![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
25-01-2008, 11:30 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Cu mici intreruperi, am reusit sa incerc pozele: ]Cana albastra cu floricele roz[/url] ]Cana galbena[/url] ]Cana lui[/url] ]Cana mea[/url]Incarcasem mai multe poze dar dupa ce ca a durat o eternitate sa le incarce pe imageshack, nici nu s-au incarcat toate, asa ca am renuntat Moama ce faine sunt alea cu porcul si cu vaca Iron cum merge dieta? -------------------- |
| axe10 |
25-01-2008, 11:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vin sa zic si eu :baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| butterfly |
25-01-2008, 12:37 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 640 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
succes la examen
tu la ce fac esti in cadrul politehnicii? -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| ironmissy |
25-01-2008, 02:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
iaca am ajuns si eu acasa. am luat 9
a fost chiar super naspa la examen, cum ma asteptam sa fie,dar na bine ca s-a termiant cu bine. am dat 2, mai am inca 3. dar macar urmatorul e pe 1. Moama ce faine sunt alea cu porcul si cu vaca Iron cum merge dieta? pai dieta merge super bine, cand ma tin de ea in ultima saptamana am slabit cam 0.7kg dar... azi am facut un mic mare cheat: dupa examen am mers si am baut o cana de vin fiert si am papat o clatita cu finetti axe10, butterfly, va multumesc ca mi-ati tinut pumnii! fluturash, sunt la automatica si calculatoare, mai exact la calculatoare. si semestrul asta e pur si simplu Acest mesaj a fost editat de ironmissy: 25-01-2008, 02:57 PM -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| bubbles |
25-01-2008, 03:07 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ehh lasa ca nu e asa rau .. o data pe saptamana avem voie la un cheat day
-------------------- |
| ironmissy |
25-01-2008, 03:13 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
Ehh lasa ca nu e asa rau .. o data pe saptamana avem voie la un cheat day ohoo! sunt ceva. eh, daca o luam asa, eu in presesiune am avut o gramada de teme de predat + la unele materii am avut partiale. parca-i mai bine asa decat sa se aglomereze la sfarsit toata materia da' sa vezi cand o sa le terminam pe toate, n-o sa mai putem de eu momentan ma pun sa ma uit la 2 episoade dintr-un nou serial care-mi place: cashmere mafia. traiasca torentele. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| stardust |
25-01-2008, 04:13 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Felicitari pentru examen!
Si eu sunt in cautare de seriale noi. Pana acum m-am uitat la Lost, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Gilmore Girls. Toate mi le-am cumparat pe DVD ca eu n-am rabdare sa astept o saptamana pana cand dau ei urmatorul episod la TV, plus ca vesnic uit pe ce programe sunt si la ce ora. Asa ca dupa ce mi-am luat DVD-urile, faceam maraton de seriale si in cateva saptamani ramaneam fara Ce seriale iti plac? Poate ma mai inspir de la tine -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
25-01-2008, 04:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tati al meu a fost prof la AC, da' la Iasi. Da' asta pina a plecat pe alte meleaguri. Da' cred ca ti-am mai zis, batrinetile astea, incep sa ma repet
Bine c-a fost bine la examen. Nu mai bea lapte, e cih Te -------------------- |
| stardust |
25-01-2008, 04:17 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Tati al meu a fost prof la AC, da' la Iasi. Da' asta pina a plecat pe alte meleaguri. Da' cred ca ti-am mai zis, batrinetile astea, incep sa ma repet Bine c-a fost bine la examen. Nu mai bea lapte, e cih Te E cih? De ceeee? -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
25-01-2008, 04:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pentru ca nu e pentru oameni, e pentru copilasi de vaca
-------------------- |
| stardust |
25-01-2008, 04:26 PM
|
Pentru ca nu e pentru oameni, e pentru copilasi de vaca Deci orice derivat al laptelui e tot cih? -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
25-01-2008, 04:32 PM
|
Pentru ca nu e pentru oameni, e pentru copilasi de vaca Deci orice derivat al laptelui e tot cih? Ca idee ea. Dar acolo au loc anumite procese chimice declansate si mentinute de bacteriile respective si situatia e putin alta, devin mai bune, cind e vorba de iaurt, brinza (cea curata, nu unele chestii de prin magazine care numai brinza nu-s - gen brinze topite care parca-s plastic, brinzele alea procesate feliate invelite individual, care nici macar nu trebuiesc tinute la frigider... intelegi tu), smintina. Dar e vorba de cele "curate", nu iaurtul inchegat cu gelatina (ca majoritatea de fapt), nu smintina cu amidon, nu cele pe care scrie la ingrediente, undeva uitat de lume "modified milk ingredients". -------------------- |
| ironmissy |
26-01-2008, 12:22 AM
|
ok, am pricipit.
problema la mine nu e ca n-as putea manca fulgii de ovaz si altfel (am incercat si cu apa, nuca de cocos si scortisoara sa nu lipseasca). problema e cu cafeaua ah, am uitat sa va zic ca sunt azi am mancat de... asa nu! totusi, imi respect promisiunea de a scrie si daca nu-i bine. si sper ca se ofera cineva sa: MD – ora 7:15 - O felie paine kaufland + 30gr sunca pui + 20gr crema de branza SNACK – ora 9:00 - Baton muesli cu ciocolata Cheat: ora 11:30 - O cana de vin fiert + o clatita cu vreo... 2 linguri de finetti(?!) PRANZ – ora 15:30 - 200gr cottage cheese - Salata de sfecla + varza rasa + aceto balsamico + 1tbsp ulei masline CINA – ora 19:15 - 30gr gouda + 25gr sunca de pui - 2 crackeri ikea + 200gr sana - Jacobs instant cu 50ml lapte n-am calculat calorii si nutrienti. maine e zi de cantar. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| ironmissy |
26-01-2008, 12:34 AM
|
stardust, am si uitat ca m-ai intrebat de seriale!
pai... inainte de greva scenaristilor ma uitam la grey's anatomy in fiecare saptamana si la inca un film tot de pe abc: dirty, sexy, money. din cashmere mafia au aparut momentan 4 episoade. si tot saptamanal ma uit la the biggest loser (e foarte motivant). -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| dany |
26-01-2008, 02:02 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am venit cu felicitari pentru examen , cu felicitari pentru noul monitor , cu felicitari pentru cum papi ( chiar daca zici ca azi a fost " asa nu " ) si cu neste flori pentru prima mea vizita in casuta ta ordonata
![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:36 AM |