![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nella |
11-03-2008, 10:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.657 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
Eu mi-am cumpart de curand un cantar de bucatatie electronic....si are o forma f interesanta....sunt f multumita de el...
-------------------- ![]() ![]() [/url]greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6 talie : 100 cm -- 89 cm burta: 119 cm -- 106 cm coapse : 116 cm -- 111 cm bust : 107 cm -- 104 cm brat : 38 cm --34 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| onushca85 |
29-07-2008, 12:24 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 979 Inscris: 22-07-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.221 Sex: Feminin |
Si eu mi-am luat cantar de bucatarie si o tigaie de la tefal din aia care se foloseste fara grasimi si uleiuri.
Sunt tare incantata de ele! -------------------- ![]() O VIATA PLINA DE SANATATE |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| likris13 |
01-08-2008, 04:50 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 30-07-2008 Membrul Nr.: 1.253 Dispozitie: happier than ever Sex: Feminin |
nu am rezistat sa nu va recomand niste ustensile de care nu m-as desparti sub nici o forma:
- tigaia doubletta - careia i se face reclama la TV si care intr-adevar isi merita banii; am facut in ea (printre altele) friptura fara ulei, taitei cu lapte , clatite si piine prajita - e minunat sa vezi cum fierbe laptele si scade fara sa se arda, sau sa poti pune un pic de zahar in compozitia de clatite si sa nu le vezi lipindu-se de tigaie; dupa experienta mea, bate de departe orice Tefal pe care l-am avut sau inca il am - curatatorul de legume Borner - este la fel de bun ca si cel de la teleshopping, dar aproape de 2 ori mai ieftin ( eu folosesc modelul de ani de zile si pe linga curatat legume, se pot realiza modele fantastice cu rosii, kiwi, ridichi) - spatulele si polonicul de silicon - rezista la temperatura, nu se depreciaza in timp cum se intimpla cu cele de plastic si nu zgirie recipientul; in plus, fiind flexibile, curata si ultima picatura de compozitie din recipient (si se pot spala la masina de vase) bine, mai sunt diverse gadgeturi gen blendere/storcatoare de fructe de diverse tipuri, dar cam toata lumea le are si acolo preferintele sunt impartite spor la "bucatarit" Acest mesaj a fost editat de likris13: 01-08-2008, 04:51 PM |
| amalia0701 |
01-08-2008, 06:51 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.381 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am primti de vreo luna un aparat de gatit cu aburi.
Nu am imaginatie, ce sa batesc cu el? Asa arata Steamer -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| dany |
02-08-2008, 01:46 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.622 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Poti gati orice !!!!!! Citeste instructiunile si vei vedea ! De la legume pana la peste , pui , etc !!!! E exceptional daca te gandesti ca vrei sa slabesti ! Totul se face la abur !
