![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| LionKing |
06-08-2006, 12:16 PM
|
![]() Administrator ![]() Grup: Seful Raspunsuri: 57 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 1 Sex: Masculin |
Pentru ca am observat ca utilizatorii nostri discuta mult, am hotarat rearanjarea titlurilor si am adaugat multe altele noi. Nu va spunem insa care sunt acestea, ci va invitam sa le descoperiti, odata cu atingerea unui numar de mesaje.
La momentul actual cel mai avansat titlu este "ciocanitoare" - se atinge la 300 de mesaje. Celelalte sunt: Amiba - implicit, pana la 50 de mesaje scrise; Furnica - peste 50 de mesaje; Pestisor - peste 100 de mesaje; Soparla - peste 200 de mesaje; Ciocanitoare - peste 300 de mesaje; ... in curand se va atinge si urmatorul titlu, la 500 de mesaje - probabil va fi atins de Nessie. Navigare placuta pe forumul OneDen.com - In jungla relatiilor e bine sa cunosti regulile! |
| himere2005 |
06-08-2006, 12:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si probabil "apogeul" il constituie femeia zilelelor noastre, care vorbeste in continuu
nu stiu cum o sa fie in cazul barbatilor, eu una chiar m-am mirat ca exista si barbati vorbareti si nu de ultima speta. a nu ma intelege gresit, dar eu am intilnit ori barbati capabili si tacuti, ori prea vorbareti dar care nu aveau ce sa transmita. pot doar sa spun ca am ramas placut impresionata de barbatii acestui forum. hai ca deja devin plictisitoare -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
06-08-2006, 12:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
si probabil "apogeul" il constituie femeia zilelelor noastre, care vorbeste in continuu Se supara cineva daca sunt de acord? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
15-09-2006, 09:28 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
si probabil "apogeul" il constituie femeia zilelelor noastre, care vorbeste in continuu Se supara cineva daca sunt de acord? Nu -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:19 PM |