left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
left > Weight Watchers, Dieta seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 16-01-2008, 10:22 PM
Mesaj #61

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.322
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

Akibba intra la Jurnal de bord-> Neuronii WW si acolo gasesti mai multe persoane care tin WW wink1.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg Restart WW 3 Martie
Imagine

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nicoleta40
mesaj 07-02-2008, 06:13 PM
Mesaj #62

Amiba

Raspunsuri: 29
Inscris: 7-02-2008
Membrul Nr.: 689

salut.gif Buna.Tocmai am incept dieta ww,dupa indelungi cautari ,si as vrea sa stiu dc la voi chiar functioneaza.Mie mi se pare destul de permisiva,si paste si cartofi....Mai am o intrbare :cate puncte are orezul si la ce cantitate de orez se refera punctajul?Multumesc si ma bucur ca v-am gasit(absolut intamplator)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 07-02-2008, 10:05 PM
Mesaj #63

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.218
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(Nicoleta40 @ 07-02-2008, 06:13 PM) *

salut.gif Buna.Tocmai am incept dieta ww,dupa indelungi cautari ,si as vrea sa stiu dc la voi chiar functioneaza.Mie mi se pare destul de permisiva,si paste si cartofi....Mai am o intrbare :cate puncte are orezul si la ce cantitate de orez se refera punctajul?Multumesc si ma bucur ca v-am gasit(absolut intamplator)
Bine ai venit, Nicoleta! In lista cu puncte sunt trecute si cantitatile la care se refera. Citeste lista cu atentie si o sa vezi ca la orez sunt vreo 3 feluri: fiert, nefiert, pentru orez cu lapte, depinde cum il ai cantarit.

Sunt multe fete care tin sau au tinut aceasta dieta. Intra la Neuronii WW si or sa iti raspunda la orice intrebari.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Nicoleta40
mesaj 08-02-2008, 09:58 PM
Mesaj #64

Amiba

Nessie,cand privesc avatarul tau ,ma vad pe mine,toata ziua rontzai ceva. doh.gif E superhaios lol.gif
+Quote Post
klopferitza
mesaj 14-02-2008, 12:08 AM
Mesaj #65

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 12-02-2008
Membrul Nr.: 702

Buna seara tuturor.....sunt novice, dar ma straduiesc. Teoretic m-am informat, am citit despre dieta WW...dar stiti cum e,... practica ma omoara. Sincer, va cer ajutorul si sprijinul pentru ca vreau sa slabesc totusi ...17 kg
M-am bucurat enorm sa gasesc acest forum, pentru ca e plin, plin, plin de informatii ...si mult sprijin. A mai inceput cineva dieta in ultima saptamana?
felicit toate fetele care au reusit sa slabeasca.....

MySpace Glitters

--------------------
Imagine[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 14-02-2008, 11:01 AM
Mesaj #66

Hiena

Bine ai venit, klopferitza! give_rose.gif

Fetele au mereu pauza si se reapuca de dieta. Cum am spus si mai sus, intra pe linkul la Neuronii WW si ai sa le gasesti acolo pe toate.

Vad ca ti-ai pus tickerul direct in textul mesajului, dar este cod HTML. Din intamplare aici a mers, dar majoritatea celorlalte forumuri si subiecte nu permit cod HTML, de aceea ar fi mai util pentru tine sa urmezi pasii de la subiectul Cum sa imi pun ticker .

Aceeasi problema este si cu imaginea de pe MySpace Glitters, pentru ca foloseste tot cod html.

--------------------
+Quote Post
Nicoleta40
mesaj 14-02-2008, 06:49 PM
Mesaj #67

Amiba

Spuneti-mi va rog cum punctez branza de vaci si laptele integral.Ma refer la produsele cumparate din piata,nu din magazin.
+Quote Post
danyhoney
mesaj 15-02-2008, 10:21 AM
Mesaj #68

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Nicoleta , intra la NEURONI si intreaba !! Acolo sunt mult mai multe fete care intra mai des si sigur vei primi raspunsul give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nella
mesaj 22-02-2008, 10:28 PM
Mesaj #69

Nevastuica

Raspunsuri: 869
Inscris: 22-02-2008
Membrul Nr.: 720

CITAT(Nessie @ 02-06-2006, 05:36 PM) *

Am sa scriu aici dieta Weight Watchers pentru ca nu cred ca o stie multa lume. Daca nu ai avut nevoie sa slabesti, cu siguranta nu te-a interesat, iar pentru a intelege lumea mai bine de ce vorbesc in puncte in jurnalul meu, o sa pun aici principiile acestei diete.

