left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Unde iti poti intalni jumatatea seperator Optiuni V right
diana.triscau
mesaj 03-09-2006, 11:40 AM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 34
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 27

Poate cativa va mai amintiti de mine...sper... unsure.gif Am lipsit mult, am avut cateva probleme, incerc sa trec acum peste ce s-a intamplat si sa imi continui viata, dar am o alta problema. wacko.gif
Viata mea se invartea in jurului lui, sorry.gif cu prietenii lui si acum ma vad singura si fara sansa de iesire de aici. Facultatea am terminat-o, colegii de servici ies din calcul, vecinii la fel... de unde imi gasesc si eu un partener?
Voi unde v-ati cunoscut actualul/fostul partener? Viata mea se imparte acum intre servici, casa si familie. Aici nu am cum sa intalnesc pe cineva, iar la agatat nu cred ca as iesi niciodata. doh.gif

Poate ma inspir si eu din povestile voastre. Va rog nu ocoliti subiectul meu! pray.gif Cu cat mai multe povesti, cu ata mai multe idei pentru mine. grin.gif Multumesc frumos! floare.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tmanbone
mesaj 03-09-2006, 03:20 PM
Mesaj #2

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

Diana, cunosc situatia ta, mai ales ca am oscilat intre perioade pline de socializare si perioade mai lejere (mi-era lene sa ma mai amestec prin oameni)...

Unde sa-ti gasesti jumatatea chiar nu stiu, dar iti dau o idee. Incearca sa interactionezi cat mai mult cu oameni noi (din cate ai spus, universul tau gravita in jurul lui blink.gif) dar sa nu pleci la infipta la atac cu ideea ca iti cauti jumatatea. Nu exclude colegii (nu ma refer doar la cei de sex masculin, cum ai facut-o tu), iesi cu ei/ele la o cafea, bere, ceva... prin ei poti sa cunosti oameni noi. Practic, nu refuza nici o invitatie (atat timp cat nu e dubioasa dry.gif ) de la persoane cu care nu ai avut mari legaturi pana acum dar care nu te deranjeaza "psihic", sau persoane noi. Nu stii niciodata de unde sare iepurele (iepuroaica, in cazul meu). Regula e (parerea mea), cu cat cunosti mai multe persoane, cu atat scurtezi drumul spre jumatatea ta. O poti gasi si pe alte cai, totusi, nu neaparat prin ce am zis eu.

Duminica placuta!

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

cristi
mesaj 03-09-2006, 06:27 PM
Mesaj #3

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 3-09-2006
Din: ?
Membrul Nr.: 127
Dispozitie: fantastic

diana imi cer scuze pnetru mai devreme smile.gif
daca nu ma urasti de moarte vreau de data asta sa te incurajez .... sa stii ca oricine are sanse sa-si gaseasca partenerul visat ( ai vazut chiar daca tastezi din NOtre Dame poti gasi o Esmeralda ...
Ideea e sa nu te plafonezi si sa stai in casa .. acolo clar n-o sa vina nimeni pe cal alb. In plus uite poate facem un picnic ONEDEN candva si ne invitam si peietenii wink1.gif iesi cat mai mult asta ar fi o solutie.
Oricine are probleme nu sta nimeni pe roze si ai incredere in tine !

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
Trebuie
mesaj 05-09-2006, 07:41 PM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

Hello

Mult success in cautari si nu tre sa te descurajezi...
Eu mi-am intilnit ultimii 2 prieteni pe site-uri matrimoniale....dar cum sunt ex-prieteni sau mai bine zis unu este ex si unu este ex in devenire....adica mai stam impreuna pina reusesc sa ma mut....nu stiu daca este cea mai buna solutie....dar e buna sa cunosti oamni noi....smile.gif

Iti tin pumnii si astept si eu idei, avind in vedere ca intr-o luna o sa fiu solo again smile.gif
+Quote Post
tmanbone
mesaj 05-09-2006, 08:49 PM
Mesaj #5

Veverita

Eu personal, nu sunt mare fan al site-urilor matrimoniale, dar ma rog, poate merita incercat. Nu zic ca n-am incercat si eu, dar n-am fost multumit de rezultate, plus am o haita de prieteni si prietene care folosesc/foloseau asa ceva si cautau doar sa se distreze putin.

