left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Vesnica intrebare a femeii: Cu ce ma imbrac azi?, Ce raspundem? seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 12-03-2007, 06:52 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Eu ma intreb zilnic ce sa pun pe mine sa ma avantajeze si mereu ajung la eternii pantaloni (clasici )si la bluze lalai, camasi largi si geci si mai largi. sad.gif Rar imi pun o fusta, si atunci lumea se mira ca imi vade picioarele ( multi nu stiau ca am asa ceva) )).gif
Pe strada ma uit dupa gagici care sunt plinute si se imbraca super , cu fustite de blugi, cizme inalte, si spun ca o sa imi schimb si eu garderoba pt.ceva mai indraznet. dar nu fac asta niciodata.
Voi ce preferati?

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 12-03-2007, 06:58 PM
Mesaj #2

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.826
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

si eu ma imbrac mai mult in blugi sau pantaloni, mai mult din cauza fetei, ca trebuie sa stau mai tot timpul aplecata si e mai comod asa. dar am zis ca daca intru la servici sa trec pe sacouri, camasi si fuste, ca in fond nu-s nici grasa nici urata )).gif ....dupa nastere parca am capatat mai multa incredere in mine...partea naspa e ca "muncitorul roman" care sta in sant te face sa te simti un pic aiurea, eu neavand masina, dar am zis ca de acum sa ma pupe blum.gif blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 12-03-2007, 07:21 PM
Mesaj #3

Hiena

Himere vine o vreme cand te bucuri ca muncitorul roman te fluiera si iti striga ca arati beton lol.gif
Cand mi se intampla mie asta ma simt minunat toata ziua.Imi da incredere in mine lol.gif
Bine.Io am si cu vreo 10 ani mai mult ca tine )).gif si mi se pare ca imi fac un compliment. Tot e bine ca nu imi spun puritana ca nu imi arat varsta. lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
mofturici2005
mesaj 13-03-2007, 10:26 AM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 26
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 249

eu sunt mai tinerica dar am ajuns sa ma imbrac ca o babataie de cand am nascut pt ca m-am ingrasat vreo 20 de kil...adika una bucata pantalon clasic neagra combinat cu 1001 bluze lalai care mai de care mai lunga si mai urata wacko.gif sper sa-mi revin mai ales ca inainte aveam o grija deosebita cu ce ma imbracam si incercam sa fiu cat de cat sexi wink1.gif sper sa nu cad in vreo depresie,mai ales cand vad sifonierul plin si mie nu-mi vine nimic...
+Quote Post
maia
mesaj 13-03-2007, 12:03 PM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 15
Inscris: 23-02-2007
Membrul Nr.: 241

nu conteaza ce pui pe tine atata timp cat te simti bine si esti in largul tau. Eu sunt de parere ca nu trebuie neaparat sa te imbraci ca altii cand mai bine ramai la stilul tau; adica te imbraci in functie de cum te simti in ziua respectiva. smile.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 13-03-2007, 12:10 PM
Mesaj #6

Hiena

Raspunsuri: 4.466
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Eh..ce bine ar fi sa mearaga asa mereu. biggrin.gif De cele mai multe ori ma gandesc ca m-as simti bine sa ma imbrac sexos, dar ma gandesc totusi si la binele celorlalti devil.gif Sunt plina de sunci si nu ma pot imbraca asa cum imi doresc sau cum m-as simti bine.
Arunc pe mine ce imi vine mai repede si ma gandesc ca poate maine am timp mai mult sa caut prin sifonier ceva mai frumos si care sa imi vina bine. sad.gif Evident nu se intampla decat foarte rar. wacko.gif

Nici sa cumpar alte haine nu imi vine pentru ca ma gandesc ca o sa slabesc si raman cu hainele astea mari pe care am dat o caruta de bani. sorry.gif

--------------------
+Quote Post
anca veselie
mesaj 13-03-2007, 12:20 PM
Mesaj #7

Lama

Raspunsuri: 5.103
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

mie imi place sa ma imbrac altfel in fiecare zi, nu se intampla decat in cazuri extreme sa port aceiasi pantaloni si bluza. iarna ma imbrac mai mult in pantaloni si bluze, dar scurtutze. dar am si cateva fuste care merg cu cizme. mai nou am pantaloni 3/4 pe care-i port cu cizme sau ghetute. iar vara predomina fustele, am de la fuste scurte pana la fuste lungi. deoarece nu trebuie sa ma imbrac business, am putine camasi, in garderoba mea predomina bluze cu maneci lungi din bumbac, pulovare colorate cu fermoar pe care le pun pe deasupra.
daca am cateva kg in plus evit bluzele mulate si am pantaloni cam pt toate kg. pt ca-s destul de obsedata de greutate nu pun foarte mult pe mine, iar cand pun imi cumpar 1-2 perechi de pantaloni care sa nu ma stranga si in care sa ma simt confortabil.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 13-03-2007, 07:48 PM
Mesaj #8

