left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul? seperator Optiuni V right
zambilici
mesaj 01-09-2007, 04:20 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 10
Inscris: 1-09-2007
Membrul Nr.: 388
Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea
Sex: Feminin

hmmmmm.....mi-a fost greu pana sa deschid topicul acesta,insa dupa ce am citit nenumarate discutii de-ale voastre mi-am dat seama ca poate gasesc si eu raspunsuri la intrebarile care ma framanta,deoarece sunteti ca o familie.pai.....intrebarea daca ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul ma macina.....deoarece am impresia ca daca un altul si-ar manifesta interesul fata de mine....poate as calca stramb.asta pt k sotul meu munceste enorm.....si pleaca de multe ori in strainatate.deseori ma simt neglijata......parca nu-mi mai acorda atentia de care aveam parte la inceput......sunt disperata.......pe deasupra,ma simt inutila,pentru ca deocamdata nu am serviciu,pentru a avea grija de copil,si toata ziua imi trec tot felul de ganduri prin cap.nu pot spune ca nu-mi iubesc sotul,il ador,....insa sunt femeie si am nevoie de dragoste,tandrete,gingasie.....ati trecut prin asa ceva???as avea nevoie de ceva sfaturi,daca se poate...multumesc anticipat
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 01-09-2007, 06:40 PM
Mesaj #2

Iepuras

Raspunsuri: 1.706
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

N-am fost niciodata tentata, desi am avut o relatie la distanta (pentru 3 ani). Dar nu bag mana in foc ca n-am sa fiu tentata vreodata. Vorba aia: sa nu spui niciodata, niciodata. Dar cred ca daca s-ar intampla ar ramane la stadiul de tentatie. wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

cristi
mesaj 02-09-2007, 08:21 AM
Mesaj #3

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 3-09-2006
Din: ?
Membrul Nr.: 127
Dispozitie: fantastic
Sex: Masculin

Hei ! ... n-am mai scris intr-adevar de mult pe forum .. dar sunt de ceva timp si citesc topicurile. M-a impresionat intrebarea. ...

Ai spus ca tii enorm la sotul tau .. poate nu ar fi normal sa discuti cu el problema .. incearca sa-i spui framantarile tale si de ceea ce ai nevoie. Eu cred ca e important sa nu ne chinuim. Explica-i ca pentru tine viata nu are farmec asa. Spune-i ca suferi mult. Daca te iubeste va incerca sa te ajute smile.gif. De fiecare data e bine sa discuti problema.

Pentru mine s-ar schimba cu totul viata daca as afla ca sotia mea m-a inselat. As considera ca am ratat viata. smile.gif Din punctul meu de vedere e inutil sa strici o casatorie. Este o boala grea pe care va trebui s-o duci toata viata. ... Mi-aduc aminte de bunicul meu ... spunea ca femeia e ca noua daca o speli dupa ce te-a inselat. )).gif
SERIOS ? dar sufletul ? Oricine pe lumea asta simte la fel. chiar daca nu exteriorizeaza sentimentele.
Afla care este problema sotului tau ... nu te canaliza doar pe problemele tale .. probabil ca este si el stresat de ceva .. se gandeste ca trebuie sa asigure familiei cele necesare ... e un stres mare pentru un barbat .. crede-ma wink1.gif

Sunt momente cand avem impresia ca persoana de langa noi ne neglijeaza. Dar e posibil doar sa aiba alte prioritati momentan. Oare nu trebuie sa se concentreze pe venituri? aveti din ce trai daca el nu munceste si-ti ofera dragoste si tandrete? Ce-ai scrie atunci pe forum ? smile.gif ca ai un sot lenes.. care te iubeste dar pentru care nu mai ai interes. Sau poate nici n-ai scrie pe forum ca nu ti-ai mai permite sa ai internet acasa:) Nu va trebuie un viitor pentru copilul vostru ? Sunt sigur ca te iubeste. Gandeste-te doar cum sa pui pe roti relatia pe care o ai. Asa o sa ai cele mai multe satsfactii. Atunci cand vin copiii suntem oarecum sacrificati.

Solutiile oricum nu se gasesc decat in tine. Incearca sa rupi tiparele. Incearca sa te impaci cu tine insati.
( poate ti se pare "teorie" dar este adevarat, daca nu ai complexe nu actionezi gresit, ai incredere in tine )
Incearca sa fii vie, si sa fii atragatoare. Nu te culca pe-o ureche ca esti casatorita. Suntem mereu pusi in situatia de a ne cuceri partenerul. Putem foarte usor s-o facem daca ramanem imaginea pe care ne-am creat-o prima data. Daca ne alteram, se altereaza si interesul lor fata de noi.

