![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
04-07-2006, 01:25 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Imi recomanda cineva niste locuri de cazare in Vama? Daca veniti si cu info de contact, ar fi super.
Anul trecut am ajuns din greseala pe acolo, fara nici o camera rezervata, si e dificil de gasit cazare in conditiile astea. Adica ti se cer preturi mari daca bati la usa neanuntat. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Rino |
04-07-2006, 01:35 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 7 Sex: Masculin |
Iti dau cateva site-urile care mi s-au parut ok si poate gasesti acolo ceva: http://www.plaja.ro/vama%20_veche.htm http://www.roturism.com/search.php?search_...mp=sub_category http://www.infovacanta.ro/cgi-bin/cauta/ca...;categorie_ev=7 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
04-07-2006, 01:48 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Mersi mult. Am folosit si eu Google pt cautari, dar topicul l-am deschis fiind interesat de experientele voastre pe acolo.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| tmanbone |
12-07-2006, 03:48 PM
|
Am ajuns in vama w-end-ul trecut si partea cu cazarea a fost relativ simpla. Intalnesti destui ofertanti iar preturile incep de la 50RON / noapte (camera 2 persoane, fara baie proprie) pana la 100RON (aici cu baie). La vile, minihoteluri preturile sunt cam 100RON minim si urca...
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alex25 |
12-07-2006, 04:12 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
N-am fost niciodata in Vama Veche, nu stiu cum sunt conditiile pe-acolo dar din cate stiu eu, daca vrei confort Vama Veche e locul de care sa te feresti. As merge si eu odata, dar spune-mi si mie cam cum e. Din cate am auzit eu, e plin de drogati si cersetori. Tind sa cred ca nu e chiar asa. Tie cum ti s-a parut?
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| tmanbone |
12-07-2006, 05:47 PM
|
Ba nu, si la vama gasesti confort (referindu-ma aici la spatiile de cazare). Dar pretul e similar cu celelalte statiuni in acest caz. Singura diferenta fiind o oferta mai restransa (localitatea e f mica, desi in ultima vreme ce au mai rasarit constructii).
Dorgati si cersetori? Da, mi s-a intamplat sa mi se ceara cate o tigare... erau persoane care pareau ca singura lor grija a fost sa ajunga pana acolo... ceva gen aventurile tineretii (si ne amintim si noi de tinerete... cred). Diferenta intre ei si cersetori este ca ei cereau politicos si cu o anumita naivitate tinereasca si nu pareau sa faca din asta activitatea principala a existentei lor. Ah, iar daca le dadeai o tigare, nu-ti mai cereau si 5 mii pt paine. Drogati sunt peste tot. Nu e vina mea. Cum mi s-a parut? Vama Veche a avut intotdeauna reputatia tineretii si a aventurii (cred ca am repetat prea mult cuvintele astea Vama e overrated. Parerea mea. Dar cu totii trebuie sa ajungem acolo, macar o data. PS. Berea-i ieftina. Hac. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| judecatorul |
06-08-2006, 11:02 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
-------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| tmanbone |
06-08-2006, 11:54 PM
|
Am si eu niste poze din Vama.
Acest mesaj a fost editat de tmanbone: 06-08-2006, 11:54 PM Iconita (e) atasata (e) -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 02:51 PM |