Distractie placuta si spor la gatit ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
02-08-2008, 01:58 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am primti de vreo luna un aparat de gatit cu aburi. Nu am imaginatie, ce sa batesc cu el? Asa arata Steamer Al meu arata cu totul altfel, da' pot sa-ti zic ce fac la el: 1)orezuri pe primul loc 2) legume si verzaturi (mai ales sparanghel - asta e pe primul loc la mine) 3) oua Sint sigura ca poti gati si peste si alte nazbitii la el (ca doar arata in poza), numai ca eu personal nu am experienta cu asa ceva. Mie mi se pare ideal pentru mese low-carb - legumele ies foarte foarte gustoase, si crocante (depinde de timpul la care le pui, pot fi mai moi sau mai crocante, dupa preferinte), nu ies "baltite" cum ar iesi daca le-ai fierbe pe aragaz. Nu stiu daca am fost coerenta, da' eu fara steamer n-as putea trai -------------------- |
| likris13 |
02-08-2008, 09:31 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 30-07-2008 Membrul Nr.: 1.253 Dispozitie: happier than ever Sex: Feminin |
Am primti de vreo luna un aparat de gatit cu aburi. Nu am imaginatie, ce sa batesc cu el? Asa arata Steamer eu am varianta mai simpla - oala cu sita (din inox) si capac din sticla, deci pot gati un singur strat, avantajul tau e ca poti gati mai multe feluri odata; am folosit-o pentru mai multe feluri de legume: morcov, broccoli, conopida, fasole verde- pe care le poti consuma apoi dupa preferinta (cu putin ulei, sare, piper etc); inovatia cea mai tare a fost sa pregatesc la ea legumele pt salata boeuf (am fiert separat carnea in apa) - a iesit absolut minunata, cu un gust total nou fata de cea cu legume fierte in apa - cum spunea amy, poti sa le lasi un pic mai crocante si in plus nu au surplus de apa, deci salata se leaga super. Am mai fiert si carne de pui, luata direct din congelator si aruncata in sita, cu putina sare presarata deasupra. Orez nu am facut, pentru ca nu am recipient special; era sa uit, bunica a devenit fan al piureului de cartofi facut cu cartofii fierti asa cred ca la steamerul tau multinivel trebuie sa fii atenta cum asezi straturile sa nu prinda miros unul de la altul, pentru ca se mai scurge oarece zeama din sita si poate afecta nivelul inferior - dar stiu ca poti sa folosesti si un singur nivel o data daca nu ai nevoie de mai mult in scurt timp ai sa il indragesti - cu conditia sa il scoti din cutie |
| Sexymom |
02-08-2008, 10:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu va recomand oalele Zepter.
Eu am din astea, sunt super fericita, le las pe aragaz pana ajung la temperatura verde si le opresc, totul se gateste natural, la abur si intr-un timp scurt de tot.Fac ciorba in 10 minute, las totul taiat, pun legumele , carnea,uleiul, borsul si vegeta si dupa 10 min. sting focul si plec de acasa.Oala isi pastreaza caldura si toate se fac in timp, inclusiv carnea de vita dupa care sunt innebunita. Dai un ban dar face (vb. ceea).Si in concediu le plimb dupa mine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
02-08-2008, 12:01 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.381 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Poti gati orice !!!!!! Citeste instructiunile si vei vedea ! De la legume pana la peste , pui , etc !!!! E exceptional daca te gandesti ca vrei sa slabesti ! Totul se face la abur ! Distractie placuta si spor la gatit ! Nu are instructiuni. Adica are, nu are retzete. Am primti de vreo luna un aparat de gatit cu aburi. Nu am imaginatie, ce sa batesc cu el? Asa arata Steamer Al meu arata cu totul altfel, da' pot sa-ti zic ce fac la el: 1)orezuri pe primul loc 2) legume si verzaturi (mai ales sparanghel - asta e pe primul loc la mine) 3) oua Sint sigura ca poti gati si peste si alte nazbitii la el (ca doar arata in poza), numai ca eu personal nu am experienta cu asa ceva. Mie mi se pare ideal pentru mese low-carb - legumele ies foarte foarte gustoase, si crocante (depinde de timpul la care le pui, pot fi mai moi sau mai crocante, dupa preferinte), nu ies "baltite" cum ar iesi daca le-ai fierbe pe aragaz. Nu stiu daca am fost coerenta, da' eu fara steamer n-as putea trai Eram convinsa, dar