left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
left > ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul? seperator Optiuni V right
Mariana
mesaj 30-04-2008, 09:20 AM
Mesaj #46

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 356
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...
Sex: Feminin

Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate.
Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare.
Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat.
Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet.

--------------------
Imagine

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sadaf
mesaj 01-05-2008, 09:11 PM
Mesaj #47

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 34
Inscris: 24-03-2007
Membrul Nr.: 263
Sex: Feminin

CITAT(Mariana @ 30-04-2008, 11:20 AM) *

Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate.
Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare.
Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat.
Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet.
sant deacord cu tine mult norok

--------------------
Sadaf [color=#00CCCC]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

4 Pagini V « < 2 3 4
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 11:56 PM