left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
left > ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul? seperator Optiuni V right
Andra
mesaj 25-09-2007, 11:30 AM
Mesaj #16

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 2
Inscris: 23-09-2007
Membrul Nr.: 409

Ca sa primesti afectiune si tandrete trebuie sa dai si tu la randul tau... nu astepta sa faca sotul tau primul pas arata-i ce bine e langa tine fa-l sa-si doreasca sa petreaca timp cu tine fii "smechera" si cucereste-l din nou poate are nevoie de asta. e normal ca dupa cativa ani de casatorie sa fie si momente in care el sa nu mai fie atat de interesat, sa fie mai distant si aici trebuie sa intervi tu si sa-ti pui in valoare calitatile sa-i amintesti cum era la inceput. mai mult decat atat eu cred ca e mai bine sa nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard... ce folos sa-ti inseli sotul cu cineva care poate nu te iubeste, iar tu de asta ai nevoie sa te simti iubita. trebuie sa exploatezi din plin ceea ce ai si sa reaprinzi flacara de la inceput... rabdarea e foarte importanta pentru ca nu se va intampla pe atat de repede pe cat ti-ai dori, din pacate depinde foarte mult si de sotul tau, cat de receptiv e el la tine. gaseste-ti si tu activitati nu mai face din el centrul universului tau, tu esti cea care conteaza si invata sa te respecti pe tine ca femeie... traieste pentru tine fii independenta pe cat poti si vei vedea cum va incepe el sa vina la tine si sa te admire. Sper sa-ti foloseasca sfaturile mele dar in final tu decizi pentru tine si nu-ti face griji ca viata le rezolva pe toate vei vedea.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 25-09-2007, 12:30 PM
Mesaj #17

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Inca o opinie: un barbat foarte ocupat cu munca nu mai da asa de multa importanta detaliilor.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

B81YUB
mesaj 01-10-2007, 04:00 PM
Mesaj #18

Furnica
*

Raspunsuri: 74
Inscris: 28-03-2007
Membrul Nr.: 266

asta e cel mai mare defect al meu...mereu sunt tentata sa insel...dar stau cateva minute si ma gandesc (merita sa il fac sa sufere) si din experienta mea de pana acum, nu am avut pe cineva care sa ma faca sa sufar, nu de alta da fug inainte sa apuce. Eu zic ca toti suntem tentati, ne trece prin minte, dar nu ne lasam purtati de val...uneori si inselatul are o parte frumoasa, dar pana la un anumit punct ( sa nu fi casatorit etc etc)

--------------------
"Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
+Quote Post
last word
mesaj 03-12-2007, 07:24 PM
Mesaj #19

Neinregistrat

parerea mea este ca oricine inseala la un moment dat...ca insel acum sau peste tspe zile e tot aia....eu recunosc k imi place sa insel...mi se pare ca imi refuz un drept dak nu o fac...e dreptul meu sa mai schimb ,,meniul" nu???atata vreme cat nu ma prinde???smile.gif)eu kiar sunt super de acord cu inselatu asta(in limita bunului simt) wink1.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 03-12-2007, 10:01 PM
Mesaj #20

Hiena

Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(last word @ 03-12-2007, 07:24 PM) *
eu kiar sunt super de acord cu inselatu asta(in limita bunului simt) wink1.gif
huh.gif Pai a insela pe cineva in seamna din start a-ti bate joc de sentimentele celuilalt, a-l calca in picioare si nu stiu cum poti injosi pe cineva "cu bun simt". blink.gif

Zici ca "oricine inseala la un moment dat"...eu inca traiesc intr-o lume in care cel care ti-e dat sa fie, nu te insala. Te-a inselat, nu mai e al tau; e al tau si al inca unei persoane.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ganesha
mesaj 03-12-2007, 10:26 PM
Mesaj #21

Koala

Raspunsuri: 2.656
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(last word @ 03-12-2007, 07:24 PM) *

e dreptul meu sa mai schimb ,,meniul" nu???atata vreme cat nu ma prinde???)).gif

Pai daca e un drept, atunci nu se pune vorba de prins, nu? Ca doar esti indraptatit/a sa-ti exerciti drepturile in vazul lumii si toti sa fie de acord. naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 03-12-2007, 10:26 PM

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
last word
mesaj 08-12-2007, 01:26 PM
Mesaj #22

