left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Zapp si telefonia fixa seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 12-07-2006, 03:00 PM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Se pare ca maine, 13 iulie, Zapp lanseaza serviciul de telefonie fixa, FixTel: competitia RomTeleCom si RDS. Desi nu stiu sa dau sume, se lauda ca vor avea preturi foarte bune.

Principalul avantaj se pare ca ar fi la instalare: nu astepti 3-5 saptamani(la oras) sau ani chiar(la sate) ci pur si simplu mergi in magazin si il cumperi; that's it.

Sa vedem cum il implementeaza. De maine am auzit ca o sa apara prima reclama pentru acest serviciu pe la TV si va urma a doua in curand.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
2peu
mesaj 12-07-2006, 03:05 PM
Mesaj #2

Furnica
*

Raspunsuri: 58
Inscris: 15-06-2006
Membrul Nr.: 32
Sex: Feminin

Ce tare! cheer.gif Un prieten are o vorba: "concurenta il face pe utilizator fericit!" biggrin.gif Si chiar asa e! Acum, problema: o fi tot cu telefoane speciale cum au pentru mobile? :blink: Asta ar fi cam naspa.

--------------------
The scientist have finally discovered why the blondes are so intelligent: in the LEFT side of the brain is nothing right and in the RIGHT side of the brain is noting left.

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alex25
mesaj 12-07-2006, 03:24 PM
Mesaj #3

Nevastuica

Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Cred ca da, e la fel. Si de ce n-ar fi? Doar nu vrei sa ai si RomTeleCom si RDS si FixTel pe acelasi telefon fix. smile.gif Nu cred sa coste mai mult de 500 000 un aparat de genul asta, oricum. Si probabil ca au si functii "de calitate": speaker, preluare apeluri pierdute, robot etc.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:41 AM