apasa asta mica pe stomac si tropaia de nu puteam sa pap nimic, dar deja cred ca ma obisnuisem cu greutatea, parca ma vedeam slabuta nu grasana.
Acum m-a pus doctorita sa pap mult ca sa produc laptik, cica 5 mese pe zi. Pai cum sa pap 5 mese pe zi cand eu abia reusesc sa mananc vre-o 2, maxim 3. Prioritatea numarul unul sunt mesele ei, asa ca eu nu mai ajung la frigider. Am aruncat de 2 ori carnea ca se stricase - eu am scos-o din frigider ca sa se dezghete si nu am mai apucat sa fac nimic cu ea. Azi am vorbit cu maica'mea la telefon, imi tot zicea daca sunt sigura ca trebuie sa imi ia marimea 0+ pentru bebelina, ca sunt asa de mici hainutele... I-am zis sa stea linistita ca bebelina e si mai mica. Cica mai intreba daca vedea mamici cu bebei cat are bebelul ca nu stie ce marime sa cumpere pentru nepoata. Sunt curioasa ce hainute o sa primeasca domnisoara Deja ma simt data la o parte (glumesc desigur) dar maica'mea ma tot intreba ce sa imi aduca acuma ma intreaba ce sa ii aduca lui bebe. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bibi |
04-10-2008, 10:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.573 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Pai de cand nu a vazut-o ?
Mai bine mai mari ca o sa vezi ca se lungeste si se ingrasa repede... -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008 -talie=88cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107 -torace(nu peste sani)=96 -coapsa=66 -brat=32 |
| Dumbo |
06-10-2008, 05:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Nici ai mei nici ai lui nu au vazut-o niciodata.
Ieri am vazut prima oara dupa mult timp cifra 6 la cantar, in fine era 69.7, dar totusi... Azi era din nou cu 7 in fata, 70.6. |
| bibi |
07-10-2008, 07:22 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.573 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
O sa vezi tu pe 6 mult si bine, mai incolo.
Vedere placuta cu bunicii. -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008 -talie=88cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107 -torace(nu peste sani)=96 -coapsa=66 -brat=32 |
| Sexymom |
07-10-2008, 01:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Dumbo.
Cum mananca puicuta ta acum? ii dai numai san sau mergi pe completare. Nu am citit din urma Abia astept sa scrii cum a fost intalnirea cu bunicii, ai mei au inceput sa planga cand au vazut prima fetita. -------------------- |
| Dumbo |
08-10-2008, 04:32 PM
|
Secsy ma incapatanez sa nu ii dau completare deloc bebelinei, bebitza ia in greutate, chiar daca minim. Stiu ca iar o sa ma cert cu pediatra, dar ma risc. |
| Deea |
09-10-2008, 08:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Eu am cantarit-o ieri pe Alexia si sunt suparata ca are cam multe kg.... tu zici ca a ta e slabuta eu ca a mea e prea grasuna.... -------------------- ![]() |
| Sexymom |
09-10-2008, 11:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Secsy ma incapatanez sa nu ii dau completare deloc bebelinei, bebitza ia in greutate, chiar daca minim. Stiu ca iar o sa ma cert cu pediatra, dar ma risc. Bravo fetita, ma bucur, ai luat decizia cea mai buna, in timp o sa ai lapte si mai mult si nu te ingrijora ca nu ia in greutate f.mult, sanatoasa sa fie .Sa mananci bine, nu te mai uita la kg. -------------------- |
| Dumbo |
10-10-2008, 11:15 PM
|
Azi de dimi mami avea 69 de kg... frumoasa cifra.
Piti a fost la doctor si avem 3500gr, eu zic ca e bine. Am luat 200 de gr pe saptamana, mai putin in prima saptamana cand nu am luat ca am recuperat alea 200 de gr pierdute in spital. Piti ar papa si mai bine daca nu s-ar umfla atata in burtica, avem niste gaze... Si poate ar papa si mai des si mai bine daca nu ar fi maica'mea sa adoarma puiul de fiecare data cand da sa se trezeasca Maica'mea a trecut de la faza 1- ce bine ca alaptezi la faza 2- mai da-i si lapte praf ca doar nu o sa te chinui sa alaptezi nu stiu cat. Abia astept sa raman cu puiul meu, cred ca e cel mai bine pentru noi, cel putin acum. E greu, pe de o parte vreau sa o las cat se poate cu ai mei, stiu ca le e draga si ar sta si intr-un picior pentru ea, pe de alta parte imi dau seama ca exagereaza si ma obosesc si pe mine si pe piti. I-a cantat maica'mea astazi cat pentru urmatorii 20 de ani |
| amalia0701 |
11-10-2008, 07:31 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Daca copilul ia in greutate nu te apuca sa-i dau lapte praf. Ai grija ce mananci tu, stiu ca colicile pot fi si de la unele alimente, nu numai de la infulecat cu mult aer. E foarte important sa-i dai cat mai mult sa suga. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| bubbles |
11-10-2008, 11:32 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| Deea |
11-10-2008, 01:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Hai nu te mai stresa pt. kg, or sa se duca ele repejor, sunt sigura. Dupa ce papa da aerul afara? Eu imi aduc amainte ca ma cam chinuiam s-o fac pe Alexia sa dea aerul afara...dura cam 30 de minute...noaptea era "splendoare in iarba" -------------------- ![]() |
| buretel |
12-10-2008, 10:30 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Dumbolina, cand ne mai pui poze cu bebelina?
Va -------------------- |
| Dumbo |
23-10-2008, 10:29 PM
|
Piti e deja maricica. Adica are un pic peste 4kg. Eu o vad deja maricica, dar cand ma uit la ea relativ la ceilalti copii redevine bebe mic de o luna si un pic.
Azi am fost in parc si m-am distrat copios. Era plin de copilasi mititei, majoritatea intre 6 luni si maxim un an, incercau sa socializeze intre ei si sa se joace, erau tare tare dulci. Cand am ajuns acolo nu se uitau la noi, piti era mica, pusa in marsupiu, m-am asezat pe o banca mai deoparte sa nu nimeresc vre-un copilas racit langa noi. La un moment dat s-a pus piti pe urlat si s-au oprit copilasii din joaca si se uitau la ea cu ochii mari... oare ce o mai fi si asta? Erau asa de mortali cum se uitau de la distanta la ea... Dupa ce am venit din parc ne-am oprit la magazin, unde am facut cunostinta cu o fetita- draguta foc, 4 ani, blonda cu ochii albastri. Se tot uita la piti, a inceput sa ma intrebe cum o cheama, ce varsta are. Cand i-am zis ca are o luna si un pic s-a uitat cu ochii si mai mari la mine si la ea, a vrut sa o mai vada o data. A pipait-o bine si dupa aia m-a intrebat: dar e adevarata? In rest am inceput sa ragaim mai bine, incercam sa zambim si ma topesc de fiecare data cand o vad. E tare dulce cand trage cate un hohot de ras. Abia astept sa imi zambeasca mie si nu la pereti. Toata ziua ma tine in priza, nu suporta sa stea decat langa mine, cum plec cum incepe sa planga. Cand doarme mai apuc sa fac si eu cate ceva (de exemplu sa mananc sau sa ma duc la baie). Acum doarme asa ca fug la dus. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 01:34 AM |