![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
02-07-2008, 03:11 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Very nice
-------------------- |
| ironmissy |
03-07-2008, 08:29 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
multumesc, fetelor, pentru aprecieri si pentru felicitari! o
sincer, mie nu-mi plac pozele. mi se pare ca am o fatza obosita si... daca pot sa spun... batrana. Nessie, legat de job, ei chiar sunt interesati sa caute oameni care vor sa lucreze la ei dupa terminarea stagiului. la fiecare din interviurile face to face m-au intrebat asta nush daca v-am zis, dar stagiul e platit Vai, fluturel, nu ti-am urat bafta la bac... ei bine, bafta la admitere! eeeniuei, maine am ultimul examen, tot ce pot sa spun e: aleluia! a iesit o varza sesiunea asta, fata de asteptarile mele. dar asta e. i had to do what i did. cam atat. ah, da, referitor la dieta... sunt in stagiul de proiectare de viitoare dieta. no more keto pentru o perioada. planuiesc sa o pun in aplicare cam peste o saptamana, maxim 2. sa vad cum si ce pot sa pap la munca. gotta go! -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
04-07-2008, 07:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tinem pumnii si pentru ultimul examen!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ironmissy |
04-07-2008, 08:54 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
Ness, pai n-am renuntat la keto, inca! si nici nu o s-o fac pana cand nu stiu exact ce urmeaza.
Nici o dieta de slabire nu e ideala. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Keto e oricum o dieta care se tine in cicluri, nicidecum un stil de viata. Low carb, da. Si la fel ca si cu exercitiile fizice, si prin dieta corpul poate fi stimulat sa nu se plafoneze. Asta e principalul motiv. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| butterfly |
04-07-2008, 04:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 640 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
mrc
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| ganesha |
08-07-2008, 04:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cum fu, cum fu? Ne lasi aici in suspans....
-------------------- |
| anca veselie |
08-07-2008, 04:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| ironmissy |
10-07-2008, 09:25 AM
|
deeeci, sa va povestesc.
am niste colegi super tari. toti foarte deschisi si dornici sa ma ajute si sa ma invetze chestii. luni m-am plictisit crunt, marti s-a prins supervizeru' ca mor de plictiseala p-acolo si mi-a dat chestii de facut. hooray!!! iar ieri am stat peste program ca voiam musai sa termin o chestie. (tendintele mele workaholice incep sa iasa la suprafatza ah, si mi-am baut un alt superior la bowling pe wii deci, i is havin' fun. dietwise, am renuntat la keto, am trecut pe low carb oarecum ciclizat: pe scurt, smanantana nelipsita a fost inlocuita de muuulte veggies de toate felurile, iar dupa antrenament beau shake mixat cu o banana si am inceput sa consum mai mult iaurt si mai putina branza. sunt foarte mandra ca nu mai am nici un fel de tentatie culinara pe care le aveam constant inainte de perioada mea keto. in leg. cu sportul, cam de o saptamana am inceput sa fac antrenamente full body. o s-o mai tin asa vreo 2 saptamani si apoi revin la antrenamentele pe grupe musculare. declar indreptarile ca fiind exercitiul meu preferat. eu in general fac indreptari clasice pentru si indreptari romanesti pentru picioare. pentru ce-i care doresc sa afle mai multe, gasiti informatii aici . gotta go! -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Nessie |
10-07-2008, 09:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce ma bucur ca ai un colectiv super.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
10-07-2008, 01:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce ma bucur ca ai un colectiv super. Na, laudati-va breasla acu' Hehe, vesti de la Ironmissy, ce ma bucur sa le citesc!!! Ma bucur tare pentru tine, se pare ca s-a batucit cararea ta, si profesional si... alimentar si sportiv, bravo tie (indreptarile-s romane, nu romanesti -------------------- |
| Nessie |
11-07-2008, 03:13 PM
|
(indreptarile-s romane, nu romanesti Pe siteul de la link scrie "Romanian Deadlift" si m-am gandit ca sunt romanesit. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
11-07-2008, 05:51 PM
|
(indreptarile-s romane, nu romanesti Pe siteul de la link scrie "Romanian Deadlift" si m-am gandit ca sunt romanesit. Glumeam, faceam haz ca romanul puternic din romanii din Roma se trage Acest mesaj a fost editat de ganesha: 11-07-2008, 05:51 PM -------------------- |
| ganesha |
13-07-2008, 04:01 AM
|
Fata frumoasa, te-am citit dincolo, am vazut ca faci circuite si ca nu esti multumita. Ce s-a intimplat cu full-body, ca parca ziceai ca te apuci de full-body, cum de te-ai hotarit la circuite?
Acu' imi dau si eu cu parerea, ca pe mine m-a ajutat tare, tu faci cum crezi: exercitiile full-body is bune in timpul/dupa o perioada de asta stresanta cum ai avut tu... N-ai sa pui masa de la ele, dar executate lent si eventual cu mentinere pe pozitia finala iti cresc forta si modeleaza foarte frumos masa deja existenta. Plus ca ajuta si pe plan... personal, ca sa zic asa -------------------- |
| ironmissy |
13-07-2008, 08:44 AM
|
thank you for the feedback, g!
treaba cu circuitele sta in felul urmator: am incercat sa fac un antrenament de tip circuit dupa un model de pe figureathlete.com da' nu prea mi-a iesit figura. ca nu pot sa-mi dau seama cat fac pauza. si nu stiu cum sa-mi dozez efortul etc etc. asa ca la ultimele 2 antrenamente am facut full body. nu stiu cat de "ca la carte" e, dar o sa-l postez aici si te rog sa-mi zici ce crezi. deci am facut asa: indreptari: 7*5 repetari - 35kg push-ups din inclinat: 7*5 repetari good-mornings: 5*10 repetari - cu bara olimpica goala hiper-extensii: 4*12 repetari am facut o febra minunata, peste tot mai putin la piept, dar asta e in alta ordine de idei, ieri m-am vazut cu fetele. taaaare dragute, si, da, chiar aveam senzatia ca le cunosc deja de multa vreme. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| dany |
13-07-2008, 09:16 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.249 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bucur mult ca te-am cunoscut , missy ! M-ai dat pe spate cu freza ta
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 01:27 AM |