![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
25-09-2006, 07:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
De 5 luni incerc sa-mi las parul sa creasca(aveam parul scurt),dar in fiecare saptamana am momente de indoiala si sunt gata sa merg al frizer.Acum imi sta orobil,n-are nici o forma.....offf,nu stiu ce sa fac. Pupici! Draga Anca, asta e perioada cea mai grea; daca rezisti, probabil ca va merita. Tin minte ca eu imi prindeam tot felul de clamitze in par Nepotica ta ce mai face? A inceput sa mearga de-a busilea? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
27-09-2006, 08:57 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neata si tie...azi ma simt cam zapacita...Tie iti doresc de bine.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
27-09-2006, 09:47 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Anca ce faci?
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
29-09-2006, 07:50 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna sa-ti fie inima
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
03-10-2006, 09:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Anca, si eu ma chinui s imi las plete din nou, chiar am inceput sa imi strang parul intr-o codita de purcel, e fain cu parul lung, eu am vrut o schimbare cand m-am tuns scurt si acum regret, e greu de intretinut mai ales daca e des si ondulat cum este al meu , si sta in toate directiile.
-------------------- |
| amalia0701 |
03-10-2006, 10:04 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna Anca, si eu ma chinui s imi las plete din nou, chiar am inceput sa imi strang parul intr-o codita de purcel, e fain cu parul lung, eu am vrut o schimbare cand m-am tuns scurt si acum regret, e greu de intretinut mai ales daca e des si ondulat cum este al meu , si sta in toate directiile. Mai els acu ca se poata lins. La orice salon una doua iti da cu placa in cap si te linge Cand iesi de la ei e ok, apoi acasa vezi ca l-au ars si trebuie regenerat, etc......... Si al meu eun pic mai lungutz. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
03-10-2006, 10:10 AM
|
|
Buna martea...
![]() |
| aki |
06-10-2006, 12:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga gazda.Bine te-ai reintors printre noi
-------------------- |
| lliliana |
06-10-2006, 08:43 PM
|
|
Buna searaaaaa. Ce mai facem? Sper ca bine si iti urez sa-ti fie bine-n continuare:)...
![]() |
| mirela_awad |
08-10-2006, 12:56 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Buna Anca, si eu ma chinui s imi las plete din nou, chiar am inceput sa imi strang parul intr-o codita de purcel, e fain cu parul lung, eu am vrut o schimbare cand m-am tuns scurt si acum regret, e greu de intretinut mai ales daca e des si ondulat cum este al meu , si sta in toate directiile. Mai els acu ca se poata lins. La orice salon una doua iti da cu placa in cap si te linge Cand iesi de la ei e ok, apoi acasa vezi ca l-au ars si trebuie regenerat, etc......... Si al meu eun pic mai lungutz. anca ce faci ? esti acasa? were will be the next tripp? vad ca esti sad din cauza parului.rabdare multa de asta ai nevoie.dar de ce nu folosesti un sampon care sa-ti accelereze cresterea? sau pun-ti extensii! Amalia nu e neaparat sa ti-l regenerezi de fiecare data cand mergi la coafor. e chestyia de utilizare a produselor prt. protejarea firului de par nu e l-ai uscat cu uscatorul si bagi placa in el.eu numai prt. spalat acasa imi ia 1 ora.cu toate sampoanele si mastile si balsam te pauca nebunia.si cred ca asa ar trebui sa se faca si la coafor.sau vor sa economiseasca din produse? |
| midnight_talker |
08-10-2006, 09:37 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao fetelor si scuze ca n-am mai raspuns.
revin dupa o perioada agitata si obositoare.Am inceput scoala de soferi si-mi place foarte mult.A inceput si facultatea,mai am si alte responsabilitati pe cap.....Dar,nu ma plang.Am fost plecata la munte,la Stana de vale unde m-am simtit super.Am facut o drumetie de cateva ore bune(adica 7) si chiar daca mi-a fost greu la urcus,am reusit si m-am simtit bine. Nu ma intrebati de dieta,pt ca 2 zile tineam fara abateri,o zi abateri si tot asa.M-am cam jucat de-a dieta.Oare de ce nu-s la fel de hotarata ca si anul trecut?Ce-mi lipseste???? Va pup pe toate.Maine am o zi super plina. Ciao! |
| lliliana |
09-10-2006, 07:41 AM
|
|
Salut.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-10-2006, 07:42 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
12-10-2006, 09:56 AM
|
|
Neata frumoasa. O zi maxima...
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 12-10-2006, 09:57 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
12-10-2006, 10:26 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am inceput scoala de soferi si-mi place foarte mult.A inceput si facultatea,mai am si alte responsabilitati pe cap.....Dar,nu ma plang.Am fost plecata la munte,la Stana de vale unde m-am simtit super.Am facut o drumetie de cateva ore bune(adica 7) si chiar daca mi-a fost greu la urcus,am reusit si m-am simtit bine. Nu ma intrebati de dieta,pt ca 2 zile tineam fara abateri,o zi abateri si tot asa.M-am cam jucat de-a dieta.Oare de ce nu-s la fel de hotarata ca si anul trecut?Ce-mi lipseste???? Va pup pe toate.Maine am o zi super plina. Ciao! Salut Shumaher(cum ma numeau fetele anul trecut cind faceam si eu scoala) Iarasi suparata? -------------------- |
| amalia0701 |
12-10-2006, 10:42 AM
|
|
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 01:50 AM |