left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Vesnica intrebare a femeii: Cu ce ma imbrac azi?, Ce raspundem? seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 16-03-2007, 06:07 PM
Mesaj #31

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Multa lume spune ca ma imbrac tinereste rau, dar eu asa ma soimt, chiar daca am 36 de ani , scrie undeva ca buricul meu nu trebuie etalat? sau ca nu pot purta fusta scurta sau o bluza mai decoltata?
Eu ma imbrac mereu asa cum am invatat in tinerete, cred ca tinerete o sa fie si la 80 de ani, daca ma lasa astia sa traiesc atat. lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 16-03-2007, 06:20 PM
Mesaj #32

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.827
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu cred ca tineretea din suflet nu are de-a face cu cea in imbracaminte si trebuie sa invatam sa atragem atentia asupra noastra la orice varsta prin stil vestimentar

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alandana
mesaj 16-03-2007, 06:24 PM
Mesaj #33

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Si eu ma imbrac tinereste ( chiar dca anul asta fac 40 ani) Cine a zis ca la 40 ani nu esti tanara?
Colegele baietilor mereu ma complimenteaza ca arat de 20. Bineinteles ca exagereaza ele
Eu ma imbrac tinereste si cand sunt in taior - nu am taioare comuniste largi si lalai.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
himere2005
mesaj 16-03-2007, 06:28 PM
Mesaj #34

Lama

Raspunsuri: 5.827
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pana la urma e bine sa te simti bine cu ce te imbraci. ca daca iti pui o fusta scurta si pe strada tragi de ea ca ti se pare ca ai exagerat e cam dificil. sa ne simtim naturale si sigure pe noi...eu recunosc ca mai am de lucrat la capitolul asta rolleyes.gif blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 16-03-2007, 06:29 PM
Mesaj #35

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Apropo de aerisit dulapul. Am vazut intr-o seara o emisiune cu Oprah - il invitase pe unul care invata oamenii cum s fie ordonati . Si tipul spunea ca e o mare legatura intre suplete si gradul de ordine din casa si dulapuri. El sustinea ca 3/4 din americani traiesc in dezordine si dezordinea din casa se prelungeste si in dezordinea alimentara si de aici numarul mare de obezi din America. Nu stiu daca e chiar asa dar mi-a placut cum facea ordine. Punea deoparte lucrurile - le inchidea si daca nu aveai nevoie de ele o perioada puteai sa le arungi.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
May
mesaj 31-03-2007, 11:24 PM
Mesaj #36

Hiena

Raspunsuri: 4.574
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

In primul rand o sa spun ca ma bucur f mult ca alandana este iar printre noi pupic.gif

Cat despre haine.... acasa eram o strangareatza si o dezordonata, chiar daca imi erau mici bluzele sau pantalonii tot nu aruncam si preferam sa le pastrez acolo pt nu stiu ce..... Acum am un sifonier f mare care este ``bagat in perete`` la propriu si totul este aranjat ca pe rafturile magazinelor si nu mai strang toate ``tzoalele`` posibile. Le tin doar pe cele cu care ma imbrac cel putin o data la 2 saptamani si pe cele pt ocaziile mai speciale. Pe cele care nu sunt de sezon la tin intr-un compartiment de desupra sifonierului unde nu ma incurca.

Viata este mult mai roz acum dar ramane eterna intrebare: cu ce sa ma imbrac azi? huh.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips!
+Quote Post
Ella79
mesaj 21-07-2007, 11:41 PM
Mesaj #37

Koala

Raspunsuri: 2.392
Membrul Nr.: 73

De cand cu caldurile astea infernale e si mai greu sa iti alegi hainele potrivite pentru birou. Mai nou am renuntat complet la sacou, asa ca port doar fusta / pantaloni cu camasa. Stiu ca e aiurea, ca asta e uniforma de chelnerita, dar... as muri si cu sacoul pe mine. Iar sacouri din alea care se poarta direct pe piele nu suport pt ca ar trebui sa le duc zilnic la curatatorie. Ma mai salvez cu accesoriile, o bratara, niste margele, o curea (desi si asta tine de cald) ... si parca-parca mai ies din anonimat.

Si pt ca nici tocurile nu mai merg pe vremea asta, nu de alta dar asfaltul curge pur si simplu, am apelat la o smecherie: am in sertar la birou o pereche de pantofi albi. Universal asortabili, zic eu. Asa ca dimineata plec de acasa in slapi si la birou... imi trag pantofii cu toc urias. )).gif Toata lumea ma intreaba cum de am reusit sa vin in asa ceva la birou... )).gif Acum ma gandesc chiar sa imi duc toti pantofii acolo, ca si-asa in timpul liber n-am ce face cu ei si as mai alibera si dulapul de acasa.

Oricum, mi se pare foarte greu sa stai imbracat office pe caldurile astea. Parca mi se mototolesc hainele mai repede, parca totul ma strange si ma sufoca, aproape ca nu suport nimic stramt sau cambrat pt ca am impresia ca se va lipi de mine iremediabil Voi cum va descurcati cu imbracatul la serviciu? Cu ce va imbracati? Poate stiti voi mai multe smecherii de pacalit caldura asta...
+Quote Post
Nessie
mesaj 22-07-2007, 09:20 AM
Mesaj #38

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Apropo de pantofi, la fostul job aveam o colega "bolnava" de pantofi. doh.gif Mi-a aratat la ea acasa o debara plina...cred ca erau 100. ohmy.gif
In fine! Pentru ca ii placeau toti, si-i schimba de 2-3 ori pe zi la birou si avea in baia biroului un colt unde ii tinea, ca pe langa biroul ei nu ii ajungea spatiul. )).gif

--------------------
+Quote Post
moonbaby
mesaj 28-11-2007, 05:37 PM
Mesaj #39

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 12-12-2006
Membrul Nr.: 194

o tinuta care mi se pare tinereasca si care merge si la birou este combinatia de pulovaras scurt-scurtut peste o camasa (nu lalaie) cu fusta sau pantaloni (personal prefer cu fusta si cizme, dar de gustibus).
+Quote Post
axe10
mesaj 29-11-2007, 09:33 AM
Mesaj #40

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Ce ma oftic! Tocmai mi-am pus o camasa nou-noutza si cand stateam eu la stop am vazut ca ....mi-am murdarit-o (ca era pe afara din pantaloni). Chestia e ca habar nu am cand, cu ce si cum mi-am murdarit-o...doar presupun!

Sa vedem daca o sa iasa.

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-01-2008, 02:29 PM
Mesaj #41

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Cu uniforma )).gif wink1.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Balaioara
mesaj 30-05-2008, 07:10 PM
Mesaj #42

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 20-05-2008
Membrul Nr.: 994

Eu ma intreb ... " In ce mai incap azi"!....
+Quote Post
Me_Teo
mesaj 29-06-2008, 03:40 PM
Mesaj #43

Amiba

Raspunsuri: 29
Inscris: 25-06-2008
Din: Deva
Membrul Nr.: 1.113

Nu prea port fuste si rochii pt ca sunt mai plinuta si ma jeneaza doh.gif
Cel mai mult imi plc sa ma imbrac in pantaloni comozi, tricouri moi si placute si slapi sau adidasi.

--------------------
"Doare sa iubesti pe cineva care sa nu te iubeasca la randul lui, dar cel mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul de a-i spune ce simti." - Anonim

"Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale." - Ashley Smith
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 10:48 PM