![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
17-04-2007, 07:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.588 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
M-am gandit sa deschid acest topic pt ca mi-am cumparat niste lucruri noi pt bucatarie si am fost super multumita de ele. Haideti sa ne laudam aici noile achizitii si poate ne inspiram unele de la altele
Azi am dat o raita pe la magazine si nu mi-am putut lua ochii de la aceasta forma de tort cu peretii detasabili Si ca sa sarbatoresc evenimentul am facut si un tort ca tot imi reprosa Remy ca nu il mai iubesc ca inainte pt ca nu ii mai fac nimic dulce Mi-am mai cumparat si niste forme micutzepe care le-am uns cu margarina, le-am ``tapetat`` cu aluat si le-am umplut cu ceapa, ardei, bacon, tomate si cascaval si a rezultat asta Va astept si pe voi cu noile achizitii -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| sibel |
17-04-2007, 07:34 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
maybeline, zi-mi si mie de unde ti-ai luat formele cele mici. caut de mult niste cerculete care sa nu aibe nici capac si nici fund si nu gasesc.
mersi -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
17-04-2007, 07:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.588 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
sibel eu locuiesc in Madrid asa ca nu cred ca te ajuta raspunsul meu
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| May |
17-04-2007, 10:04 PM
|
| michelle |
18-04-2007, 08:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.003 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow, May, felicitari!
Toate arata super! Nu s-a lipit aluatul de formele mici? As vrea si eu o reteta daca se poate -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Titou |
18-04-2007, 01:31 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 114 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Eu recent mi-am luat doua forme din silicon ,una cu Mickey Mouse si una cu 3 floricele ,inca nu le-am incercat ptr ca am exagerat cu prajiturile si cu mancatul de Paste ,asteapta cumintele ,intre timp caut o reteta potrivita .
eu nu stiu sa pun un cuvant in loc de link asa ca o sa pun imaginile ,daca nu deranjeaza ![]() asta este cu floricele si la MM nu reusesc sa-i gasesc poza insa pun una cu un ursulet sa vedeti cum arata ![]() |
| Nessie |
18-04-2007, 02:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu recent mi-am luat doua forme din silicon ,una cu Mickey Mouse si una cu 3 floricele ,inca nu le-am incercat ptr ca am exagerat cu prajiturile si cu mancatul de Paste ,asteapta cumintele ,intre timp caut o reteta potrivita . eu nu stiu sa pun un cuvant in loc de link asa ca o sa pun imaginile ,daca nu deranjeaza Cum gatesti in formele de silicon? ps:Din punctul meu de vedere e chiar mai bine cu poze, ca nu te ametesti in multe ferestere. si introduci linkul.-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Titou |
18-04-2007, 04:00 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 114 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Rezista ptr ca sunt speciale ptr cuptor ,mai am una de la Tefal si sunt tare incantata de ea ,nu se lipeste deloc si este foarte usor de manevrat ,daca as putea mi-as lua doar din astea dar sunt destul de scumpe .merci ptr sfat o sa incerc data viitoare
|
| May |
18-04-2007, 05:52 PM
|
Ms miha.
titou sunt super formele tale si de abia astept sa le incerci -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| sibel |
18-04-2007, 06:35 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
ai dreptate maybeline, dar eu cand am vazut prajitura.....mi-au iesit ochii din orbite....
-------------------- ![]() |
| May |
18-04-2007, 10:07 PM
|
sibel tortul acela il poti face si fara o forma speciala, pur si simplu in tava cum a facut si persoana de la care am luat reteta
| vitamina_plus |
24-11-2007, 06:47 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 24-11-2007 Membrul Nr.: 523 |
sibel eu locuiesc in Madrid asa ca nu cred ca te ajuta raspunsul meu Ce norocoasa esti! si eu am vazut niste ustensile tari in El Corte Ingles. Mi-a placut mult tava aceea de pe care nu cad obiectele indiferent daca esti neindemanatic sau nu. Am mai gasit niste idei mishto pentru aranjarea mesei: aranjarea mesei Usor si eficient. |
| stardust |
24-01-2008, 12:28 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
May, dupa aproape un an am descoperit si eu subiectul asta
-------------------- ![]() [/url] |
| ortica |
11-03-2008, 12:23 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 11-03-2008 Membrul Nr.: 778 |
Sunt doua treburi extrem de simple dar fascinante. Consum fructele de dragul lor! Acest mesaj a fost editat de ortica: 11-03-2008, 12:24 PM |
| Nessie |
11-03-2008, 09:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sunt doua treburi extrem de simple dar fascinante. Consum fructele de dragul lor! Interesant cel pentru ananas. Niste poze nu poti sa pui? Poate am vazut si eu, dar nu mi-am dat seama la ce se foloseste. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:48 AM |