Citisem undeva anii trecuti, ca "Oamenii iubesc oamenii carora de pasa de ei."
Si pana la urma intrebarea e ... cum te-ai simti daca el s-ar gandi la aceleasi lucruri? cum te-ai simti daca ai sti ca se gandeste sa te insele ? ce-ai face daca te-ar insela ? Sunt temeri pe care le suportam toata viata.
Raspunsul este din punctul meu de vedere, sa uitam de tot, sa ne respectam alegerea si sa ne respectam pe noi. Oamenii ne iubesc doar daca au nevoie de asta si doar atat. sorry.gif

Asa ca zambilici ... zambeste si mergi inainte.. si fii altruista ... ca se va intoarce la tine inzecit ! Ai grija de sotul tau si te va pretui.

Parerea mea smile.gif

Acest mesaj a fost editat de cristi: 02-09-2007, 08:45 AM

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
alex25
mesaj 02-09-2007, 09:46 AM
Mesaj #4

Nevastuica

Raspunsuri: 814
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Eu cred ca trebuie neaparat sa-i explici ca te afecteaza plecarile lui in strainatate.

Consider ca acest caz, in care unul dintre parteneri pleaca des in strainatate, reprezinta o situatie aparte si poate merge bine doar in unele cazuri: atunci cand sotia (sau sotul) e in totalitate de acord cu asta. In caz contrar, cred ca sotul ar trebui sa faca tot posibilul sa evite plecarea in afara. Daca vrea familie smile.gif.

1. De-asta cred ca e f important sa-i explici sentimentele tale, sa-i spui ca faptul ca el e plecat mult timp te face sa te simti izolata si singura si ca situatia asta trebuie rezolvata. Repede. Si trebuie s-o spui in asa fel incat sa inteleaga clar pericolul la care se expune.

2. Pe de alta parte, cred ca tu ar trebui sa-ti gasesti o ocupatie suplimentara pe langa cea de a avea grija de copil, o activitate care sa implice si alti oameni dar in mod special de sex feminin (nu ma refer la serviciu, nu ma refer la ceva care sa aduca bani, ci ma refer la o pasiune sau la un lucru pentru care DOAR acum ai avea timp). Imagineaza-ti ca acum este, poate, singurul moment in care ai timp sa faci acea activitate pe care mereu ai evitat-o din lipsa timpului. In loc sa te lamentezi cred ca ar trebui sa cauti oportunitatile pe care ti le ofera acest timp. Si acum nu ma refer la oportunitatea de a-ti insela sotul smile.gif. Cred ca ai nevoie sa comunici mult si sa-ti ocupi timpul cat mai solicitant si constructiv, astfel incat sa nu ai senzatia de plictiseala. Pentru ca plictiseala mi se pare mie cea mai mare boala. smile.gif

Dar daca se va intampla sa-ti inseli sotul, mai ales daca o vei face si "planificat", iti spun 100% ca VA AFLA. Si este impardonabil. Asa ceva nu se iarta. Nu se uita. Si iti va distruge toata viata. Mai mult, va distruge viata copilului (copiilor) tai. Crede-ma, e foarte dificil sa cresti fara tata. O spun din experienta. Nu-ti distruge familia. Consolideaz-o.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Sexymom
mesaj 02-09-2007, 10:17 AM
Mesaj #5

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.280
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Zambilici scoate-ti prostiile din cap. daca sotul tau munceste mult si este plecat inseamna ca o face pt. voi, pentru ca familia care a format-o sa nu duca lipsa de nimic, crezi ca lui ii este usor departe de casa , de sotie si copil,Si dormind prin nu stiu cate camere de hotel, motel sau cine stie pe unde??Sigur se simte fatal, si eu am ramas singura in tara cu 2 copii mici, timp de 7 luni, dar nu mi-a dat prin cap sa fac ceva care sa il raneasca, si in primul rand sa ma murdareasca pe mine.
Imagineaza-i cum te-ai simti atinsa de altul , cand te intorci acasa la copil, cand inchizi ochii seara, YACHHHH...de neconceput.
Parerea mea: iesi din carapace, bucurate-te de viata, de copil, de prieteni, de rude, gasete-ti o ocupatie, plimbate prin parc, fa excursii, organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa nu te mai gandesti la nimic.Familia este cea mai importanta.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 03-09-2007, 04:01 PM
Mesaj #6

Koala

Raspunsuri: 2.110
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Bolnavioara

