left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Vesnica intrebare a femeii: Cu ce ma imbrac azi?, Ce raspundem? seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 14-03-2007, 07:00 PM
Mesaj #16

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Eu mai mult sport casual...adica pantaloni...de obicei blugi de diferite forme, culori. marimi, mmodele cu bluze, tricouri, pullovere, camasi...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 14-03-2007, 07:52 PM
Mesaj #17

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Io am dulapu plin de tzoale care o sa imi vina la un moment dat.Csare moment???

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 15-03-2007, 10:23 AM
Mesaj #18

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

)).gif )).gif sexi, mai vine si momentu' floare.gif
eu nu pot sa arunc... pastrez toate tricourile vechi ca sa le port in casa )).gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
amalia0701
mesaj 15-03-2007, 03:24 PM
Mesaj #19

Hiena

Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(Sexymom @ 14-03-2007, 07:52 PM) *

Io am dulapu plin de tzoale care o sa imi vina la un moment dat.Csare moment???

O pretena buna de-a maea m-a invatzat ca daca nu am purtat ceva sezonul asta sa-l dau de pomana ca ala anul sigur nu il mai port.
Asa am facut anul trecut si am dat 6 saci la sinistrati, iar acu iar nu e loc in dulapuri.
Io mie imi cumpar haine doar daca trebuie, ca vreau sa slabesc si asa ca mai astept
)).gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
alandana
mesaj 15-03-2007, 03:27 PM
Mesaj #20

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

DEci, a sosit momentul sa imi schimb garderoba. A venit primavara si anul asta trebuie neaparat sa fac ceva investitii. Eu nu sunt genul care merge la cumparaturi toata ziua buna ziua, nu pentru ca nu mi-ar place dar ... nu-mi place sa cheltuiesc. Si devin si repede frustrata cand nu gasesc nimic sa-mi placa.

Acum cativa ani mi-am cumparat mai multe taioare - am stat vreo 4 luni la shopping in Bucuresti ( fortata de imprejurari) si pe care le-am purtat in mare la servici - pentru ca despre servici e vorba. Bluze - am o fabrica de bluze - deci aici nu prea am avut probleme.

Dar anul asta simt nevoia sa ma innoiesc. Am dat ieri o raita prin putinele magazine din orasul meu ( Suceava) si m-am speriat.
De cand se poarta iar fustele tiganesti? Toate magazinele sunt pline numai cu asa ceva. La care poti asorta o bluza cu paiete, banuti sau sclipici. Sincer nu e deloc genul meu.

Si acum intrebarea care vine dupa poveste: Voi cum faceti sa va alegeti stilul pentru sezonul urmator?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
amalia0701
mesaj 15-03-2007, 03:30 PM
Mesaj #21

Hiena

Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(alandana @ 15-03-2007, 03:27 PM) *

DEci, a sosit momentul sa imi schimb garderoba. A venit primavara si anul asta trebuie neaparat sa fac ceva investitii. Eu nu sunt genul care merge la cumparaturi toata ziua buna ziua, nu pentru ca nu mi-ar place dar ... nu-mi place sa cheltuiesc. Si devin si repede frustrata cand nu gasesc nimic sa-mi placa.

Acum cativa ani mi-am cumparat mai multe taioare - am stat vreo 4 luni la shopping in Bucuresti ( fortata de imprejurari) si pe care le-am purtat in mare la servici - pentru ca despre servici e vorba. Bluze - am o fabrica de bluze - deci aici nu prea am avut probleme.

Dar anul asta simt nevoia sa ma innoiesc. Am dat ieri o raita prin putinele magazine din orasul meu ( Suceava) si m-am speriat.
De cand se poarta iar fustele tiganesti? Toate magazinele sunt pline numai cu asa ceva. La care poti asorta o bluza cu paiete, banuti sau sclipici. Sincer nu e deloc genul meu.

Si acum intrebarea care vine dupa poveste: Voi cum faceti sa va alegeti stilul pentru sezonul urmator?

Secretul e ca fac asta.
Am haine clasice, ma mai joc cu cate un accesoriu.
Margele, cercei, bratzari, o poseta.
De ex. anul trecut era schic sa ai poseta neasortata cu pantofii )).gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
anaoi
mesaj 15-03-2007, 04:13 PM
Mesaj #22

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

idem...pantofii mai iau in tendinte...dar d eex...eu nu pot purta pantofi cu varf ascutit...asa ca dylly e foarte fericit cu un varf intre patratos si rotund.
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-03-2007, 04:52 PM
Mesaj #23

Lama

sunt innebunita dupa pantofi! niciodata nu consider ca am destui, intotdeauna mai am nevoie de o pereche! imi plac mai mult cei sport. la cei eleganti ii aleg pe cei cu varf spre rotund, nici mie nu-mi plac cei ascutiti

eu am haine pe care le-am cumparat acum 5 ani si pe care inca le mai port. am bluze pe care le port de maxim 2 ori pe sezon, asa ca mereu scot ceva "nou"

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 16-03-2007, 08:04 AM
Mesaj #24

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(anca veselie @ 15-03-2007, 04:52 PM) *

sunt innebunita dupa pantofi! niciodata nu consider ca am destui, intotdeauna mai am nevoie de o pereche! imi plac mai mult cei sport. la cei eleganti ii aleg pe cei cu varf spre rotund, nici mie nu-mi plac cei ascutiti

eu am haine pe care le-am cumparat acum 5 ani si pe care inca le mai port. am bluze pe care le port de maxim 2 ori pe sezon, asa ca mereu scot ceva "nou"

Barbate-miu cand ma vede ca vreau sa intru intr-un magazin de incaltari inebuneste...am un dulap plin de cutii de pantofi, papuci, cizme, sandale....tot timpul imi cumpar. Cateodata o pereche imi vine perfect anul asta...anul urmator ma bat ca si cum ar fi noi apoi in alt an imi vin turnati...cum explicati asta?

