![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilistiuca |
08-01-2008, 11:54 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 439 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
mi-am cumparat de la plafar 3 pungi cu alge deshidratate si nu stiu cum sa le gatesc.....
are cineva idee??? uite, despre astea e vorba, scrie chiar si cum se prepara.. ALGE DE MARE DESHIDRATATE ( CHINA ) 100 G Producator : Naturalia , Rom. 2.50RON RECOMANDARI : - imunitate ; - astenie ; - anemie ; - rahitism ; - insuficienta tiroidiana ; - dureri articulare ; - celulita ; - tulburari digestive , constipatie ; - tulburari de menopauza etc. Algele sunt folosite atat ca aliment , cat si in industria farmaceutica sau cosmetica . CONTINUT : Minerale (24-25%) ; Oligoelemente : iod , brom , magneziu , potasiu , sodiu , calciu , fier , fosfor , sulf , zinc etc. ; Celuloza (6-12%) ; Vitamine : A , B1 , B2 , B6 , B12 , C , D , E , K , PP etc. ; Acizi aminati , clorofila etc. UTILIZARE : Interna : Inainte de consum se pun la inmuiat in apa rece 30 min. pentru a asigura prospetimea . Apoi se pot consuma prajite , fierte , inabusite sau preparate la rece cu ceapa , ghimbir , usturoi , zahar , otet , sare , sos de soia , ulei de salata etc. Externa : Bai cu alge marine sau aplicatii locale cu alge calde , simple sau amestecate cu namol sau argila , care se acopera cu o bucata de panza groasa pentru a mentine temperatura ridicata . -------------------- ![]() |
| ganesha |
09-01-2008, 04:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.366 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
mi-am cumparat de la plafar 3 pungi cu alge deshidratate si nu stiu cum sa le gatesc..... are cineva idee??? ..... Inainte de consum se pun la inmuiat in apa rece 30 min. pentru a asigura prospetimea . Apoi se pot consuma prajite , fierte , inabusite sau preparate la rece cu ceapa , ghimbir , usturoi , zahar , otet , sare , sos de soia , ulei de salata etc. Pai exact asa se prepara, asa cum ai scris mai sus. Eu asa le fac, le fierb sau le prajesc nitel, le combin cu diferite condimente ce-mi plac mie, le pun in salate, etc. Ele au un gust destul de neutru, asa ca nu prea conteaza cu ce le combini. Le poti adauga la salatele tale obisnuite fara grija ca nu le schimba gustul prea tare, le poti amesteca cu alte legume, cu orez, cu ce-ti trece prin cap. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| carlos |
09-01-2008, 07:13 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
la un restaurant chinezesc mi-au fost servite salata cu putin otet, sare, usturoi etc : poti sa incerci asa sau sa te duci si tu la restaurant
|
| lilistiuca |
09-01-2008, 02:42 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 439 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
cred ca le voi face la wok si le voi asezona cu sare, piper si usturoi si niste rosii taiate cubulute.... va spun miine cum au iesit!! -------------------- ![]() |
| Nessie |
09-01-2008, 02:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
cred ca le voi face la wok si le voi asezona cu sare, piper si usturoi si niste rosii taiate cubulute.... va spun miine cum au iesit!! Daca ai si aparat foto, nu ezita sa-l folosesti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
10-01-2008, 09:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu sunt curioasa..
Am mancat si eu cum zicea Carlos si sunt bune rau! -------------------- ![]() |
| carlos |
11-01-2008, 07:33 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
unde? La restaurant sau acasa?
|
| axe10 |
11-01-2008, 10:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
unde? La restaurant sau acasa? Am facut comanda la Hua Long , salata Dai Hai sau asa ceva!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 10:32 PM |