![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
23-10-2006, 08:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Imi cer scuze daca dau buzna. Am primit un mesaj foarte frumos si m-am gandit sa-l cititi si voi. Daca a mai fost ceva asemanator aici (desi nu cred ca citesc mereu vitaminele) va rog sa ma iertati.
A fost o data o fata oarba care se ura pe sine pentru ca era oarba. Ura pe toata lumea in afara de prietenul ei. Intr-o zi fata a spus ca daca ar putea vedea lumea atunci ea s-ar marita cu pretenul ei. Intr-o zi norocoasa cineva i-a donat o pereche de ochi.Atunci ea a vazut totul si pe prietenul ei . Acesta apoi a intrebat-o : acum ca potzi vedea te maritzi cu mine? fata a ramas socata cand a vazut ca prietenul ei este orb , si i-a spus : imi pare rau , dar "nu ma pot marita cu tine pentru ca esti orb ". Prietenul ei a plecat in lacrimi si i-a spus:"te rog sa ai grija de ochii mei".... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
23-10-2006, 11:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Imi cer scuze daca dau buzna. Am primit un mesaj foarte frumos si m-am gandit sa-l cititi si voi. Daca a mai fost ceva asemanator aici (desi nu cred ca citesc mereu vitaminele) va rog sa ma iertati. A fost o data o fata oarba care se ura pe sine pentru ca era oarba. Ura pe toata lumea in afara de prietenul ei. Intr-o zi fata a spus ca daca ar putea vedea lumea atunci ea s-ar marita cu pretenul ei. Intr-o zi norocoasa cineva i-a donat o pereche de ochi.Atunci ea a vazut totul si pe prietenul ei . Acesta apoi a intrebat-o : acum ca potzi vedea te maritzi cu mine? fata a ramas socata cand a vazut ca prietenul ei este orb , si i-a spus : imi pare rau , dar "nu ma pot marita cu tine pentru ca esti orb ". Prietenul ei a plecat in lacrimi si i-a spus:"te rog sa ai grija de ochii mei".... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 23-10-2006, 11:10 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
23-10-2006, 11:33 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Liliana
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
24-10-2006, 06:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
24.10.2006
Aceasta vitamina cred ca este foarte cunoscuta pentru ca a fost creeata o prezentare powerpoint care a circulat mult prin e-mail. Totusi este superba si v-o scriu. O legenda spune ca un prunc, inainte de a se naste se intalneste cu Dumnezeu: "Dumnezeul meu, eu merg in lume si nu stiu ce voi face acolo. Sunt atat de mic si de fragil..." "Pentru tine am pregatit aolo un inger..." "Doamne, dar nu stiu limba oamenilor, cum o sa ma inteleg cu ei, cum o sa ma adaptez?" "Ingerul pe care ti l-am pregatit te va invata limba lor..." "Doamne, am auzit ca in lume sunt multe rele. Cum o sa le pot dovedi?" "Ingerul pe care ti l-am pregatit o sa te apere de rele...fii fara grija..." "Doamne si cum o sa ma pot intoarce la tine?" "Ingerul pe care ti l-am pregatit o sa-ti spuna cum te vei putea intoarce la mine." S-a lasat linistea in ceruri...a sosit timpul ca bebelusul sa plece in lume...dar a mai intrebat incet: "Doamne...cum se numeste ingerul pe care mi l-ai pregatit?" "Numele nu e important...dar tu ii vei spune MAMA..." H. Agudelo ![]() -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
24-10-2006, 08:40 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Grea fisa asta de post, pentru MAMA.........
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
24-10-2006, 04:51 PM
|
|
OF...nu reusesc sa plasez pps-ul...
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 05:04 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
24-10-2006, 05:38 PM
|
|
Numai asa...
