![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| diana.triscau |
03-09-2006, 11:40 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 27 |
Poate cativa va mai amintiti de mine...sper...
Viata mea se invartea in jurului lui, Voi unde v-ati cunoscut actualul/fostul partener? Viata mea se imparte acum intre servici, casa si familie. Aici nu am cum sa intalnesc pe cineva, iar la agatat nu cred ca as iesi niciodata. Poate ma inspir si eu din povestile voastre. Va rog nu ocoliti subiectul meu! |
| tmanbone |
03-09-2006, 03:20 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Diana, cunosc situatia ta, mai ales ca am oscilat intre perioade pline de socializare si perioade mai lejere (mi-era lene sa ma mai amestec prin oameni)...
Unde sa-ti gasesti jumatatea chiar nu stiu, dar iti dau o idee. Incearca sa interactionezi cat mai mult cu oameni noi (din cate ai spus, universul tau gravita in jurul lui Duminica placuta! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| cristi |
03-09-2006, 06:27 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
diana imi cer scuze pnetru mai devreme
daca nu ma urasti de moarte vreau de data asta sa te incurajez .... sa stii ca oricine are sanse sa-si gaseasca partenerul visat ( ai vazut chiar daca tastezi din NOtre Dame poti gasi o Esmeralda ... Ideea e sa nu te plafonezi si sa stai in casa .. acolo clar n-o sa vina nimeni pe cal alb. In plus uite poate facem un picnic ONEDEN candva si ne invitam si peietenii Oricine are probleme nu sta nimeni pe roze si ai incredere in tine ! -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| Trebuie |
05-09-2006, 07:41 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 15-08-2006 Membrul Nr.: 115 |
Hello
Mult success in cautari si nu tre sa te descurajezi... Eu mi-am intilnit ultimii 2 prieteni pe site-uri matrimoniale....dar cum sunt ex-prieteni sau mai bine zis unu este ex si unu este ex in devenire....adica mai stam impreuna pina reusesc sa ma mut....nu stiu daca este cea mai buna solutie....dar e buna sa cunosti oamni noi.... Iti tin pumnii si astept si eu idei, avind in vedere ca intr-o luna o sa fiu solo again |
| tmanbone |
05-09-2006, 08:49 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Eu personal, nu sunt mare fan al site-urilor matrimoniale, dar ma rog, poate merita incercat. Nu zic ca n-am incercat si eu, dar n-am fost multumit de rezultate, plus am o haita de prieteni si prietene care folosesc/foloseau asa ceva si cautau doar sa se distreze putin.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| tmanbone |
05-09-2006, 09:44 PM
|
PS. Persoanele care se pregatesc sa fie solo sa puna niste poze... am si eu niste prieteni
|
| himere2005 |
12-09-2006, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
PS. Persoanele care se pregatesc sa fie solo sa puna niste poze... am si eu niste prieteni -------------------- ![]() |
| tmanbone |
12-09-2006, 02:32 PM
|
Da, m-am gandit la ce te gandesti tu acum, si uneori ma gandesc si la ce nu te gandesti tu. In plus, sunt sigur ca sunt momente in care te gandesti la ce nu ma gandesc eu. D'asta imi place cum gandesti, ma gandesc eu. Am gandit bine?
|
| Trebuie |
12-09-2006, 03:38 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 15-08-2006 Membrul Nr.: 115 |
hehhehe....
Tmb, ai ceva prieteni simpatici ca tine si prin Canada ? Caci de ii ai, vreau si eu |
| tmanbone |
12-09-2006, 03:42 PM
|
Mai, am unul, dar din cate tin minte a plecat cu tot cu prietena. Dar o sa-l intreb zilele astea care-i statusul lui si in functie de update-ul primit o sa-ti trimit un PM sau nu.
|
| himere2005 |
12-09-2006, 03:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
trebuie, nu cumva sa uiti sa-i trimiti lui tman fotografia ta ca sa o dea prietenilor
-------------------- ![]() |
| tmanbone |
12-09-2006, 03:51 PM
|
Da, da, da. Haideti sa nu exageram totusi, mai glumim, mai radem dar sa lasam seriozitatea deoparte, ok?
Acest mesaj a fost editat de tmanbone: 12-09-2006, 03:52 PM -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
14-09-2006, 01:39 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
L-am cunoscut pe sotul meu la telefon...pe vremea lui ceasca nu era net. A format un numar la intamplare. Doi ani am tot vorbit...si dupa aceea ne-am vazut...nu prea ne-am placut...dar ne-am casatorit...dupa patru viozionari pe viu...Noroc sau nu? Sunt de 19 ani cu el...Credeti-ma...casatoria e si chestiune de noroc...
Stai linishtita...ce-i al tau e pus de-o parte...daca nu cauti...apare:)... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-09-2006, 01:42 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| tmanbone |
12-10-2006, 11:24 PM
|
...si dupa aceea ne-am vazut...nu prea ne-am placut...dar ne-am casatorit...dupa patru viozionari pe viu... Imi cer scuze ca dezgrop posturi vechi (hai ca nu sunt chiar atat de vechi), dar mi-a placut exprimarea... ce-ai gandit in momentul respectiv? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
13-10-2006, 07:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.205 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu m-am cunoscut cu prietenul meu(Sotul meu,cum zice el) la gazda,stateam mai multi la o gazda.Cind am venit eu la acea gazda el era deja acolo.Nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa fie ceva intre noi.Sa-mi fi spus cineva il scuipam in ochi,el avind o virsta mai mica ca a mea.Eu esiam cu prietenii mei,veniam acasa si-i povesteam lui,el ma sfatuia ce sa fac,cum sa procedez.Eu stateam pe saituri matrimoniale si speram sa-mi gasesc un suflet pereche.Dar cum spune Tman acolo nu poti gasi ceva serios,toti stau pentru distractie(aceasta am observat mai tirziu).Majoritatea erau casatoriti
Diana nu-l cata,el o sa vie singur.E undeva linga tine si asteapta timpul oportun. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:33 PM |