![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
26-08-2006, 07:15 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Primul pe care l-am vazut a fost "The Ring" si mi-a placut la nebunie. Am facut si farsa cu telefonul. De doua ori. In asteptarea "The Ring 2" am crezut intr-o zi ca l-am gasit si am vazut "Ringu". M-am inselat insa; nu mult dupa aceasta, am vazut "The Ring 2". In seara aceasta la HBO e "Dark Water" - am de gand sa-l vad si pe asta.
Ce au in comun? Sunt toate inspirate din "Ringu" - o fetita care este inecata de mama ei intr-o fantana si revine apoi in diverse momente ale istoriei; peste tot remarcam laitmotivul apei - multa multa apa. Desi urasc filmele horror cu copii, trebuie sa recunosc ca seria asta imi place la nebunie. Mai sunt altele despre care nu stiu eu? (inspirate din Ringu) Ca tare as vrea sa le vad... -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| May |
27-08-2006, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cea mai tare faza este cand dracul ala de copil iese din televizor si se taraste
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dulcikatty |
29-08-2006, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am vazut si eu "Dark water"
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:22 PM |