De imbracat imi cumpar tot de nevoie sau cand ma supar plec la shoping...si cumpar tot felul de chestii care probabil nu o sa le imbrac niciodata...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 16-03-2007, 03:12 PM
Mesaj #25

Lama

Si eu am o obsesie cu pantofii si cu tricourile,in perioada de reduceri imi cumpar cate 10 perechi...dar nu le port niciodata sad.gif mi se pune pata pe o singura pereche si o port pana se rupe )).gif si celelalte stau acolo...rar de tot le port, de multe ori uit ca mi-am cumparat si ce anume. sad.gif
Acum imi faceam curat in dulap si am remarcat ca am 3 perechi de pantofi bej la fel si 2 camasi negre ...la fel )).gif

--------------------
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
alandana
mesaj 16-03-2007, 03:33 PM
Mesaj #26

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Eu am dressing care are mai multe sifoniere. In unul tin hainele groase - paltone , jachete, pardesie - lucruri de genul asta. Genul care le pui pe tine cand iesi din casa.
Unul e cu hainele din sezonul celalalt iar altul este numai cu ceea ce port. Acolo nu intra nimic din hainele pe care nu le port. La inceput de sezon fac ordine si le triez. Haine de casa nu pastrez - pentru ca in casa mai tot timpul stau in halat - am o pasiune pentru halate - de baie, de casa. Iar la bucatarie in rarele momente cand gatesc - colanti si un tricou pe care le dau la spalat imediat dupa ce termin de gatit- pentru ca nu-mi place sa aduc mirosul de mancare n casa.

Dulapurile mele nu sunt niciodata aglomerate de haine - pentru ca nu am aceasta pasiune - dar ma enerveaza si cand trebuie sa ies si nu gasesc nimic care sa-mi placa. La inceput de sezon imi pregatesc fustele ( eu port mai mult fuste), bluzele, pantalonii. Daca observ ca ceva n-am mai purtat si nic perspective sa mai port nu am le dau. Ce nu-mi place e un dulap plin cu haine din care sa nu am ce alege cand ies sau eventual sa stau 1 ora in fata dulapului incercand sa le combin. Nu cumpar niciodata ceva doar pentur ca imi place ma gandesc daca am la ce purta. Asa ca imi bat capul la inceput de sezon ca sa nu mi-l mai bat 6 luni dupa aceea.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-03-2007, 04:05 PM
Mesaj #27

Lama

mie mi se intampla sa-mi cumpar ceva care-mi place si apoi sa caut si restul lucrurilor cu care sa-l asortez!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
himere2005
mesaj 16-03-2007, 04:52 PM
Mesaj #28

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu sunt exact ca alandana, cu deosebirea ca la mine in acelasi dulap 2 rafturi sunt ale mele, 2 ale sotului cu haine de sezon, in partea stanga paltoane etc, iar hainele in afara sezonului sunt in pungi de plastic sub canapele )).gif ...oricum, imi place sa fie aerisit dulapul, nici chiar ca al meu, dar sa nu fie incarcat cu prostioare pe care nu le port smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 16-03-2007, 05:28 PM
Mesaj #29

Lama

Himere tu vb. de dulap aerisit lol.gif eu am noroc daca se inchid usile lol.gif si de regula se inchid numai ca strang in ele maneci, craci si fulare....sunt o dezordonata , dar numai cu lucrurile mele, ale fetelor si ale sotului meu sunt asezate ca la magazin. )).gif

--------------------
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
himere2005
mesaj 16-03-2007, 05:43 PM
Mesaj #30

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pai eu cand eram la mama strangeam ca f.r.a.iera toate nimicurile ca asa era moda la ai mei. cand am ajuns la casa mea si dupa ce mi-a mai venit mintea la cap, m-am gandit ca nu are rost sa strang aiurea lucrurile care ma incomodeaza, alea care nu le port sa le dau la altul mai sarac care are nevoie de ele. partea proasta este ca am aruncat cam multe si acum incerc sa-mi refac garderoba, mi s-au schimbat gusturile dupa ce am nascut. ma uit pe strada la doamne bine si vad ce imi place de fapt la ele. si am observat ca imi place ca au lucruri de calitate si aranjate cu bun gust. de ex. o haina de piele sau un cojoc aratos, o bluza de matase sau satin, o fusta/un pantalon de buna calitate, un pantof din piele care nu este scofalcit (asta-i vorba ellei )).gif ). de asemenea imi place ca sunt aranjate la par tot timpul (aici chiar nu pot sa-mi dau seama daca se duc mereu la coafor sau se aranjeaza saptamal). in paralel am vazut si femei care ajung la o anumita varsta si care poarta ceea ce poarta tineretul de 20 de ani...deja mi se pare ca nu se mai pun in valoare conform varstei

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 16-03-2007, 05:45 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3 >
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 01:01 AM