Calcularea punctelor zilnice se face dupa urmatoarea formula:
1.sex: f = 7p, b = 15p
2.18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p / 50-64=2p / 65-79 = 1p
3.greutate :110 � 119= 11p / 100-109= 10p/ 90-99 = 9p / 80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Se recomanda consumarea tuturor punctelor zilnice dar daca se doreste se pot pune pina la 4 puncte pe zi deoparte si se vor consuma in weekend. (nu se coboara sub 16p/zi)

Din punctele suplimentare obtinute prin sport se vor consuma maxim 12 puncte pe saptamina.

Se recomanda consumarea a 2 l lichide pe zi, ptr fiecare ceasca de cafea bauta trebuie sa bem un pahar de apa suplimentar, idem in cazul colei sau pepsi.

Formula de calcul:

Kcal/60 + grasimi (lipide)/9 = nr. puncte pentru 100 gr.
Pentru gramaj mai mare sau mai mic se utilizeaza formula de 3 simplu.

Am atasat lista cu punctele pentru alimente si pentru sport.

Nota:
Pentru mai multe detalii despre aceasta dieta cititi:
Neuronii WW - partea 1
Neuronii WW - partea 2
Neuronii WW - partea 3
Neuronii WW - partea 4
Neuronii WW - partea 5
Neuronii WW - partea 6
Neuronii WW - partea 7
Neuronii WW - partea 8
Neuronii WW - partea 9
Neuronii WW - partea 10
Neuronii WW - partea 11
Neuronii WW - partea 12
Neuronii WW - partea 13
Neuronii WW - partea 14
Neuronii WW - partea 15

Iar la Retete WW (si nu numai) gasiti retete gustoase cu punctele deja calculate. wink1.gif

Un ZIP cu mai multe materiale.

Buna Nessie ,in primul rand vreau sa te felicit pt ceea ce esti..sincer am intrat pe acest site datorita felului in care scrii....tin acest regim de 11 zile si pana acum sincer nici un rezultat dar sper sa apara....sunt f multumita oricum de WW si incerc sa il dezvolt ca pe un stil de viata nu ca pe o dieta....
VA SALUT SI SPER SA MA AJUTATI DACA MAI CALC STRAMB...VA PUP CA SUNTETI NISTE DULCI...... hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine [/url]

Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor...

greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6
talie : 100 cm -- 92 cm
burta: 119 cm -- 110 cm
coapse : 116 cm -- 112 cm
bust : 107 cm -- 104 cm
brat : 38 cm --35 cm

http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html
+Quote Post
nella
mesaj 23-02-2008, 01:35 PM
Mesaj #70

Nevastuica

Raspunsuri: 869
Inscris: 22-02-2008
Membrul Nr.: 720

Si mai am o nelamurire...care este ultima ora permisa pt cina intrebarea asta imi da dureri de cap doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ....va rog sa imi raspunde-ti.MULTUMESC ANTICIPAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de nella: 23-02-2008, 01:36 PM

--------------------
Imagine [/url]

Start dieta :11 feb 2008....am tinut 3 saptamani WW dupa care am inceput sa numar calorii pt ca e mai simplu si scap de kg mai usor...

greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 83.6
talie : 100 cm -- 92 cm
burta: 119 cm -- 110 cm
coapse : 116 cm -- 112 cm
bust : 107 cm -- 104 cm
brat : 38 cm --35 cm

http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html
+Quote Post
Nessie
mesaj 23-02-2008, 10:21 PM
Mesaj #71

Hiena

Wow, Nella... Multumesc frumos! pupic.gif blushing.gif Bine ai venit! flowers1.gif Spune-ne cateva cuvinte despre tine, acum ca esti de-a noastra wink1.gif , sa te cunoastem mai bine.

Mi se pare putin ciudat, dar nu imposibil ca ai 11 zile de ww si nu ai slabit. In primul rand nu stiu ce ai mancat, daca ti-ai calculat corect si puntele permise/zi si cat ai mancat intr-o zi. Poti face greseli foarte usor, fara sa sa iti dai seama. Eu iti recomand sa intri la ultima parte din Neuronii WW sau sa iti faci un jurnal separat in care sa spui ce mananci, ce urmaresti, cum te simti. Noi te vom ajuta cum putem fiecare ca sa-ti atingi targetul.

Referitor la ora cinei, din cate stiu eu nu exista la ww o ora maxima, normalul ar fi ca ultima masa sa fie inainte de culcare cu 2-3 ore, dar sa nu fie cea mai importanta masa a zilei. smile.gif Sunt fete carora le merge bine asa, altele care au cate o ora dupa care nu mai mananca (6,7,8... in functie de fiecare). Trebuie sa experimentezi cum reactioneaza cel mai bine corpul tau si asa sa faci.

--------------------
+Quote Post

5 Pagini V « < 3 4 5
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 08:18 AM