left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Vreau si eu sa slabesc! seperator Optiuni V right
ionica
mesaj 13-05-2008, 07:14 AM
Mesaj #16

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 15
Inscris: 12-05-2008
Membrul Nr.: 969
Dispozitie: hmmm... ok
Sex: Feminin

Buna dimineata! blum.gif

O noua zi de dieta...smile.gif Ieri am papat ok, mai putin la cina, cand a venit cineva pe capul meu si nu prea a mers gratarelul de vaca... l-am inghitit cu noduri..smile.gif

Aaaaa si am trisat cu spanacul, i-am adaugat putin hrean! Era gretos... tease.gif

Azi am sunca muuuulta si iaurt...e f bun! Dar am multa treaba si sper sa ma simt bine. Iau in paralel si Vitamax, ca oricum eram fff obosita dupa o vacanta de 10 zile la Balchik si apoi un weekend prelungit la Iasi! lol.gif

Sper sa ocolesc berea si pizza, pentru ca sunt satula pana peste cap din concediu... mai refuz si eu invitatiile in oras! Am acasa niste pungi cu popcorn din alea cu unt si mooor de pofta! Mai ales seara, cand matele mele fac galagie!

Iubitul meu tanar e incantat de dieta, dar sper sa am energia sa ma mai ocup si de el blushing.gif blushing.gif

Va pup pupic.gif

Va multumesc muuult de tot fetelor pentru incurajari!

Voi ati mai slabit?? blum.gif

Aki, nu conteaza varsta in dragoste, nu-i asa? A comentat cineva vreodata pe seama voastra?

Acest mesaj a fost editat de ionica: 13-05-2008, 07:18 AM

--------------------
Imagine [/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 13-05-2008, 08:04 AM
Mesaj #17

Lama

Raspunsuri: 5.283
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(ionica @ 13-05-2008, 08:14 AM) *

Aki, nu conteaza varsta in dragoste, nu-i asa? A comentat cineva vreodata pe seama voastra?

Mereu s-a comentat si se va comenta ca asa-i lumea.Citi ani ai,daca nu e secret blum.gif ?Ne mai spui cite ceva despre tine? wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-30.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 61,8 kg
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ionica
mesaj 13-05-2008, 08:15 AM
Mesaj #18

Amiba

CITAT(aki @ 13-05-2008, 09:04 AM) *

Mereu s-a comentat si se va comenta ca asa-i lumea.Citi ani ai,daca nu e secret blum.gif ?Ne mai spui cite ceva despre tine? wink1.gif

Am 30 de ani. am avut o relatie fffff lunga cu cineva, peste 10 ani, dar s-a terminat.. am ramas prieteni! acum sunt foarte fericita alaturi de cineva care ma iubeste cu adevarat! Si are incredere si respect si rabdare... blum.gif

La noi nu s-a prea comentat varsta, cat faptul ca eu inca mai sunt casatorita grin.gif .. dar divortez curand, peste doua luni... Asta e viata! Nu-ti ofera chiar ce vrei tu, mai pune la cale si ceva surprize!

M-am ingrasat tare de tot acum cativa ani cand am avut probleme cu coloana si am stat la pat vreo 3 luni. Normal ca "bobinam" tot timpul si m-am trezit cu peste 15 kg in plus.. Nu ca as fi fost slaba vreodata...

De atunci am mai dat jos si apoi iar m-am ingrasat! Lipsa de vointa..nesimtire... spuneti cum vreti!
Am fost iubita si admirata tot timpul si de asta nu prea mi-a pasat! Culmea! Cand ar fi trebuit!
Am 1,72 m si nush cate kilograme, presupun ca vreo 90, mi s-a stricat cantarul... niciodata nu am avut mai mult de 87... sper ca nici acum, si ca exagerez )).gif

Sunt "scriitoare", adica redactor pe la diverse publicatii... deci, am o meserie tare sedentara! Cu sportul nu m-am impacat niciodata, desi am o bicicleta medicinala acasa! Imi place in schimb sa dansez!

Ce sa va mai spun? naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de ionica: 13-05-2008, 08:17 AM

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post
Cory
mesaj 13-05-2008, 10:08 AM
Mesaj #19

Amiba

Raspunsuri: 18
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 972

Ionica mult succes cu dieta. Am tinut-o si eu acum mult timp si am slabit, dar nu m-am prea mentinut. Nu prea mai sunt de acord cu ea de cand am tinut-o, si mai ales de cand am descoperit alte diete, cum ar fi Weight Watchers. Dar e foarte bine ca te-ai motivat si te-ai apucat, si iti tin pumnii. mai ai 4-5 zile si gata cu infometatul, da?

--------------------
Imagine
+Quote Post
ionica
mesaj 13-05-2008, 11:56 AM
Mesaj #20

Amiba

Buna... am papat la pranz sunca de curcan si iaurt degresat..vreo 500 de ml, mi-am facut de cap..)).gif))

acum ma doare capul. sper ca e de la stat la calculator si nu de la foame... grin.gif

NU MI_E FOAME! astept gratarul de vita...... yahoo.gif

In timpul asta imi caut o garsoniera de inchiriat si nu gasesc. Momentan stau la parintii iubitului meu, dar am vrea sa ne mutam! Daca auziti de ceva prin Titan, Bucuresti... tease.gif

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 13-05-2008, 12:34 PM
Mesaj #21

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.370
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ionica, te sustinem in alegerea ta si iti uram bafta! cheer.gif Dupa ce termini cu dieta asta, spre ce te indrepti?

