left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Ti-ai ierta iubita/iubitul daca te-ar insela? seperator Optiuni V right
CavoParadisi
mesaj 17-04-2008, 04:38 PM
Mesaj #31

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 21
Inscris: 15-04-2008
Membrul Nr.: 893

Da,sunt constienta ca nu o sa se schimbe niciodata...probabil v-a fi doar o schimbare dar pe o scurta durat de timp...deci inutil!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CavoParadisi
mesaj 20-04-2008, 10:40 PM
Mesaj #32

Amiba

E groaznic cand aflii ca persoana iubita te inseala...inainte de a mi se intampla si mie spuneam sus si tare ca nu voi accepta asta niciodata...dar uite-ma in situatie,care se agreaveaza pe zi ce trece si sunt tot cu el...de ce? nu am un raspuns la aceasta intrebare....mi-e teama ca din cauza ca m-am ingrasat nu o sa mai fiu cu altcineva...ma complac...din obisnuinta....astea ar pute fi raspunsurile mele...dar nici macar unul dintre ele nu e demn de luat in seama....
Stau uneori si ma gandesc...unde a ajuns viata mea?...cum de am devenit una dintre aceste femei..a fost un drum lungsi anevoios...si blushing.gif si uite ca l-am parcurs!
Uneori ma gandesc "Ce am invatat in acesti 8 ani?"...am invatat sa iert si asta cred ca e o calitate! Dar din pacate nu am invatat sa iert persoana care merita iertarea.....
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 20-04-2008, 11:01 PM
Mesaj #33

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(CavoParadisi @ 20-04-2008, 10:40 PM) *

E groaznic cand aflii ca persoana iubita te inseala...inainte de a mi se intampla si mie spuneam sus si tare ca nu voi accepta asta niciodata...dar uite-ma in situatie,care se agreaveaza pe zi ce trece si sunt tot cu el...de ce? nu am un raspuns la aceasta intrebare....mi-e teama ca din cauza ca m-am ingrasat nu o sa mai fiu cu altcineva...ma complac...din obisnuinta....astea ar pute fi raspunsurile mele...dar nici macar unul dintre ele nu e demn de luat in seama....
Stau uneori si ma gandesc...unde a ajuns viata mea?...cum de am devenit una dintre aceste femei..a fost un drum lungsi anevoios...si blushing.gif si uite ca l-am parcurs!
Uneori ma gandesc "Ce am invatat in acesti 8 ani?"...am invatat sa iert si asta cred ca e o calitate! Dar din pacate nu am invatat sa iert persoana care merita iertarea.....

Cu riscul ca te supar ....Ce am copiat ingroshat din post-ul tau .....mi se pare o tampenie !!!! Cum poti spune ca din aceasta cauza nu mai poti fii cu altcineva sau ca trebuie sa ramai cu EL ?????? Cu multe scuze te intreb : ce varsta ai ?????? Asta nu e o gandire de om matur !!! Cine ne iubeste , ne iubeste asa cum suntem !!!!!! Si asta e un adevar !!!
Priveste mai profund in casnicia ta si vezi ce nu merge !!!! Amandoi aveti o vina !!!! Nu sunt , personal , de acord cu ideea ca " el " sau " ea " sunt de vina la o despartire " !!! Fiecare are partea lui / ei de vina !!! Nimeni nu e perfect !!

Zici ca e situatie care se agraveaza si INCA esti cu el . DE CE ?????? Raspunsul il stii doar tu !! Nimeni altcineva ! Asa ca stai si analizeaza totul : ce faci tu gresit , ce face el fresit si vei vedea ce ai de facut in continuare !!!

Personal iti spun ca daca as afla ca sotul meu ma inseala .....bagajul lui va fii deja la usa !!!! Nu as avea nevoie de explicatii pentru ca , pentru mine , o data ce nu mi-am pierdut increderea ...am pierdut-o de tot !!!!! In cazul in care EL m-ar insela , n-ar mai fii loc de iertare din partea mea !!!!! Poate sunt eu mai dura dar ....asa gandesc !

--------------------
Imagine
+Quote Post
CavoParadisi
mesaj 20-04-2008, 11:57 PM
Mesaj #34

Amiba

Cand spuneam ca mi-e frica ca nu o sa mai fiu cu altcineva din cauza ca m-am ingrast spuneam,de fapt printre randuri,ca mi-am pierdut increderea in mine din cauza kg in plus....da, nu e o gandire constructiva dar e o realitate...
Cred ca orice femeie care se ingrasa considerabil isi pierde mai mult sau mai putin increderea in fortele proprii....E adevarul meu,e felul in care privesc eu lucrurile....
Cand spun ca situatia se agraveaza ma refer la replica pe care mi-a dat-o in seara asta in legatura cu experienta pe care am postat-o la neuronii ww...cand mi-a spus ca "are acel barbat motive sa o bata pe acea femeie!"...situatia s-a agravat in seara asta pt ca mi-a dat aceasta replica si inca cu o mare seninatate....eu de aici inteleg faptul ca el e de acord cu puterea pumnului....da probabil ca o sa imi spui ca asta nu e o noutate avand in vedere ca chiar el manifesta aceasta putere asupra mea....sa nu iti inchipui ca ma desfigureaza in bataie sau asa ceva dar pt mine faptul ca am luat o palma si cateva imbrancituri sunt suficiente....inseamna bataie...la fel cum un sarut cu o alta persoana inseamna a insela...nu e nevoie sa se ajunga la sex neaparat,tot inselat se cheama...

Apropos,am 27 de ani si nu sunt casatorita...
Iar cu afirmatia cine ne iubeste ne iubeste asa cum suntem...nu sunt de acord.....
Fii sincera...daca ai intalni un barbat plin de cosuri,cu cocosa,gras...ai incerca sa fii cu el ca sa descoperi ce suflet bun are...? De ce femeile nu isi pun masca pe fata,nu se epileaza,nu se besesc(scuze), de fata cu partenerul lor? Toate astea nu fac parte din cine suntem? Nu toate facem asta? Iar daca am face toate astea de fata cu iubitul nu crezi ca am fii mai putin feminine,sau gingase...? Unele lucruri,desi fac parte din ceea ce suntem si sunt perfect normale, pur si simplu e mai bine si mai elegant sa nu le faci de fata cu acel el din viata ta....
+Quote Post
aki
mesaj 21-04-2008, 08:07 AM
Mesaj #35

Hiena

Raspunsuri: 4.199
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Ma scuzi,dar mi se pare ca tot ajutorul trebuie sa vie din partea ta.Dar nu stiu ce-mi pare ca tu nu prea vreai... sorry.gif Ai grija de tine si ia cea mai buna decizie pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
CavoParadisi
mesaj 21-04-2008, 09:02 AM
Mesaj #36

Amiba

Da ai dreptate,tot ajutorul trebuie sa vina din partea mea....Stii, eu sunt ardeleanca si sunt cam molcoma... :huh: incerc sa fac totul incet si cu grija...analizez si rasanalizez toate detaliile problemei pt ca vreau ca tot ceea ce mi se intampla sa aiba un scop....sa inteleg ce si unde s-a gresit pentru a ramane cu ceva invataturi din experientele traite,fie bune sau rele! Poate parea o scuza de om lenes dar pur si simplu asa sunt eu construita...
Multumesc celor care si-au facut timp sa-mi raspunda!
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 11:50 PM