Neinregistrat

poate pentru ca tu i ai gasit deja pe cineva care sa simti k merita sa fii a lui, nessie,dar nu toti sunt asa...am fost de principiul tau pana am fost inselata...stii care a fost replica pe care am primit-o cand am cerut o explicatie??? :,,vinovat nu sunt eu k te-am inselat,vinovata esti tu pentru ca nu ai fost in stare sa ma tii langa tine,sa ma tii numai pentru tine..."....mi-am dat seama k poate are dreptatea lui...pentru ca asta inseamna ca respectiva fata cu care m-a inselat a avut ceva ce eu nu aveam....ceva ce poate nu gasea la mine...si da...mi s-a intamplat si mie...inca nu am gasit barbatul care sa fie asa cum imi doresc...si nu visez la printul din poveste,dar atata timp cat am dreptul sa imi aleg singura pe cine sa iubesc si sa respect si pe cine sa nu....cred k pot sa insel pana voi gasi pe acel ,,EL ESTE"....

cat despre drept,qanesha,este un drept pe care mi-l acord singura,nu mi l-a dat nimeni...este un drept din punctul meu de vedere(trebuia sa pun cuvantul intre ghilimele),iti dai seama ca el numai un drept nu l-ar considera...
+Quote Post
Nessie
mesaj 10-12-2007, 11:57 AM
Mesaj #23

Hiena

Eu cred ca daca accepti pe cineva sa iti fie mai mult decat prieten, dar consideri ca nu te merita, inseamna ca nu te respecti, iar daca tu nu te respecti, nu astepta ca altul sa te respecte.

--------------------
+Quote Post
Andra
mesaj 10-12-2007, 12:13 PM
Mesaj #24

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 23-09-2007
Membrul Nr.: 409

A insela pe cineva e departe de a fi un drept, e mai mult o incercare de a cauta la altcineva ceea ce nu gasesti la actualul partener. Eu n am inselat niciodata nu pentru ca nu am putut sau n au fost ocazii, ci pentru ca prefer sa pun capat unei relatii decat sa traiesc in minciuna. Ma simt mult mai implinita atunci cand pot sa spun din tot sufletul "te iubesc", iar pe de alta parte... hotul de hot se teme n as putea sa pretind cuiva sa fie doar cu mine o data ce eu la randul meu insel. Asa ca ma port cu cel de langa mine asa cum doresc ca el sa se poarte cu mine...
+Quote Post
elena_elena
mesaj 10-12-2007, 05:54 PM
Mesaj #25

Amiba

Raspunsuri: 8
Inscris: 10-12-2007
Membrul Nr.: 556

Buna,
Eu sunt noua aici in la voi, dar sincer vreau sa vb cu cineva sau sa primiesc sfaturi!
Ideea este ca sunt casatorita de 1 an si sunt impreuna cu el de 2 ani, dar am o mare dilema sad.gif
Sotul meu este mai tot timpul plecat din tara, ne intelegem fffff. bine imi face toate poftele orice imi doresc imi cumpara, e deajuns sa pronut ca imi doresc si ma surprinde mereu, jur ca am o relatie pe care multi ar a vrea s-o aibe.Ies cu fetele de fiecare data , nu-mi interzice absolut nimic iar uneori ma supar ca-mi da atata libertate, fara sa-mi impuna ceva. Deci in final e ok totul in casnicia mea.....dar...............!!!! ma simit atrasa de un coleg de munca ffff mult. Am vb pe mess cu el,are si el o relatie de 3 ani, insa niciodata nu am ajuns la nimic concret, ne vedem la munca 1 sau de 2 ori pe sapt. cam 30 de min, mai vb la tel. este o atractie intre noi, dar de fiecare data cand este vb sa ne intalnim, vb, suntem deacord, dar ori el ori eu, ne gasim motive sa nu ne mai vedem.
Sincer nu asi vrea sa mai continui aceasta "idila" dar nu stiu cum sa fac pt ca azi spun "gata" maine o luam de la cap.
Vreau un sfat, pt ca sincer am impresia ca sunt o MARE IDIOATA!!!
+Quote Post
Sexymom
mesaj 10-12-2007, 06:04 PM
Mesaj #26

Hiena

Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Elena nu vb asa, e ceva normal sa iti placa un tip, mai ales ca esti mult timp singura acasa, dar incearca sa te opresti numai la relatia strict colegiala, nu merita sa dai vrabia din mana pt. cioara dupa gard.
Mai bine iesi cu prietenele, gaseste alta ocupatie sa nu te simti singura si vezi-ti de casnicia ta frumoasa, cine stie, poate va hotarati sa faceti un bebe , si atunci te vei simti mult mai implinita si fericita.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 10-12-2007, 06:51 PM
Mesaj #27

Hiena

Tentatiile vor exista cat traim, Elena! Ce ar fi sa le dai curs tutror tentatiilor din viata? De asta suntem animale rationale si nu actionam la impuls (cei mai multi dintre noi).

