![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| carmena72 |
19-08-2008, 09:58 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 2-08-2008 Membrul Nr.: 1.267 Sex: Feminin |
Fetelor!
Credeti ca are importanta varsta cand vrei sa slabesti? Se poate slabi la 36 de ani (cat am implinit eu anul asta) la fel de usor ca la 26 de ani sau 18 ani? Din curiozitate am apelat profilul catorva dintre voi (cele cu care ma purtat dialog mai mult).. si stupoare...am gasit chiar si anul 1991 anul nasterii.... Doamne.. in 1991 terminasem liceul de 1 an si aveam deja 1 an vechime in campul muncii.... Pe mine ma sperie putin varsta. Ce parere aveti? -------------------- ![]() |
| ameliadaniela |
20-08-2008, 07:43 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 8-06-2008 Membrul Nr.: 1.056 Sex: Feminin |
Da,pentru ca dupa 30 de ani slabesti mai greu.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
20-08-2008, 07:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu cred ca depinde cel mai mult de modul de alimentatie de dinainte. Daca ai un metabolism bun, nu cred ca vei avea probleme in a slabi, dar daca ai un metabolism lenes, va dura ceva timp pana ti-l vei regla si abia apoi vei putea incepe sa dai jos.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| roxana_24_kh |
20-08-2008, 07:59 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 9 Inscris: 5-08-2008 Membrul Nr.: 1.277 Sex: Feminin |
Eu cred ca depinde cel mai mult de modul de alimentatie de dinainte. Daca ai un metabolism bun, nu cred ca vei avea probleme in a slabi, dar daca ai un metabolism lenes, va dura ceva timp pana ti-l vei regla si abia apoi vei putea incepe sa dai jos. Bine bine...sa zicem metalosism sau nu...dar eu am 25 de ani si ma chinui sa slabesc...orce alimentatie as aborda sau exerciti fizice..deoarece tara in care traesc are 100% alimentatie adusa din import iar totul contine hormoni sau conservanti pt mentinerea lor Fresh...poate cineva sa imi explice cam ce as putea sa fac in asfel de situatie...ca eu una nu mai stiu. -------------------- Roxana
|
| dany |
20-08-2008, 09:58 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.237 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Carmena , eu am slabit acum 3 ani 9 kg in 2 luni jumate si aveam 39 de ani . Depinde si de cate diete ai tinut pana la varsta asta !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Sexymom |
20-08-2008, 10:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cum toata viata mea este o cura de slabire am remarcat un lucru: la 25 de ani slabeam 3 kile in 3 zile, la 30 de ani slabeam 3 kile in 10 zile, iar acum , la 37 de ani slabesc 3 kile in 5 saptamani.
Metabolismul meu este mai lenes, nu mai ard asa repede calorii ca atunci cand eram tanara Dar slabesc si acum, incet si sigur, si mai ales sanatos ( nu credeam ca voi spune eu asta vreodata). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| acvila |
20-08-2008, 11:09 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 30-07-2008 Membrul Nr.: 1.249 Sex: Feminin |
Fetelor! Credeti ca are importanta varsta cand vrei sa slabesti? Se poate slabi la 36 de ani (cat am implinit eu anul asta) la fel de usor ca la 26 de ani sau 18 ani? Din curiozitate am apelat profilul catorva dintre voi (cele cu care ma purtat dialog mai mult).. si stupoare...am gasit chiar si anul 1991 anul nasterii.... Doamne.. in 1991 terminasem liceul de 1 an si aveam deja 1 an vechime in campul muncii.... Pe mine ma sperie putin varsta. Ce parere aveti? mda eu si nascuta in 91 -------------------- ![]() |
| Panda |
20-08-2008, 05:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.711 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
eu cred ca varsta are legatura cu procesul de pierdere in greutate... cu cat esti mai inaintat cu atat vei pierde mai greu...
