left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Viziune despre frumusete, Cel mai vizionat filmulet - de la Dove seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 08-02-2007, 09:14 AM
Mesaj #1

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

Cred ca am primit acest filmutez de vreo 10 ori in ultimele saptamani smile.gif din surse diferite. A circulat peste tot smile.gif
Este un filmulet facut de compania Dove care inceaca sa ne faca sa realizam ca, de cele mai multe ori, frumusetea pe care o admiram in reclame, reviste, etc, nu este asa cum credem noi. Pozele sunt lucrate si toate modelele sunt machiate si transformate in ceva care nu are nimik de a face cu realitatea de zi cu zi .
Credeti-ma ca nu o sa va para rau daca il urmariti. pupic.gif

si, mai vroiam sa spun ca ; apreciez foarte mult ceea ce face compania Dove smile.gif mi se pare extraordinar sa promoveze femei normale blum.gif si nu o imagine falsa asupra realitatii salut.gif
pentru asta au de la mine un 10 pentru campaniile lor de marketing ! nu ca ar conta foarte mult, dar pe mine atitudinea lor ma face de multe ori sa prefer produsele lor smile.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-02-2007, 09:24 AM
Mesaj #2

Taz

si inca un filmulet smile.gif cu mesajul "natural este mai frumos" smile.gif
sper sa nu va plictisiti de mine cu atatea postari blushing.gif

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Brunette
mesaj 08-02-2007, 10:50 AM
Mesaj #3

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

Foarte interesant al doilea filmulet. Campania Dove o stiu de ceva vreme si mi se pare extraordinar ca incearca sa readuca la moda femeia normala. w00t.gif Felicitari si din partea mea! clap.gif
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 11:19 AM
Mesaj #4

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

lasa ca un pic de machiaj nu strica )).gif ....mie mi se pare ca cea mai falsa in ultimul timp nu este imaginea fizica a oamenilor, ci aceea spirituala, putini oameni sunt cu adevarat ei insisi si multi cand ies in societate se poarta diferit decat in sanul familiei...in ultimii ani am invatat sa ma accept asa cum sunt, chiar daca mai am sclipiri de genul : azi vreau sa fiu hot grin.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 08-02-2007, 11:20 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 08-02-2007, 11:25 AM
Mesaj #5

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Inca un filmulet care arata falsitatea frumusetii de la Hollywood. Cel mai mult m-a socat imaginea cu genunchii lui Demi Moore. tease.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 12:18 PM
Mesaj #6

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pe mine Mikey Rouke smile.gif si sotia lui Osborne...transformare la greu...oricum, parca a mai pus miha un link despre vedete cu si fara machiaj dar nu stiu de unde sa-l iau rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-02-2007, 12:24 PM
Mesaj #7

Taz

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 02:18 PM) *

pe mine Mikey Rouke smile.gif si sotia lui Osborne...transformare la greu...oricum, parca a mai pus miha un link despre vedete cu si fara machiaj dar nu stiu de unde sa-l iau rolleyes.gif

sharon osbore a facut operatii estetice gen liposuctie pentru a da jos aprox 50 kg )).gif am vazut in wk la tv la o emisiune ceva de genul top 101 scaderi in greutate smile.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:30 PM