![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
14-05-2008, 09:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Jesus! Imi pare rau! Trebuie sa fie cumplit... de greu. Nu cred ca pot sa ma pun in situatia ta! eu insa ma simt vinovata mereu ca eu am fost cea care a plecat, chiar daca el sustinea ca ma iubeste. Si acum dupa 7 luni, ma gandesc daca am luat decizia corecta! Nu ti-a fost mila de el? -------------------- |
| ionica |
14-05-2008, 09:22 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 12-05-2008 Membrul Nr.: 969 Dispozitie: hmmm... ok Sex: Feminin |
ba da. numai eu stiu cat am plans, dar asa am simtit atunci, poate si acum... pur si simplu, nu mai mergea. de ani de zile ne certam si nu mai aveam o relatie buna. fiecare din noi era cu ochii dupa altceva... stateam chiar si in camere diferite... Nici unul din noi nu a luptat!
-------------------- [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
14-05-2008, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
ba da. numai eu stiu cat am plans, dar asa am simtit atunci, poate si acum... pur si simplu, nu mai mergea. de ani de zile ne certam si nu mai aveam o relatie buna. fiecare din noi era cu ochii dupa altceva... stateam chiar si in camere diferite... Nici unul din noi nu a luptat! Da,imi inchipui...Poate a fost rodul mindriei despartirea? -------------------- |
| ionica |
14-05-2008, 09:49 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 12-05-2008 Membrul Nr.: 969 Dispozitie: hmmm... ok Sex: Feminin |
probabil ca da... am crezut ca dragostea noastra e invincibila, dar nu am facut nimic s-o intretinem! Asta este!
-------------------- [/url] |
| allesandra |
14-05-2008, 12:48 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Ionica ma bucur pt tine!
Ca te intelegi cu prietenul tau si ca aveti o relatie frumoasa. La mine s-a stins flacara..mai bine zis..lui . Multa bafta si o viatza cat mai frumoasa! Lucrurile bune merg de la sine nu trebuiesc fortate.... -------------------- |
| aki |
14-05-2008, 12:56 PM
|
Ionica ma bucur pt tine! Ca te intelegi cu prietenul tau si ca aveti o relatie frumoasa. La mine s-a stins flacara..mai bine zis..lui . Multa bafta si o viatza cat mai frumoasa! Lucrurile bune merg de la sine nu trebuiesc fortate.... Inca sunteti impreuna? -------------------- |
| ionica |
15-05-2008, 09:11 AM
|
|
Buna! N-am mai intrat pe forum, am avut putina treaba!
Ce mai faceti? merge dieta? Eu ma simt bine, am papat corect, nu mi-a fost foame! Pacat ca nu am cum sa ma cantaresc, oricum ma simt mai usoara... Berea fara alcool are mai putine calorii sau la fel? Ca nu ma pricep... Oricum nu beau, dar as vrea sa stiu! Aki, azi tocmai m-a anuntat sotul meu ca luna viitoare divortam... a aranjat el! sincer, ma simt ciudat... Nu, nu mai stam impreuna de la 1 decembrie! -------------------- [/url] |
| aki |
15-05-2008, 09:35 AM
|
Aki, azi tocmai m-a anuntat sotul meu ca luna viitoare divortam... a aranjat el! sincer, ma simt ciudat... Nu, nu mai stam impreuna de la 1 decembrie! Cum te simti?a fost o lovitura pentru tine,sau ai primit-o usor. Suntem atitea pe forum care ne-am ciocnit cu asa probleme Nu-i chiar asa de mult de la 1 decembrie,imi inchipui cum te simti Aveti copii? De ce pleaca,de ce divorteaza? -------------------- |
| ionica |
15-05-2008, 09:38 AM
|
|
ma simt rau pentru ca se termina o relatie de peste 10 ani... si ca el e cel mai bun prieten!
eu am ales sa plec, am mai zis... nu pare mult din decembrie, dar mie mi se pare o viata! m-am obisnuit deja cu altcineva, s-a schimbat totul... -------------------- [/url] |
| aki |
15-05-2008, 10:01 AM
|
ma simt rau pentru ca se termina o relatie de peste 10 ani... si ca el e cel mai bun prieten! eu am ales sa plec, am mai zis... nu pare mult din decembrie, dar mie mi se pare o viata! m-am obisnuit deja cu altcineva, s-a schimbat totul... Pai nu mai asa treci peste trecut cu cineva linga tine.Asta-i medicamentul... -------------------- |
| buretel |
15-05-2008, 04:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bine ai venit!
Am intrat pe siteul revistei tale, interesant -------------------- |
| Nessie |
15-05-2008, 04:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Berea fara alcool are mai putine calorii sau la fel? Ca nu ma pricep... Oricum nu beau, dar as vrea sa stiu! Uite aici caloriile pentru bere.Sari mult la concert si la meci sa se duca din calorii si nu e problema! Am intrat pe siteul revistei tale, interesant Unde, ca eu nu am vazut la ce rezista lucreaza? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
15-05-2008, 04:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Am intrat pe siteul revistei tale, interesant Unde, ca eu nu am vazut la ce rezista lucreaza? www.privatestuff.ro Asa am inteles din pagina anterioara. -------------------- |
| ionica |
02-06-2008, 07:29 AM
|
|
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum am avut o perioada cam agitata, am avut si o operatie complicata la masea! Voi ce mai faceti? Da, intr-adevar.. www.privatestuff.ro este revista mea! Multam fain pentru aprecieri! Cura de slabire... eh, ce s va zic de ea... -------------------- [/url] |
| aki |
02-06-2008, 08:37 AM
|
Buna draga.Cam rar treci pe aici
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:33 AM |