![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| fiona |
27-06-2006, 11:13 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
In primul rand haideti sa lamurim ce intelegeti prin viata sociala! Eu in principal inteleg intalniri cu prietenii, dar nu mereu am timp pe cat as vrea. Cat inseaman prea mult sau prea putin? Mama imi zicea cand locuiam cu ai mei sa nu mai stau atat timp plecata, sa mai stau si cu ei, dar mie mi se parea ca stateam suficient.
In fine! Hai ca am luat-o razna! Sunt curioasa ce intelegeti voi prin "viata sociala". Astept raspunsurile! |
| Nessie |
27-06-2006, 11:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In singura zi libera din saptamana (sambata) de cele mai multe ori prefer sa stau acasa cu iubitul meu daca se poate si sa ne vedem de treburile mai casnice. Nu ma omor dupa iesitul la cumparaturi cu fetele sau iesitul prin cluburi noaptea. E ok o iesire la iarba verde, o intalnire duminica seara, un film vazut la un prieten, dar sa nu exageram prea mult.
Pentru mine "viata sociala" inseamna si chat-ul. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
08-08-2006, 12:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pentru mine ar insemna macar o iesire pe saptamina la un suc, cinema, teatru, iarba verde etc sau o intilnire cu prietenii la o petrecere, glume, jocuri, pedepse, dans, gatit impreuna
-------------------- ![]() |
| alandana |
08-08-2006, 11:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Viata sociala - iesiri in public ( care nu sunt la servici) sau intalniri cu prietenii. Ar putea sa insemne altceva?
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| tmanbone |
08-08-2006, 11:22 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Viata sociala = orice interactiune cu fiinte din acelasi specie. Parerea mea.
Concluzie: necesitate. Bonus? Obligatie! Lasand gluma la o parte, am lucrat aproape un an numai de acasa, timp in care viata mea sociala a scazut dramatic, iar asta dupa periode de ascensiune nelimitata in ritm sustinut. Din experienta asta va spun ca aveti neaparat nevoie de viata sociala. Ajuta foarte mult la dezvoltarea personala (in orice sens). Nu se aplica in cazul in care traiti pe o insula pustie. PS. Cand m-am referit la timpul lucrat acasa, nu aplicam doar la viata sociala "profesionala". Atat timp cat interactionezi cu oameni, e bine. Punct. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alandana |
09-08-2006, 12:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
E la fel de necesara ca si viata personala si profesionala. Orice dezechilibru intre ele creaza probleme.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:42 AM |