http://www.webfile.ws/d/13312/ cu ID 13312 si parola 1234 -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
25-10-2006, 06:28 AM
|
|
25.10.2006
Celalalt obraz Pe varful unui munte se afla o manastire. Calugarii erau saraci, dar pastrau intr-o vitrina trei manuscrise vechi de mare valoare religioasa. Traiau din munca lor si din pomana primita de la credinciosii care veneau sa vada cele trei manuscrise. O data, un hot a furat doua dintre ele. Calugarii l-au anuntat repede pe staret. Superiorul, ca un fulger, a luat partea ramasa si, cu toata forta a alergat dupa hot sa-l prinda. "Ce-ai facut? M-ai lasat cu un singur manuscris? Ori imi dai inapoi ce ai luat, ori ia-l si pe acesta. Asa o sa ai opera completa...care nu are nici o valoare daca nu e intreaga." "Parinte, sunt disperat, nu am ce manca...trebuie sa le vand." "Bine, a zis staretul, ia si al treilea manuscris. Daca nu, se va pierde in lume ceva foarte valoros." Povestea spune ca hotul s-a intors dupa o saptamana si a dat inapoi manuscrisele. De ce? Pentru ca simtise puterea iertarii si a generozitatii depline. Agresorul se asteapta mereu tot la agresiune, nu la un raspuns creativ, neasteptat, neobisnuit. Nici nu banuieste socul puternic a ceea ce numim noi " celalalt obraz". H. Agudelo, cu multumiri lui Enrique Maniscal -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
26-10-2006, 07:05 AM
|
|
26.10.2006
Faceti-o acum Daca am descoperi ca ne-au ramas doar cinci minute ca sa spunem tot ceea ce am dori sa spunem, toate telefoanele ar fi ocupate de persoane care incearca sa le spuna celor dragi "Te iubesc." Fiind profesor la universitate le-am dat o tema studentilor mei...sa se apropie de o persoana pe care o iubesc si chiar sa i-o spuna. Nu pare o tema atat de grea, dar pentru majoritatea barbatilor din grupa de 35 de ani, care au fost invatati ca daca-ti exprimi sentimentele nu esti "macho", a fost cu adevarat o tema dificila. Sa plangi?...Sub nici o forma!!! La inceputul orei urmatoare am intrebat daca cineva doreste sa ne povesteasca ce s-a intamplat. Eram aproape sigur ca se va ridica o femeie. Si totusi s-a ridicat Dennis...1.88 inaltime si era foarte emotionat si impresionat. "Saptamana trecuta cand ne-ai dat tema asta am fost foarte suparat. M-am gandit ca oare cine esti tu sa-ti permiti sa-mi invadezi intimitatea. Totusi, conducand spre casa, a inceput sa-mi sopteasca incetisor constiinta. Mi-a spus cu exactitate cui trebuie sa spun "Te iubesc". Acum cinci ani m-am certat ingrozitor cu tatal meu si de atunci nu ne-am mai vorbit. Asa ca m-am hotarat sa ma duc la el si sa-i spun cat de mult il iubesc. Ajuns acasa am facut un pas spre el, l-am luat in brate si i-am spus: "Tata, am venit doar sa-ti spun ca te iubesc." Tata s-a uitat in ochii mei si mi-a raspuns: "Si eu te iubesc, dar n-am putut sa ti-o spun niciodata." Am stat de vorba cu el pana dimineata. Am ras... am plans de bucurie. Era un moment atat de frumos, incat nu doream sa mai plec. La doua zile dupa vizita mea , tata, care avea probleme cu inima, dar nu mi-a spus, a suferit un atac si a ajuns la spital in stare de inconstienta. Nu stiu daca se va mai reface." Mesajul meu pentru voi este: "Nu amanati sa faceti ceea ce trebuie facut. Este posibil sa nu mai aveti alta ocazie." H. Agudelo Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-10-2006, 07:06 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
26-10-2006, 09:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
26-10-2006, 09:05 AM
|
|
ID-ul?
