left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Varsta Pamantului, The age of the Earth seperator Optiuni V right
Grace
mesaj 19-02-2007, 03:39 PM
Mesaj #1

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 118
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 2
Sex: Feminin

Varsta Pamantului este un subiect mereu discutat intre crestini si oameni de stiinta. Adeptii teoriei evolutioniste sustin ca Pamantul ar avrea vreo 4,55 miliarde de ani, iar creationistii ca ar avea cateva mii.
Am urmarit ieri o conferinta pe aceasta tema, care mie personal mi-a raspuns la multe intrebari. Am fost super entuziasmata de informatiile aflate si am inceput sa caut pe net mai multe. Asa am dat peste "filmuletul" asta de pe youtube. Prezentarea pare facuta de acelasi tip, cu ceva ani in urma, dar ideile sunt aceleasi.

Merita sa il urmariti indiferent de ce parte sunteti, pentru ca sunt informatii importante si care pot fi verificate, nu sunt numai vorbe. Atat doar...asezati-va comod pentru ca dureaza 2 ore. grin.gif

The Age of the Earth

--------------------
ImagineSuccess keeps You Glowing, But Only God keeps You Going!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 20-02-2007, 10:58 AM
Mesaj #2

Hiena

Raspunsuri: 4.596
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(
Sex: Feminin

Abia astept sa ajung diseara acasa sa vad filmultetul, ca sunt la serviciu....
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ilie&Ioan
mesaj 15-04-2008, 01:04 PM
Mesaj #3

Amiba

Raspunsuri: 25
Inscris: 31-03-2008
Membrul Nr.: 838

CITAT(Grace @ 19-02-2007, 04:39 PM) *

Varsta Pamantului este un subiect mereu discutat intre crestini si oameni de stiinta. Adeptii teoriei evolutioniste sustin ca Pamantul ar avrea vreo 4,55 miliarde de ani, iar creationistii ca ar avea cateva mii.
Am urmarit ieri o conferinta pe aceasta tema, care mie personal mi-a raspuns la multe intrebari. Am fost super entuziasmata de informatiile aflate si am inceput sa caut pe net mai multe. Asa am dat peste "filmuletul" asta de pe youtube. Prezentarea pare facuta de acelasi tip, cu ceva ani in urma, dar ideile sunt aceleasi.

Merita sa il urmariti indiferent de ce parte sunteti, pentru ca sunt informatii importante si care pot fi verificate, nu sunt numai vorbe. Atat doar...asezati-va comod pentru ca dureaza 2 ore. grin.gif

The Age of the Earth

Te rog frumos scrie un rezumat al acestui film.

Intrebare:Ce varsta are DUMNEZEU?
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 06:57 AM