![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
22-10-2007, 11:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am auzit ca unele gospodine pun verdeata in gongelator pentru pastrare.Imi poate spune cineva cum anume se pune,ca la mine s-a inmuiat cind am scos-o din congelator.Merci
-------------------- |
| ganesha |
23-10-2007, 12:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am auzit ca unele gospodine pun verdeata in gongelator pentru pastrare.Imi poate spune cineva cum anume se pune,ca la mine s-a inmuiat cind am scos-o din congelator.Merci Eu pastrez verdeata in congelator. Normal ca se inmoaie cind o scoti, dar o bagi direct in mincare, doar n-o pui in vaza -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
23-10-2007, 09:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am auzit ca unele gospodine pun verdeata in gongelator pentru pastrare.Imi poate spune cineva cum anume se pune,ca la mine s-a inmuiat cind am scos-o din congelator.Merci Eu pastrez verdeata in congelator. Normal ca se inmoaie cind o scoti, dar o bagi direct in mincare, doar n-o pui in vaza Iti multumesc mult,scumpo. -------------------- |
| Nessie |
23-10-2007, 09:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si eu pastrez verdeturi peste iarna la congelator. Imi pun tot ce gasesc: patrunjel, leustean, marar, telina. Pun si ardei verde tocat.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
23-10-2007, 09:54 AM
|
Merci mult.La noi nu se practica asa ceva,se conserveaza tot,dar isi pierde gustul.
-------------------- |
| Sexymom |
23-10-2007, 02:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu imi fac pungulete de ciorba. Toc morcov, ardei, gogosar,conopida, fasole verde, mazare,rad telina, pastarnac, le amestec cu leustean , patrunjel si le fac pachetele mici, cat pt. 1, 2 utilizari.
E tare comod pt mine, cand fac ciorba adaug numai rosii si cartofi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
24-10-2007, 01:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu am vrut sa le pregatesc direct pt cate o portie, doua de mancare dar cum nu am avut timp mult le-am pus separat, pe rand:ardei gras, ardei copt, telina, rosii intregi, verdeata, dovlecei, vinete. Eu pun verdeata in cutii de iaurt mari cu capac, cel mai greu gasesti leusteanul iarna...de fapt mai deloc.
-------------------- ![]() |
| Monic |
25-10-2007, 02:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si la mine se practica, e plin congelatorul cu vredeata si legume! Eu le pun prima data pe o tava ca sa inghete, cat mai aerisit, ca sa inghete fiecare bucatica separat, iar apoi le pun in pungi. Asa nu am probleme cu dezghetatul, doar ce deschid congelatorul si scot ce imi trebuie. Inainte le inghetam asa gata puse in pungi, dar aveam probleme mari cand imi trabuia doar un morcov sau o bucatica de ardei pt ca nici cu slujbe nu se desprindea de restul. Asa, daca le inghet prima data pe o tava nu mai am probleme
| dany |
25-10-2007, 04:33 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.733 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Idee buna , Monic !! Dar ... intreb si eu ...ce fel de tava ? De oricare ? Trebuie sa fie loc in congelator pentru ea si sa se si potriveasca ....Sau n-am inteles eu exact cum ai explicat ?
| ganesha |
25-10-2007, 05:23 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cred ca orice tava care incape in congelator e buna.
Daca legumele sau verdeata sint sterse bine bine de apa inainte de congelat nu fac zapada intre ele si nu se lipesc sub forma de chetroi. Eu nu pun legumele in acelasi amestec cu verdeata, pentru ca verdeata o pun in mincare ultima, dupa ce sting ochiul si mincarea nu mai fierbe (si imediat pun un capac pe oala respectiva). Asa ramine aroma suta la suta. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
25-10-2007, 05:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cred ca monic le pun pe orice tava care sa ii incapa in congelator, doar sa aibe pe ce sa stea legumele pana ingheata, ca apoi le ia de pe tava si le pune in pungi, nu le lasa acolo cu tava cu tot
Na, 2 explicatii Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 25-10-2007, 05:24 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| axe10 |
25-10-2007, 05:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
si la mine se practica, e plin congelatorul cu vredeata si legume! Eu le pun prima data pe o tava ca sa inghete, cat mai aerisit, ca sa inghete fiecare bucatica separat, iar apoi le pun in pungi. Asa nu am probleme cu dezghetatul, doar ce deschid congelatorul si scot ce imi trebuie. Inainte le inghetam asa gata puse in pungi, dar aveam probleme mari cand imi trabuia doar un morcov sau o bucatica de ardei pt ca nici cu slujbe nu se desprindea de restul. Asa, daca le inghet prima data pe o tava nu mai am probleme Monic poti pune de ex ardeiul taiat deja cubulete...si il desprinzi usor...si vorba Ganeshei...scurse bine e super. Eu la verdeata nu am probleme niciodata! -------------------- ![]() |
| viky |
11-11-2007, 03:47 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 52 Inscris: 7-11-2007 Membrul Nr.: 492 Sex: Feminin |
eu pun verdeata in cdeloan si o fac sul...tai cate un pic sin acel sul , folosesc si restul ramane
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:38 PM |