![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ironmissy |
19-02-2008, 01:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
MissD, am mancat alaltaieri omleta in unt. si azi dimineata. and i love it!
Nessie, mersi pentru feedback. Organismul meu nu mai vrea deloc carbohidrati Ca sa nu mai zic ca a inceput sa-mi placa sa beau cafea goala. Fara indulcitori & fara lapte. Stiu ca indulcitorii te pot scoate din keto asa ca am renuntat complet la ei. Cat despre apa... deja am baut 2 litri jumate pana acu'. Efectiv mi-e sete. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Cherie |
19-02-2008, 02:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Maine dimineata daca nu ma trezesc tarziu poate prestez si eu o astfel de omleta!
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
19-02-2008, 02:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
SI eu am renuntat complet la indulcitori, dar mai pun lapte din cand in cand in cafea.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Cherie |
19-02-2008, 08:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
SI eu am renuntat complet la indulcitori, dar mai pun lapte din cand in cand in cafea. Lapte? -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ironmissy |
19-02-2008, 09:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
Nessie, laptele e cah! dand un search pe google gasesti o gramada de siteuri care justifica acest fapt.
19/02/2008 azi am papat asa: MD – ora 9:15 - Omleta (3 oua, 12 gr unt, 20gr smantana 20%) - O felie cedar (25gr) + o felie cascaval dalia (20gr) SNACK - ora 11:45 - 55gr fistic - 5 masline Ora 13:00 – vreo 10 alune de padure Ora 14:15 – vreo 15 alune de padure & vreo 10 fisticuri PRANZ – ora 15:30 - 2 ciocanele de pui (120gr) - 100gr smantana 20% - O mana de varza rasa SNACK – ora 18:00 - 50gr cedar+ 20gr gorgonzola + 5 masline CINA – ora 20:30 - 5 alune + 1 lingura ulei masline + 50gr chefir Total (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre): 30,02 148,03 90,03 1785,47 8,55 Procente (glucide, lipide, proteine): 6,73 74,61 20,17 si o cantitate uimitoare de 5 litri apa morala: mai usor cu fisticu'!!! in fine,acu' n-am avut ce sa fac, tata a facut keto-aprovizionarea si n-a stiut... acu i-am zis sa ia migdale&alune de padure&nuci simple, si doar daca nu le gaseste pe astea, fistic sau caju. ma simt super bine (mai putin ca ma cam plictisesc ca's in vacanta). am observat azi ca m-am simtit diferit dupa antrenamentul de ieri de pilates. donno why -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Cherie |
19-02-2008, 09:08 PM
|
Nu stiu exact, dar eu, in prima zi fara carbs, dupa ora de pilates, zici ca eram de plastilina...era o senzatie ciudata, dar placut in acelasi timp
-------------------- Candva, 77 kg...
| Cherie |
20-02-2008, 01:26 PM
|
Missy
Pe unde umbli? Big P.S. : n-am mai avut timp dimineata de omleta si acum mor de ciuda...si de foame -------------------- Candva, 77 kg...
| Nessie |
20-02-2008, 02:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stiu ca e cah laptele....dar ce sa fac?
De ce nu mai vrei fistitc. Eu mananc si fistic si caju ca tare bune mai sunt. Chiar daca au mai multi carbi decat restul nucilor/alunelor, la 50g nu se simte asa rau. Si oricum nu scad fibrele din total. Eu m-am simtit la fel la sport. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Cherie |
20-02-2008, 02:46 PM
|
Stiu ca e cah laptele....dar ce sa fac? De ce nu mai vrei fistitc. Eu mananc si fistic si caju ca tare bune mai sunt. Chiar daca au mai multi carbi decat restul nucilor/alunelor, la 50g nu se simte asa rau. Si oricum nu scad fibrele din total. Eu m-am simtit la fel la sport. Niste keto sticks ceva? Ai incercat sa gasesti? Ca dupa "simptome" te-ai cam keto-it!!! Ceea ce e excelent! -------------------- Candva, 77 kg...