Hiena

Eu ma simt super frumoasa cand ma gatesc, asa ca de 1 martie )).gif , parca se uita lumea la mine altfel, ma simt mai in largul meu, merg mai teapana....dupa care incep sa mi se umfle picioarele si as da orice pt o pereche de papuci in locul pantofilor eleganti.
Si eu sunt adepta hainelor comode, dar vad reactia celoralti cand ies din tipar si imi pun o bluza noua ( de fapt e de 10 ani )dar am tinut-o eu la bune

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 13-03-2007, 08:11 PM
Mesaj #9

Koala

Raspunsuri: 2.392
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Mai nou eu ma imbrac aproape in fiecare zi cu fusta in A + camasa/pluovar in V + cizme pana sub genunchi cu talpa dreapta.
Nu's ce am, dar m-am saturat de pantaloni. Si am descoperit si ca fustele astea in A, mai largute asa, imi ascund la perfectie fundul prea mare si aripioarele de balena.
+Quote Post
danyhoney
mesaj 13-03-2007, 11:20 PM
Mesaj #10

Crocodil

Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Bun subiectul , sexy !
Cand eram in Ro ma imbracam in fiecare zi in fuste , mai ales scurte . Si in fiecare zi alte haine ( atatea cate aveam ) . Aici .....daca m-as imbraca asa s-ar uita lumea la mine ca la masini straine sad.gif . Asa ca : pantaloni si bluze ....Doar la Sarbatori ma vezi in fusta . SAU , vara cand e fff cald , ma mai prostesc si imbrac rochite scurteeeeeee tareeeee....dar doar cand mergem la plaja ( cu masina ) )).gif . Crede-ma ca am fuste si rochii destule in dulap si ma doare sufletul cand vad ca nu le pot purta . Imi lipseste curajul , asta e.

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 13-03-2007, 11:31 PM
Mesaj #11

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

pot spune k nu am o preferinta... ma simt mai bine in blugi si un pulover ce e drept, dar imi place la nebunie sa port helanca, sau in general bluze pe gat, indiferent k sunt gen vesta sau bluzite cu maneca scurta...
nu ma dau la o parte nici de la fuste pana la genunchi sau mai scurte putzin si un decolteu, nici de la camasi...si sacouri...
nu port tocuri, in schimb, mi-ar placea dar nu am mai purtat din clasa a 10 si acum cand sunt nevoita sa port merg k o ratza.. urat de tot....

din pacate arat cam ciudat, fac parte din speciile alea de femei care au burta si poarta pantaloni cu talie joasa...nu aruncatzi cu pietre.. nu port si bluze stramte dar oricum se vede...cam ciudatzel..

--------------------
+Quote Post
anaoi
mesaj 14-03-2007, 09:05 AM
Mesaj #12

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly tre sa se imbrace mai business...deci cel mai lejer pantaloni negri si o bluza care nu e gen camasa.
in rest pantaloni, fuste....ok aici ma pot juca in privinta culorilor, nu mi s eimpune o anumita culoare, dar de obicei sa fie mai office.
pe de o parte ma streseaza chetsia asta, pe de alt aparte imi place pt ca am in dulap delimitat eexact lucrurile pt servici si lucrurile pt timpul liber....deic ori business ori blugi, de ma iau vanzatoarele peste picior si imi zic ca nu imi permit nush ce articol din raionul lor.

Acest mesaj a fost editat de anaoi: 14-03-2007, 09:05 AM
+Quote Post
michelle
mesaj 14-03-2007, 12:13 PM
Mesaj #13

Taz

Raspunsuri: 3.977
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Eu ma imbrac dupa cum am chef in ziua respectiva. Am si haine sport, si office, casual etc.
Pot foarte bine sa vin la serviciu in blugi rupti si hanorac sau slapi cu pantaloni scurti sau fusta cu papuci cu toc cui si camasa/sacou etc tease.gif
Azi sunt in blugi si camasa. blum.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
aki
mesaj 14-03-2007, 03:27 PM
Mesaj #14

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Eu sunt nebuna dupa fuste,sacouri si pantofi pe tocuri nalte.Dar problema este ca ma dor tare picioarele.Si nu pot fac nimic cu ele.La serviciu vin in czme pe talpa si acolo ma schim pe tocuri.
Imi plac tare blugii pe tocuri.Urasc hainele tip sport
w00t.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Ella79
mesaj 14-03-2007, 06:44 PM
Mesaj #15

Koala

Raspunsuri: 2.392
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 11:05 AM) *

am in dulap delimitat eexact lucrurile pt servici si lucrurile pt timpul liber....

Exact la fel am si eu!
+Quote Post

3 Pagini V  1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 04:28 AM