![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
13-06-2008, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
hello!
m-am uitat in jurnalul tau, ti s-a conturat talia si spatele foarte frumos! in rest nust ce sa zic pt ca nu ma pricep, dar cred ca poti incerca dupa sesiune sa reduci nr de calorii in rest bafta multa -------------------- |
| lucy |
16-06-2008, 06:39 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
17-06-2008, 03:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Iubita nu te debusola ca nu scade cintarul. Sa stii ca nu esti singura, este absolut normal, mai ales ca abia ai citeva luni de sala, masa musculara creste si ea trage mai greu. Daca vrei un exemplu concret, iti zic cum fu la mine: eu am scazut 8.7 procente de body fat, am ajuns de la aproape supra-ponderal la limita de jos de fitness, aproape de atletic. Si totusi, pe cintar nu au fost atit de multe kg, au fost destule, dar nu multe. Stiu persoane care au dat jos aproape de 2 ori mai multe kile, dar in procente de body fat tot la mediu sint, si asta se vede chiar si cu ochiul liber.
Masoara-te cu centimetrul, tine evidenta pe calc intr-un excel, nu te du pe site-uri online gratis sa nu patesti ca noi astea care ne-am pierdut masuratorile -------------------- |
| ironmissy |
17-06-2008, 10:35 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
multumesc, g! m-am mai linistit.
update la viata mea: m-am despartit de prietenul meu, in fine, nu vreau sa dau mai multe detalii, vorba mamei: "nu mor caii cand vor cainii", sunt super super stresata de un examen pe care-l am joi, n-am mai mers la sala de vineri in acelasi timp m-am ocupat de niste probleme pe care m-au pus sa le fac unii la care am aplicat pentru stagiu la vara, caci vreau sa ma angajez... ufff. in ceea ce priveste dieta, nimic nou: keto. branzeturi, peste, carne, branza, migdale, nuci, smantana, castraveti, conopida, oua, ardei, brocoli, salata verde. cateodata mai imi fac un fel de desert cu smantana si whey de proteine cu esenta de vanilie si migdale. momentan, prin dieta, am in vedere doar pastrarea masei musculare si confortul meu mental. nu scriu in jurnal, nu adun calorii. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
17-06-2008, 03:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fruntea sus si sa stii ca suntem alaturi de tine! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
17-06-2008, 03:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bafta la examene si lasa deprimarea, ca n-ai timp de ea! -------------------- |
| ganesha |
19-06-2008, 11:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Sper ca a trecut cu bine examenul... -------------------- |
| ironmissy |
20-06-2008, 09:39 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
a fost o decizie foarte grea, mai ales ca am pus mult suflet, dar on the long run e cel mai bine asa. examenul... pfff... ce peripetii... n-am fost in stare sa invat, pur si simplu nu-mi statea mintea locului, nu ma puteam concentra, etc. au tras colegii de mine sa vin, desi... eu sincer nu voiam sa am o restanta pe constiinta. mai bine sa nu ma prezint, decat sa pic! (n-am picat niciodata). in fine, m-am prezentat, si am luat 7, asta in conditiile in care am stat in examen o ora, din 2 ore jumate alocate Nessie, din fericire, m-au ajutat foarte mult prietena mea cea mai buna si mama. Am uitat sa va spun ca i got myself a new haircut. Foarte asimetric, foarte misto! N-am ajuns la sala de saptamana trecuta, azi e un MUST! Va pup! -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| anca veselie |
25-06-2008, 01:24 AM
|
bine ca l-ai luat! daca vrei tu marire, du-te, dar un 7 nu e o tragedie!
si bravo pt ca ai luat o decizie care sa fie buna pe termen lung -------------------- |
| Nessie |
25-06-2008, 09:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vrem pozeeeeeeeee cu noul look!!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ironmissy |
01-07-2008, 03:07 PM
|
hello girls!
nu am mai intrat de mult pe aici din motive diverse... printre care si ca nu am fost in apele mele deloc. eniuei, iata ultimele noutati: ultima cantarire de azi dimineata arata 63.6kg. la sala am ajuns de 3 ori in ultimele 2 saptamani am luat note mari la ultimele examene, mai am 1 vineri. inca tin keto, desi am avut zile in care am iesit din greseala de pe keto. mai tin 2 saptamani asa si apoi trec pe low carb. si .... am fost acceptata dupa 2 teste si un interviu pentru un stagiu la o firma care produce un cunoscut antivirus romanesc ( i think you get it ). si sunt super incantata, incep de luni. Nessie, nu te-am uitat cu pozele. Am pus cateva, nu multe, aici . (Poza cu bentita nu imi pune in evidenta freza, dar nu asta era scopul ei. Cu bentita stau doar in casa Va pup! Acest mesaj a fost editat de ironmissy: 01-07-2008, 03:09 PM -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
01-07-2008, 03:36 PM
|
Frumusica foc! Felictari pentru examene si mai eles pentru stagiu!! Se poate lasa cu job mai tarziu sau ramane doar stagiu? Pe 12 ce faci? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
01-07-2008, 03:36 PM
|
Ce-mi place de tineeee!
Felicitari pentru toate reusitele, pentru examene si pentru stagiu -------------------- |
| anca veselie |
01-07-2008, 04:06 PM
|
foarte faina freza!!
si multe felicitari pt examene si pt stagiu, super! hai, capul sus si parcheaza-ti barca inapoi in apele tale -------------------- |
| butterfly |
02-07-2008, 12:35 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 640 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
felicitari pentru stagiu :x
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:40 AM |