ma gandeam la ceva retzete. Orez nu mananc. O sa fac o adunare generala de legume si jos o sa pun un pastrav Am primti de vreo luna un aparat de gatit cu aburi. Nu am imaginatie, ce sa batesc cu el? Asa arata Steamer eu am varianta mai simpla - oala cu sita (din inox) si capac din sticla, deci pot gati un singur strat, avantajul tau e ca poti gati mai multe feluri odata; am folosit-o pentru mai multe feluri de legume: morcov, broccoli, conopida, fasole verde- pe care le poti consuma apoi dupa preferinta (cu putin ulei, sare, piper etc); inovatia cea mai tare a fost sa pregatesc la ea legumele pt salata boeuf (am fiert separat carnea in apa) - a iesit absolut minunata, cu un gust total nou fata de cea cu legume fierte in apa - cum spunea amy, poti sa le lasi un pic mai crocante si in plus nu au surplus de apa, deci salata se leaga super. Am mai fiert si carne de pui, luata direct din congelator si aruncata in sita, cu putina sare presarata deasupra. Orez nu am facut, pentru ca nu am recipient special; era sa uit, bunica a devenit fan al piureului de cartofi facut cu cartofii fierti asa cred ca la steamerul tau multinivel trebuie sa fii atenta cum asezi straturile sa nu prinda miros unul de la altul, pentru ca se mai scurge oarece zeama din sita si poate afecta nivelul inferior - dar stiu ca poti sa folosesti si un singur nivel o data daca nu ai nevoie de mai mult in scurt timp ai sa il indragesti - cu conditia sa il scoti din cutie E de cand l-am primit scos din cutie, dar nu a gatit nimic singur Sta doar calare pe cuptorul cu microunde si amandoua pe masina de spalat. Eu va recomand oalele Zepter. Eu am din astea, sunt super fericita, le las pe aragaz pana ajung la temperatura verde si le opresc, totul se gateste natural, la abur si intr-un timp scurt de tot.Fac ciorba in 10 minute, las totul taiat, pun legumele , carnea,uleiul, borsul si vegeta si dupa 10 min. sting focul si plec de acasa.Oala isi pastreaza caldura si toate se fac in timp, inclusiv carnea de vita dupa care sunt innebunita. Dai un ban dar face (vb. ceea).Si in concediu le plimb dupa mine. Io am avut 2 ani de la un prieten o linie de la Zepter, dar ma enerva sa le spal, le scapam in chiuveta de grele ce erau. Nu m-au incantat asa tare. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Sexymom |
02-08-2008, 12:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Io am avut 2 ani de la un prieten o linie de la Zepter, dar ma enerva sa le spal, le scapam in chiuveta de grele ce erau. Nu m-au incantat asa tare. Oalele le spala barbatul, eu numai gatesc in ele -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Panda |
02-08-2008, 12:56 PM
|
|
Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
si eu am zepter... daor una si cam mica.... as fi vrut sa am mai multe.... dar scumpeeee rau
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkIpMyV/]
![]() |
| amalia0701 |
02-08-2008, 01:12 PM
|
|
Oalele le spala barbatul, eu numai gatesc in ele EEEEEEEEEEEEEE esti tare! -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| ganesha |
02-08-2008, 02:18 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Eram convinsa, dar ma gandeam la ceva retzete. Amelie, pai tocmai ASTA e farmecul steamer-ului, n-ai retete, nu gatesti ... mincare in el. Ai DOAR leguma-n (sau legumele) in stare pura, in asa fel incit sa fie mincabila Deci reteta asta iashte: iei leguma respectiva (care poate fi orice-ti trece prin cap, singura sau in combinatie), o pui acolo, o lasi conform instructiunii si apoi o savurezi (cu ce condimente si ierburi iti place tie, aici e chestiune de gust personal, cu ulei de masline/unt/fara, depinde de stilul de viata) -------------------- |
| amalia0701 |
02-08-2008, 05:18 PM
|
|
Am facut o salata la prinz ca mi-o fost lene sa experimentez. O sa vad ce iasa la cina. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| amalia0701 |
02-08-2008, 10:32 PM
|
|
Am facut pastrav, carne de vita si legume( morcov, gulie si dovlecel).
Am mancat pastravul, bestiallllllllllll si nu imi mai e foame. Asa ca si maine e o zi. Multzumesc pentru ajutor DUAMNELOR! -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:23 AM |