Da, normal ca am fost.O singura data.Noroc ca a trebuit sa plec a doua zi, ca daca nu........................cine stie???????Omul este supus tentatiilor

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 06-09-2007, 02:41 PM
Mesaj #7

Veverita

Raspunsuri: 697
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Am intrat si eu pe aici si va spun bine v-am gasit.Iata si parerea mea in legatura cu subiectul.
Chiar daca as fi vreodata m-as gandi cum m-as simti tradata eu de sotul meu si cred ca as renunta subit la orice tentatie.Uneori e greu sa renunti la tentantii dar trebuiesc dramuite si avantajele si repercursiunile. pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-09-2007, 03:49 PM
Mesaj #8

Lama

Raspunsuri: 5.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

zambilici, eu cred ca de vina pentru gandurile astea "negre" sunt singuratatea si monotonia din viata de zi cu zi. nu stiu cat are copilul tau, dar ai sa vezi ca lucrurile se regleaza pe parcurs. poate, daca e prea mic copilul nu mai ai timp de tine, dar dupa 1 an, daca incepi sa te ingrijesti si sa iti acorzi un pic de timp, o sa te simti mult mai atragatoare si te vei simti foarte bine. si, fie vorba intre noi blum.gif , un mic flirt nu strica, daca te face sa te simti apreciata. conditia este sa nu fie mai mult ca dupa aia lucrurile se complica si...nu se merita...mai mult problema cred ca este legata de afectivitate decat de altceva. si pe parcurs copilul o sa umple un gol daca el exista.

--------------------
Imagine
+Quote Post
x3me46
mesaj 07-09-2007, 05:51 PM
Mesaj #9

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 7-09-2007
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 392
Dispozitie: aproximativ

Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ?

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 07-09-2007, 07:44 PM
+Quote Post
sadaf
mesaj 09-09-2007, 08:11 PM
Mesaj #10

Amiba

Raspunsuri: 34
Inscris: 24-03-2007
Membrul Nr.: 263

salut.gif niciodata ,nici cu gandul dar cu fapta nici atat:floare:si sti de ce exista deagoste,prietenie,smd.te pup mult norok

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 09-09-2007, 10:05 PM

--------------------
Sadaf [color=#00CCCC]
+Quote Post
carlos
mesaj 17-09-2007, 10:15 PM
Mesaj #11

Furnica
*

Raspunsuri: 54
Inscris: 17-09-2007
Membrul Nr.: 400

cineva mai ...cu experienta mi-a spus la un moment dat ca o casnicie se poate salva cu cativa centi...adica un telefon inainte sa spui ca vii acasa
+Quote Post
sirafir
mesaj 17-09-2007, 10:40 PM
Mesaj #12

Amiba

Raspunsuri: 38
Inscris: 12-08-2007
Membrul Nr.: 364

Cat de tare e asta! )).gif (nu m-am putut abtine)
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-09-2007, 11:45 AM
Mesaj #13

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.280
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

CITAT(carlos @ 18-09-2007, 12:15 AM) *

cineva mai ...cu experienta mi-a spus la un moment dat ca o casnicie se poate salva cu cativa centi...adica un telefon inainte sa spui ca vii acasa

Asta in cazul in care nu ai suficient de mult spatiu in sifonier sau stai la un etaj mult prea inalt pt. puterile lui.

CITAT(x3me46 @ 07-09-2007, 07:51 PM) *

Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ?

Superb punctul asta de vedere.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
carlos
mesaj 18-09-2007, 04:18 PM
Mesaj #14

Furnica
*

cred ca trebuie sa recunoastem toti am fost sau suntem tentati sa ne inselam partenerul, asta mai ales dupa un anumit timp cand apar si unele nemultumiri si uneori poate chiar avem nevoie si de anumite comparatii
CITAT(Sexymom @ 18-09-2007, 12:45 PM) *

CITAT(carlos @ 18-09-2007, 12:15 AM) *

Asta in cazul in care nu ai suficient de mult spatiu in sifonier sau stai la un etaj mult prea inalt pt. puterile lui.

CITAT(x3me46 @ 07-09-2007, 07:51 PM) *

Superb punctul asta de vedere.

+Quote Post
carlos
mesaj 25-09-2007, 09:13 AM
Mesaj #15

Furnica
*

Un tip si o tipa faceau sex intr un apartament si la un moment dat suna cineva la usa.speriata tipa ii arunca barbatului hainele in brate si el sare pe fereastra. Dupa cinci minute tipul se intoarce, intra in casa la loc si zice: auzi mai nevasta ,ce stresati mai suntem!
+Quote Post

4 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-07-2008 - 04:31 AM