| ironmissy |
20-02-2008, 03:29 PM
|
hello!
eu acu am ajuns acasa. de dimi am fost cu al meu si cu un coleg care face si poli si universitatea in paralel sa vad cum e la un curs de-al lui (universitatea fiind alternativa mea in caz ca nu intram la poli) si m-am cam plictisit dupa o ora si apoi m-am plimbat cu al meu prin unirea, voia sa-si ia un ghiozdan (pe care si l-a luat pana la urma) si apoi la o cafenea de pe stradutele din centru (smardan, etc), unde am baut o machiato. fara zaharul si bomboana de cioco cu care a venit. de dimineata toate bune si frumoase, ma trezesc, fac omleta, pap, pun pachetzel (o sticla de juma' de apa + niste alune & fistic) si plec. numa' ca n-am ajuns bine si mi se terminase apa. asa ca dupa ce am iesit de la curs m-am luat o sticla de 2 litri de apa. pe care apoi am carat-o prin tot magazinu cand am ajuns aproape de casa mai erau cam... 300ml in ea. si mie mi-e tot timpul sete. azi noapte m-am trezit sa beau apa. si apoi mi s-a cam facut foame, asa ca al meu si-a luat fornetti iau eu branza fagaras. deci, bila alba pentru abtinerea de la fornetti. Nessie, in legatura cu fisticul, o sa mai pap dar cu precautie, daca pot sa gasesc migdale sau alune de padure, iau d-alea. Imi rezerv carbi pentru preferatele mele: chefir & sana MissD, ai idee unde gasesc keto sticks? Citisem pe getfit undeva ca se numesc ketodiabur... ar trebui sa caut pe forum... Si in legatura cu sportul: exact ca o plastilina ma simteam -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
20-02-2008, 03:37 PM
|
Eu n-am auzit si nici nu am caut alimente gata prepare de keto. Parca e mai bun ce e de mana mea
Cu setea ta... ce sa-ti zic? Bine ai venit pe keto! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ironmissy |
20-02-2008, 03:39 PM
|
keto sticks se refera la niste teste ca sa vezi daca esti in cetoza sau nu. se gasesc la unele farmacii.
-------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
20-02-2008, 03:41 PM
|
keto sticks se refera la niste teste ca sa vezi daca esti in cetoza sau nu. se gasesc la unele farmacii. Eu stiam ca ceri la farmacie teste pentru PH. Sunt ca cele de sarcina pe care faci pipi si iti spune cat de mare e PH-ul urinei. Cu cat e mai mare, cu atat sunt prezenti mai multi corpi cetonici, dar exista si riscul ca de la prea multa apa sa fie diluata mult urina si sa nu iti iasa testul ok... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Cherie |
20-02-2008, 04:31 PM
|
Pe getfit era un link o data, il scrisese cineva. Scria de o farmacie unde poti da comanda. Din pacate, nu retin detaliile
Keto sticks-urile stiu ca le folosea Florenta, i le dadea Cristi sa vada in ce stare e cu keto. Si ii ieseau la cea mai mare valoare posibila. Are poze pe jurnalul ei! Sincer, i think that keto sticks = ketodiabur Ness, intreaba-l pe Cristi. Va stii sigur ce sa-ti raspunda! -------------------- Candva, 77 kg...
| ironmissy |
20-02-2008, 07:13 PM
|
girls, am o mica mare problema:
am papat azi branza fagaras, care n-avea nici un fel de informatii nutritionale pe ambalaj. am cautat pe net si am gasit pe site'u natura niste informatii, dar mi s-au parut neplauzibile (branza fagaras si smantana sa aibe fix la fel proportiile de nutrienti ?! stie cineva ce valori nutritionale are fagarashu sa ma scoata din belea? sau cum ar trebui sa procedez? sunt un pic stresata ca simteam ca sunt pe calea cea buna... -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:43 AM |