dar sa nu uitam insa ca suntem unici si pierderea in greutate este influentata de cauzele care au produs cresterea in greutate, de vechimea kg in plus, de stilul de viata, de factorul genetic.. si nu in ultimul rand de metoda de slabire aleasa. am mai observat ca organismul nostru este in continua schimbara... mai ales pana pe la 18-20 de ani... apoi avem cateva schimbari majore cam odata la 5 ani... eu la 16 ani mancam muuult si nu ma ingrasam deloc; in plus nu mancam aproape deloc si acum nu ma mai pot tine departe de ele. o femeie care trece de varsta de 30 ani trebuie sa fie tare atenta cu sanatatea si aici includ dieta, sport, controale periodice la medic, expunere la soare, surmenaj..etc -------------------- |
| catalin runner |
20-08-2008, 08:20 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 22-05-2008 Membrul Nr.: 1.005 |
Eu am 34 de ani si am slabit 11 kg in 4-5luni dupa ce m-am lasat de fumat si pusesem pe mine ceva( acum am 75-76 Kg la 1,74m fata de 86 )
|
| acvila |
20-08-2008, 08:24 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 30-07-2008 Membrul Nr.: 1.249 Sex: Feminin |
Eu am 34 de ani si am slabit 11 kg in 4-5luni dupa ce m-am lasat de fumat si pusesem pe mine ceva( acum am 75-76 Kg la 1,74m fata de 86 ) eu abea pot s alerg 2 -3 min dupa care obosesc -------------------- ![]() |
| catalin runner |
20-08-2008, 08:57 PM
|
|
Eu am 34 de ani si am slabit 11 kg in 4-5luni dupa ce m-am lasat de fumat si pusesem pe mine ceva( acum am 75-76 Kg la 1,74m fata de 86 ) eu abea pot s alerg 2 -3 min dupa care obosesc O ora in multe reprize care acum au devenit doua reprize de 30 min . Pot spune ca in combinatie cu cu o dieta mai de bun simt alergarea face minuni mai ales pentru fete......( a mea sotie zice ca nu prea mai am fund |
| acvila |
20-08-2008, 08:59 PM
|
|
Eu am 34 de ani si am slabit 11 kg in 4-5luni dupa ce m-am lasat de fumat si pusesem pe mine ceva( acum am 75-76 Kg la 1,74m fata de 86 ) eu abea pot s alerg 2 -3 min dupa care obosesc O ora in multe reprize care acum au devenit doua reprize de 30 min . Pot spune ca in combinatie cu cu o dieta mai de bun simt alergarea face minuni mai ales pentru fete......( a mea sotie zice ca nu prea mai am fund multumesc pt sfat -------------------- ![]() |
| catalin runner |
20-08-2008, 09:24 PM
|
|
Eu cred ca depinde cel mai mult de modul de alimentatie de dinainte. Daca ai un metabolism bun, nu cred ca vei avea probleme in a slabi, dar daca ai un metabolism lenes, va dura ceva timp pana ti-l vei regla si abia apoi vei putea incepe sa dai jos. ..deoarece tara in care traesc are 100% alimentatie adusa din import iar totul contine hormoni sau conservanti Parerea mea este ca cele aduse din import nu pot decat sa sporeasca "deficitul de cont curent" si maI putin greutatea noastra daca le consumam cu masura . Le avem noi pe ale noastre dar sa nu exageram , mai tine si de noi............ |
| dany |
20-08-2008, 10:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.237 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
( a mea sotie zice ca nu prea mai am fund Tare ! Felicitari pentru lasatul de fumat ! Te-ai lasat de buna-voie sau ai urmat un tratament ? Pe mine ma cam bate gandul sa apelez la guma de mestecat Nicorette dar nu stiu , zau , daca nu dau banii aiurea ......Nu stiu daca vreau sa ma las de tot de fumat ( de teama ca ma voi ingrasa deoarece tara in care traesc are 100% alimentatie adusa din import iar totul contine hormoni sau conservanti pt mentinerea lor Fresh... Poate ne spui in ce tara locuiesti . Ori e cineva pe aici care locuieste acolo , ori avem cunostinte / prieteni care locuiesc acolo si poate poti primi idei / sfaturi in legatura cu ce sa mananci . Cum a spus si catalin , depinde si de noi daca vrem sa slabim sau nu . Nu trebuie sa gasim mereu scuze .... Zic si eu , nu dau cu paru`. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| catalin runner |
21-08-2008, 01:43 PM
|
|
De buna voie si fara nicorette sau alte prostii important e sa te setezi si sa fii hotarat ( ajungeau 18 ani de fumat). Sucess in acest sens, iar Kg in plus se ard ele aproape indiferent de varsta( sigur ca la 50 de ani nu poti face atata miscare incat sa arzi surplusul).
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:03 AM |