left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Wii Fit seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 20-08-2007, 09:02 AM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Nu stiu daca l-ati vazut pana acum... Wii Fit e un joc creat de Nintendo destul de inteligent... ideea e sa faci gimnastica si sa ai si un raspuns in timp real daca faci ceva gresit.

Aici un link: Wii Fit (sa nu pierzi video-ul din josul paginii)

Mie mi se pare super. Noi avem la birou un altfel de Wii pe care jucam tenis (ca asta: Wii normal). Numai ca in loc de rachete sunt niste dispozitive in care poti simti vibratia cand lovesti si care detecteaza in ce parte duci mana: stanga, dreapta, inainte, inapoi, sus, jos samd. Plus in functie de viteza cu care il manevrezi in aer e forta cu care lovesti.

Oricum, Wii Fit pare a avea mult mai mult sens.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 21-08-2007, 10:34 AM
Mesaj #2

Marmota

Raspunsuri: 1.431
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79
Sex: Feminin

Habar nu aveam de el dar mi se pare super ideea si cred ca are mare priza la public. Oare la noi se gaseste?

Multumim Alex pt. informatie!

--------------------
Imagine

august 2006 - 95 kg
august 2007 - 75 kg
ianuarie 2008 - 81.2 kg
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alex25
mesaj 21-08-2007, 01:05 PM
Mesaj #3

Nevastuica

Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi).

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 21-08-2007, 01:29 PM
Mesaj #4

Marmota

Raspunsuri: 1.431
Membrul Nr.: 79

CITAT(alex25 @ 21-08-2007, 02:05 PM) *

Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi).

am inteles, multumesc de informatie

--------------------
Imagine

august 2006 - 95 kg
august 2007 - 75 kg
ianuarie 2008 - 81.2 kg
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
emu
mesaj 22-08-2007, 10:05 PM
Mesaj #5

Nevastuica

Raspunsuri: 986
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: minunat

Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu. Preferatul meu e boxul, mai ales ca nu doar stau si dau din maini, ci ma misc de colo, sar de nebuna, fac genofelxiuni si ma indoiesc in toate partile cand e vorba sa ma feresc de pumnii oponentului )).gif Distractie la maxim plus workout mai mult decat bine venit la miezul noptii. Restul le fac mai mult pt diversificare si incalzire/relaxare.

Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber.

E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com.

--------------------
+Quote Post
alex25
mesaj 23-08-2007, 08:42 AM
Mesaj #6

Nevastuica

Suna interesant. Cred ca as putea face mult mai multe cu el decat tenisul pe care il jucam la birou. Poate o sa-mi iau si eu unul. Dar mai intai sa-mi iau TV LCD sau plasma ca pe TV normal parca pur si simplu nu-si are rostul.

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 13-02-2008, 11:18 PM
Mesaj #7

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Membrul Nr.: 87

CITAT(emu @ 22-08-2007, 09:05 PM) *

Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu.

Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber.

E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com.

Subscriu la WII Sports !!!!! E bestial !!! Il avem de la Craciun si ne distram / miscam de cate ori avem ocazia ! Imi place tare mult bowling-ul si tenis-ul ( n-am incercat box-ul dar urmeaza ) .Imi place si CD-ul cu Jocurile Olimpice 2008 ( la alergarea pe 100 m dai din maini de-ti vine rau si tot ultima ajungi - in cazul meu lol.gif ) .

Mersi pentru link-ul dat , Emi ! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 09:55 AM