![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
20-08-2007, 09:02 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Nu stiu daca l-ati vazut pana acum... Wii Fit e un joc creat de Nintendo destul de inteligent... ideea e sa faci gimnastica si sa ai si un raspuns in timp real daca faci ceva gresit.
Aici un link: Wii Fit (sa nu pierzi video-ul din josul paginii) Mie mi se pare super. Noi avem la birou un altfel de Wii pe care jucam tenis (ca asta: Wii normal). Numai ca in loc de rachete sunt niste dispozitive in care poti simti vibratia cand lovesti si care detecteaza in ce parte duci mana: stanga, dreapta, inainte, inapoi, sus, jos samd. Plus in functie de viteza cu care il manevrezi in aer e forta cu care lovesti. Oricum, Wii Fit pare a avea mult mai mult sens. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Deea |
21-08-2007, 10:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Habar nu aveam de el dar mi se pare super ideea si cred ca are mare priza la public. Oare la noi se gaseste?
Multumim Alex pt. informatie! -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
21-08-2007, 01:05 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi).
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Deea |
21-08-2007, 01:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi). am inteles, multumesc de informatie -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| emu |
22-08-2007, 10:05 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 986 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu. Preferatul meu e boxul, mai ales ca nu doar stau si dau din maini, ci ma misc de colo, sar de nebuna, fac genofelxiuni si ma indoiesc in toate partile cand e vorba sa ma feresc de pumnii oponentului
Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber. E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com. -------------------- |
| alex25 |
23-08-2007, 08:42 AM
|
Suna interesant. Cred ca as putea face mult mai multe cu el decat tenisul pe care il jucam la birou. Poate o sa-mi iau si eu unul. Dar mai intai sa-mi iau TV LCD sau plasma ca pe TV normal parca pur si simplu nu-si are rostul.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| danyhoney |
13-02-2008, 11:18 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu. Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber. E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com. Subscriu la WII Sports !!!!! E bestial !!! Il avem de la Craciun si ne distram / miscam de cate ori avem ocazia ! Imi place tare mult bowling-ul si tenis-ul ( n-am incercat box-ul dar urmeaza ) .Imi place si CD-ul cu Jocurile Olimpice 2008 ( la alergarea pe 100 m dai din maini de-ti vine rau si tot ultima ajungi - in cazul meu Mersi pentru link-ul dat , Emi ! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:55 AM |