Acest mesaj a fost editat de Nessie: 26-10-2006, 10:09 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
26-10-2006, 10:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Imi pare rau, dar am sters primul link pentru ca mesajul pe site-ul respectiv era "This file was reported as illegal material. Access to the file is temporary blocked." Alina, daca gasesti materialul din nou si vrei sa fie in acelasi mesaj, spune-mi.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
27-10-2006, 08:40 AM
|
|
27.10.2006
Mana Editorialul unui ziar vorbea despre o invatatoare care le cerea copiilor ei din clasa intai primara sa faca un desen in care sa reprezinte un lucru pentru care sunt recunoscatori. S-a gandit ca sunt putine lucruri pentru care ar putea fi recunoscatori acesti copii din cartierele sarace, dar stia ca majoritatea dintre ei vor desena mese pline cu mancare. A uimit-o insa desenul pe care l-a facut Douglas...o simpla mana desenata copilareste. Dar...mana cui? Clasa a ramas fascinata de acea imagine abstracta. "Cred ca este mana lui Dumnezeu care ne da de mancare", a zis un copil. Profesoara s-a apropiat de Douglas si l-a intrebat a cui e mana aceea. "Este mana dumneavoastra, doamna invatatoare", a ingaimat copilul. Ea si-a adus aminte ca, frecvent, in timpul recreatiei, il lua pe Douglas de mana. Facea acest lucru mai tot timpul cu toti copii...dar pentru Douglas insemna mult. Multumirea tuturor consta in ocazia, oricat de mica ar fie ea, de a da altora. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
28-10-2006, 10:17 AM
|
|
28.10.2006
Visul unei omizi O omida micuta cobora intr-o zi inspre pamant. Foarte aproape de drumul ei era o lacusta. "Unde te duci?", a intrebat-o. Fara sa se opreasca din mers, omida a raspuns:"Am avut un vis azi-noapte, visam ca priveam toata valea de pe vatful muntelui inalt. Mi-a placut ce am vazut in vis si mi-am propus sa fac acest lucru". Surprinsa, lacusta a zis, in timp ce prietena ei se indeparta:" Trebuie sa fii nebuna! Cum vei putea ajunge tu pana acolo? Tu, o simpla omida! O piatra va fi un munte, o baltoaca o mare, si orice trunchi de copac, o bariera de netrecut". Dar omiduta era deja departe si nu o mai auzea. Piciorusele ei minuscule nu se mai opreau din mers. Deodata s-a auzit vocea unui scarabeu: "Unde mergi asa hotarata?" Deja transpirata, omiduta i-a zis gafaind: "Am avut un vis si vreau sa-l realizez, sa urc pe munte ca sa privesc de acolo toata lumea". Scarabeul nu s-a putut abtine din ras, s-a oprit la un moment dat si i-a zis: "Nici macar eu, cu picioarele atat de mari, nu as incerca sa fac un lucru atat de ambitios." Se tavalea pe jos de ras in timp ce omida isi continua drumul. In acelasi fel, paianjenul, cartita, broasca si floarea au sfatuit-o pe prietena noastra sa renunte. "Niciodata nu vei reusi!", ii spuneau, dar inauntrul ei era ceva ce o impingea inainte. Deja sfarsita de oboseala, pe punctul de a muri, s-a hotarat sa se odihneasca si sa-si faca, cu un ultim efort, un culcus unde sa innopteze. "Voi fi mai bine", a fost ultimul lucru pe care l-a zis si a murit. Toate animalele din vale au trecut pe acolo sa-i vada ramasitele. Acolo era creatura cea mai nebuna dintre toate. Mormantul ei li se parea un monument al absurditatii. Era un refugiu demn de cineva care a murit incercand sa-si realilzeze un vis irealizabil. Intr-o dimineata, in care soarele stralucea in mod neobisnuit, toate animalele s-au adunat in jurul acelui mormant ce se transformase intr-un avertisment pentru cei indrazneti. Deodata, au ramas inmarmuriti. Acea crusta tare a inceput sa crape si, cu uimire au vazut niste ochi si o antena care nu puteau fi ale omidei pe care ei o credeau moarta. Incetul cu incetul, ca pentru a le da timp sa-si revina dupa soc, au iesit aripile frumoase, ca un curcubeu, ale acestei fiinte impresionante pe care o aveau in fata: un fluture. N-a mai fost nimic de zis, toti stiau ce avea sa faca va zbura pana la marele munte si-si va realiza visul; visul pentru care traise, pentru care murise si pentru care s-a intors la viata. Toti se inselasera. Dumnezeu ne-a creat pentru a realiza un vis, sa traim pentru el, sa incercam sa-l implinim, sa ne punem viata in joc pentru el, si daca vedem ca nu putem, poate ca avem nevoie de un popas si de o schimbare radicala in vietile noastre. Si atunci, in alt mod, cu alte posibilitati si cu harul lui Dumnezeu, vom reusi. Doar cautand imposibilul, oamenii au gasit si au atins posibilul, iar cei care s-au limitat la ceea ce era evident posibil, nu au inaintat in mici un fel. H. Agudelo...cu multumiri unui Anonim -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| MIRRRUNA |
28-10-2006, 10:30 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Am simtit nevoia sa iti multumesc
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:07 AM |