![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
30-04-2008, 09:20 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 356 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate.
Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare. Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat. Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet. -------------------- ![]() ![]() |
| sadaf |
01-05-2008, 09:11 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 24-03-2007 Membrul Nr.: 263 Sex: Feminin |
Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate. Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare. Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat. Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet. -------------------- Sadaf [color=#00CCCC]
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 11:56 PM |