Imi spunea o femeie trecuta prin viata, cu copii de varsta mea, ca mici tentatii apar anual, iar cel putin o data in viata ai o MARE tentatie, moment in care daca nu esti suficient de puternic, vei avea impresia ca ti-ai ratat viata, ca abia atunci ti-ai gasit sufletul pereche, ca e tot ce ti-ai dorit.

Cand pleci "la drum" alaturi de cineva, nu trebuie sa pleci cu gandul ca mereu va fi asa frumos cum este la inceput, ci ca impreuna veti trece mai usor peste toate problemele care vor aparea.

Stiu ca ti-ai dat seama ca nu e normal ce se intampla si ca vrei sa iesi din situatia asta, dar sunt de parere ca foarte greu vei reusi singura. Cea mai buna solutie ar fi sa discuti cu sotul tau. Spune-i cat de greu iti este singura si fa-l sa inteleaga gravitatea situatiei (posibile), dar fara sa ii spui de coleg. Nu sunt de acord cu secrete intre soti/parteneri, dar in cazul tau spui ca nu s-a intamplat absolut nimic, deci relatia ta cu sotul tau este "nepatata".

Iti doresc intelepciune multa! give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
elena_elena
mesaj 11-12-2007, 10:13 AM
Mesaj #28

Amiba

Buna, va multumesc pentru sinceritate si ma bucur ca v-am gasit si ca pot discuta cu voi biggrin.gif
Am si eu o intrebare: eu nu vreau sa am decat o aventura ( o data doar), imi doresc enorm, si am flururi in stomac de fiecare data cand ma gandesc.
Aseara i-am trimis mesaj ca nu are rost sa mai continuam asa si am sperat sa nu mai ma sune, dar...ma sunat si am luat-o de la cap si sincer imi doresc enorm si petrec o seara cu el, doar una!
Sper sa ma intelegeti si sa ma sfatuiti.
Va pup
+Quote Post
aki
mesaj 11-12-2007, 10:30 AM
Mesaj #29

Hiena

Raspunsuri: 4.900
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Draga ,Elena nu te supara pe mine dar parca ai fi un copil.Odata asta nu inseamna nimic.Tu ai vrea ca sotul tau sa te insele doar o data?O data si gata,cum te vei simti?Dupa o data crede- ma ca va fi de inca multe-multe ori.Pentru prima data o faci ca sa-ti treaca fluturii din stomac,a doua oara din neavind ce face ca ramii iarasi singura acasa si ti-i urit.A treia simti ca ti-i dor de el,a patra te pomenesti ca nu poti fara el.Si gata...S-a dus [*****] casnicia devil.gif .Oare merita sotul tau asa ceva?Gindeste-te bine.Imi pare rau de el.O femeie nu trebuie sa gindeasca asa ca tine.Faceti un bbe ca sa ai cu ce te ocupa give_rose.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 63.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
elena_elena
mesaj 11-12-2007, 10:38 AM
Mesaj #30

Amiba

Stiu ca ma port ca un copil dar sincer imi doresc, ai dreptate in tot ce spui, dar punete in situatia mea...e groaznic sa traiesti ce traiesc eu acum.
Imi iubesc sotul si nu mai vede despartita de el niciodata, e singurul om care ma intelege asa cum sunt siimi face toate poftele iar un bebe nu vreau sa fac acum pt, ca reprezinta o mare responsabilitate, o educatie buna, conditii f. bune de a trai si atunci cand o sa fac o sa-i ofer absolut totul, pentru a invata si a se bucura de viata. Asa ca mai astept sa ne punem la punct si apoi o sa fac, iubesc copii enorm si botez tot ce intalnesc fara sa stau pe ganduri.
Sper sa-mi treaca, sper sa pot evita situatia asta poate mai bine ar fi sa-mi schimb locul de munca ca sa nu mai am contact cu el.
+Quote Post

4 Pagini V < 1 2 3 4 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 06:42 AM