--------------------
+Quote Post
tmanbone
mesaj 05-09-2006, 09:44 PM
Mesaj #6

Veverita

PS. Persoanele care se pregatesc sa fie solo sa puna niste poze... am si eu niste prieteni )).gif

salut.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 12-09-2006, 02:10 PM
Mesaj #7

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

CITAT(tmanbone @ 05-09-2006, 10:44 PM) *

PS. Persoanele care se pregatesc sa fie solo sa puna niste poze... am si eu niste prieteni )).gif

salut.gif

lol.gif lol.gif ce m-ai distrat la faza asta...daca te-ai gindit la ce ma gindesc eu acum wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
tmanbone
mesaj 12-09-2006, 02:32 PM
Mesaj #8

Veverita

Da, m-am gandit la ce te gandesti tu acum, si uneori ma gandesc si la ce nu te gandesti tu. In plus, sunt sigur ca sunt momente in care te gandesti la ce nu ma gandesc eu. D'asta imi place cum gandesti, ma gandesc eu. Am gandit bine? blink.gif

--------------------
+Quote Post
Trebuie
mesaj 12-09-2006, 03:38 PM
Mesaj #9

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

hehhehe.... lol.gif
Tmb, ai ceva prieteni simpatici ca tine si prin Canada ? Caci de ii ai, vreau si eu smile.gif
+Quote Post
tmanbone
mesaj 12-09-2006, 03:42 PM
Mesaj #10

Veverita

Mai, am unul, dar din cate tin minte a plecat cu tot cu prietena. Dar o sa-l intreb zilele astea care-i statusul lui si in functie de update-ul primit o sa-ti trimit un PM sau nu. smile.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 12-09-2006, 03:43 PM
Mesaj #11

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

trebuie, nu cumva sa uiti sa-i trimiti lui tman fotografia ta ca sa o dea prietenilor lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
tmanbone
mesaj 12-09-2006, 03:51 PM
Mesaj #12

Veverita

Da, da, da. Haideti sa nu exageram totusi, mai glumim, mai radem dar sa lasam seriozitatea deoparte, ok?

Acest mesaj a fost editat de tmanbone: 12-09-2006, 03:52 PM

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 14-09-2006, 01:39 PM
Mesaj #13

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

L-am cunoscut pe sotul meu la telefon...pe vremea lui ceasca nu era net. A format un numar la intamplare. Doi ani am tot vorbit...si dupa aceea ne-am vazut...nu prea ne-am placut...dar ne-am casatorit...dupa patru viozionari pe viu...Noroc sau nu? Sunt de 19 ani cu el...Credeti-ma...casatoria e si chestiune de noroc...

Stai linishtita...ce-i al tau e pus de-o parte...daca nu cauti...apare:)...

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-09-2006, 01:42 PM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
tmanbone
mesaj 12-10-2006, 11:24 PM
Mesaj #14

Veverita

CITAT(lliliana @ 14-09-2006, 02:39 PM) *
...si dupa aceea ne-am vazut...nu prea ne-am placut...dar ne-am casatorit...dupa patru viozionari pe viu...

Imi cer scuze ca dezgrop posturi vechi (hai ca nu sunt chiar atat de vechi), dar mi-a placut exprimarea... ce-ai gandit in momentul respectiv?

salut.gif

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 13-10-2006, 07:49 AM
Mesaj #15

Hiena

Raspunsuri: 4.205
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Eu m-am cunoscut cu prietenul meu(Sotul meu,cum zice el) la gazda,stateam mai multi la o gazda.Cind am venit eu la acea gazda el era deja acolo.Nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa fie ceva intre noi.Sa-mi fi spus cineva il scuipam in ochi,el avind o virsta mai mica ca a mea.Eu esiam cu prietenii mei,veniam acasa si-i povesteam lui,el ma sfatuia ce sa fac,cum sa procedez.Eu stateam pe saituri matrimoniale si speram sa-mi gasesc un suflet pereche.Dar cum spune Tman acolo nu poti gasi ceva serios,toti stau pentru distractie(aceasta am observat mai tirziu).Majoritatea erau casatoriti sad.gif .Catam sufletul pereche pe net,dar nu stiam ca el nu este departe de mine,peste un perete blum.gif .Sunt fericita...Ce-i e al tau e peus deoparate(cum zice Liliana).
Diana nu-l cata,el o sa vie singur.E undeva linga tine si asteapta timpul oportun. give_rose.gif Esi la bere,la un suc si distreaza-te,nu-l plinge ca nu merita.Viata merge inainte pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post

2 Pagini V  1 2 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 13-05-2008 - 02:33 PM