La ce fel de publicatii compui? Te putem citi si noi? grin.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Sexymom
mesaj 13-05-2008, 01:09 PM
Mesaj #22

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Silviu toate suntem constiente de ce ai scris tu mai sus, numai ca acesta este un forum axat pe diete si regimuri, fiecare alege ceea ce crede ca e mai bine pt. el.
Si cel mai important este ca ne sustinem reciproc si ne respectam alegerile personale.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
cameluta46
mesaj 13-05-2008, 08:50 PM
Mesaj #23

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 9-09-2007
Membrul Nr.: 395

Pare grozava dieta ta. SI eu am facut un efort de voina, nu prea mare pt. ca m-am incurajat si am luat Reductil 10 mg. Mi-a fost cumplit de frica sa iau ca sa nu-mi faca rau. Am citit atatea pareri pro si contra ca am ametit.
Dar a fost foarte bine si am slabit 9 kg. intr-o luna ( februarie) de atunci nu mai iau si nu m-am ingrasat inca. Sincer nu vrau sa fac reclama , nu-s farmacista, dar mie mi-a fost bine si usor sa slabesc. Spor la dieta si mai vorbim. smile.gif
+Quote Post
ionica
mesaj 14-05-2008, 08:17 AM
Mesaj #24

Amiba

CITAT(Nessie @ 13-05-2008, 01:34 PM) *

Ionica, te sustinem in alegerea ta si iti uram bafta! cheer.gif Dupa ce termini cu dieta asta, spre ce te indrepti?

La ce fel de publicatii compui? Te putem citi si noi? grin.gif

Nessie, iti multumesc pentru incurajari! Daca reusesc sa termin daneza, voi urma o dieta personalizata, o alimentatie completa si corecta. Pe viata! )).gif Sper!

www.privatestuff.ro

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post
aki
mesaj 14-05-2008, 08:23 AM
Mesaj #25

Lama

CITAT(ionica @ 13-05-2008, 09:15 AM) *

Am 30 de ani. am avut o relatie fffff lunga cu cineva, peste 10 ani, dar s-a terminat.. am ramas prieteni! acum sunt foarte fericita alaturi de cineva care ma iubeste cu adevarat! Si are incredere si respect si rabdare... blum.gif

La noi nu s-a prea comentat varsta, cat faptul ca eu inca mai sunt casatorita grin.gif .. dar divortez curand, peste doua luni... Asta e viata! Nu-ti ofera chiar ce vrei tu, mai pune la cale si ceva surprize!

Si al meu a fost linga mine cind am divortat. w00t.gif .Acum sunt femeie libera si astept o noua casatorie blum.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
ionica
mesaj 14-05-2008, 08:33 AM
Mesaj #26

Amiba

CITAT(aki @ 14-05-2008, 09:23 AM) *

CITAT(ionica @ 13-05-2008, 09:15 AM) *

Si al meu a fost linga mine cind am divortat. w00t.gif .Acum sunt femeie libera si astept o noua casatorie blum.gif

Eu nu cred ca mai sunt interesata de o noua casatorie! Actul ala parca ii innebuneste pe barbati, cred ca au toate drepturile asupra ta! Nu, multumesc! Prefer sa fiu libera sa plec cand vreau si sa nu raman din cauza ca sunt casatorita! Cinic? poate...

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post
aki
mesaj 14-05-2008, 08:39 AM
Mesaj #27

Lama

CITAT(ionica @ 14-05-2008, 09:33 AM) *
Eu nu cred ca mai sunt interesata de o noua casatorie! Actul ala parca ii innebuneste pe barbati, cred ca au toate drepturile asupra ta! Nu, multumesc! Prefer sa fiu libera sa plec cand vreau si sa nu raman din cauza ca sunt casatorita! Cinic? poate...
Eu am copil din anterioara casatorie,fetita mea ii spune tata,asa ca e mai bine sa legalizam si noi relatia sa fim cu toata lumea in rind wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
ionica
mesaj 14-05-2008, 08:44 AM
Mesaj #28

Amiba

Aici ai dreptate! Pentru fetita (si pt voi) e mai bine asa! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita!

Eu poate daca as fi avut un copil cu ex-ul, nu ne desparteam! Dar...
Uneori chiar ma intreb daca am facut bine sau nu, plecand.. nu stiu! eu aveam nevoie de dragoste, de sentimente..am lasat deoparte siguranta si am plecat in lume!

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post
aki
mesaj 14-05-2008, 09:05 AM
Mesaj #29

Lama

CITAT(ionica @ 14-05-2008, 09:44 AM) *

Aici ai dreptate! Pentru fetita (si pt voi) e mai bine asa! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita!

Eu poate daca as fi avut un copil cu ex-ul, nu ne desparteam! Dar...
Uneori chiar ma intreb daca am facut bine sau nu, plecand.. nu stiu! eu aveam nevoie de dragoste, de sentimente..am lasat deoparte siguranta si am plecat in lume!

Si eu poate nu ma desparteam ca tare e greu cu copil prin straini,dar nu am avut ce face ca el a plecat de la noi.A plecat dupa hoatare sa faca bani si a uitat sa se mai intoarca sorry.gif .

--------------------
Imagine

Imagine

Masuratorile :
+Quote Post
ionica
mesaj 14-05-2008, 09:10 AM
Mesaj #30

Amiba

Jesus! Imi pare rau! Trebuie sa fie cumplit... de greu. Nu cred ca pot sa ma pun in situatia ta! eu insa ma simt vinovata mereu ca eu am fost cea care a plecat, chiar daca el sustinea ca ma iubeste. Si acum dupa 7 luni, ma gandesc daca am luat decizia corecta!

--------------------
Imagine [/url]
+Quote Post

4 Pagini V < 1 2 3 4 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:54 AM