![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Grace |
19-02-2007, 03:39 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 118 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
Varsta Pamantului este un subiect mereu discutat intre crestini si oameni de stiinta. Adeptii teoriei evolutioniste sustin ca Pamantul ar avrea vreo 4,55 miliarde de ani, iar creationistii ca ar avea cateva mii.
Am urmarit ieri o conferinta pe aceasta tema, care mie personal mi-a raspuns la multe intrebari. Am fost super entuziasmata de informatiile aflate si am inceput sa caut pe net mai multe. Asa am dat peste "filmuletul" asta de pe youtube. Prezentarea pare facuta de acelasi tip, cu ceva ani in urma, dar ideile sunt aceleasi. Merita sa il urmariti indiferent de ce parte sunteti, pentru ca sunt informatii importante si care pot fi verificate, nu sunt numai vorbe. Atat doar...asezati-va comod pentru ca dureaza 2 ore. The Age of the Earth -------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
| dulcikatty |
20-02-2007, 10:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.596 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Abia astept sa ajung diseara acasa sa vad filmultetul, ca sunt la serviciu....
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ilie&Ioan |
15-04-2008, 01:04 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 25 Inscris: 31-03-2008 Membrul Nr.: 838 |
Varsta Pamantului este un subiect mereu discutat intre crestini si oameni de stiinta. Adeptii teoriei evolutioniste sustin ca Pamantul ar avrea vreo 4,55 miliarde de ani, iar creationistii ca ar avea cateva mii. Am urmarit ieri o conferinta pe aceasta tema, care mie personal mi-a raspuns la multe intrebari. Am fost super entuziasmata de informatiile aflate si am inceput sa caut pe net mai multe. Asa am dat peste "filmuletul" asta de pe youtube. Prezentarea pare facuta de acelasi tip, cu ceva ani in urma, dar ideile sunt aceleasi. Merita sa il urmariti indiferent de ce parte sunteti, pentru ca sunt informatii importante si care pot fi verificate, nu sunt numai vorbe. Atat doar...asezati-va comod pentru ca dureaza 2 ore. The Age of the Earth Te rog frumos scrie un rezumat al acestui film. Intrebare:Ce varsta are DUMNEZEU? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 06:57 AM |