left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > autosugestia vs medicamente seperator Optiuni V right
speed
mesaj 28-11-2006, 03:59 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 5
Inscris: 27-11-2006
Membrul Nr.: 179
Sex: Masculin

De multe ori am auzit asta si nu stiu ce sa cred, dar sincer sa fiu am aplicat-o si eu de cateva ori si a mers.
Stiu persoane care atunci cand au dureri de cap, doh.gif nu iau medicamente ci pur si simplu se calmeaza 2 secunde si apoi se gandesc la cu totul altceva, dar nu la durerea de cap yahoo.gif . Se pare ca pentru ei a mers si dupa cum v-am zis si eu am incercat-o de cateva ori si a mers si la mine. Durerea de cap a disparut in scurt timp si credeti-ma nu am luat medicamente. baby.gif
A mai incercat cineva asta vreodata, sau dac stiti alte metode eficiente mi le puteti comunica si mie?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 29-11-2006, 11:57 AM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.218
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Si eu sunt de acord ca functioneaza autosugestia, dar iti trebuie putere de autoconvingere mare. )).gif
Eu din pacate daca ma doare ceva, sar repede cu un algocalmin. sad.gif Nu suport durerea si nici nu ma pot pacali singura sa nu ma mai gandesc.

Am mai incercat de cateva ori cu succes "Placebo" pentru cafea, biggrin.gif De obicei daca nu beau cafeaua dimineata (si constientizez lucrul acesta) ma doare capul toata ziua si nu sunt buna de nimic. In unele zile am baut cafea fara cofeina (ca ea e raspunzatoare de durerile de cap) si a fost foarte bine ... mai putin cu somnul laugh.gif

Deci... parerea mea este ca ceea ce spui tu merge foarte bine, trebuie doar sa te dresezi putin. grin.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 14-12-2006, 02:02 PM
Mesaj #3

Hiena

Raspunsuri: 4.010
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Autosugestia functioneaza. Sotul meu face asta de cate ori are migrene si dureri de cap insuportabile.
Mananca mere.....el spune ca asa ii trece durerea de cap. Se relaxeaza, gandeste pozitiv si nu are nevoie de antinevralgic. Functioneaza, pe bune.
Eu sufar de insomnie cronica de 10 ani si de multe ori il pacalesc pe Mos Ene prin autosugestie. Sa vezi ce le mai dorm fara sa numar oi..... hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
tmanbone
mesaj 14-12-2006, 09:02 PM
Mesaj #4

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Eu iau medicamente si apoi ma autosugestionez ca ar functiona. Durerea trece si folosesc ambele metode combinat. Merg la sigur )).gif

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
iulikutza
mesaj 15-10-2007, 04:50 AM
Mesaj #5

Furnica
*

Raspunsuri: 55
Inscris: 15-10-2007
Membrul Nr.: 442
Dispozitie: oribil

CITAT(tmanbone @ 14-12-2006, 10:02 PM) *

Eu iau medicamente si apoi ma autosugestionez ca ar functiona. Durerea trece si folosesc ambele metode combinat. Merg la sigur )).gif

salut.gif

ai dreptate.... dar daca afectiunea e reala cred ca nici mama autosugestiei nu te poate salva.... si la mine s-a manifestat cu succes efectul PLACEBO... sunt alergica la unele medicamente dar nu se stie exact la care , asadar cand am fost fortata sa fac pana si un amarat de polidin am crezut ca mor( am folosit autosugestia dar din pacate in sensul negativ) au inceput mancarimile de piele ... senzatii ca de alergie desi amaratul de polidin nu avea nici o vina.. doar " scufitza" mea era putin cam defecta... concluzia... ptr persoane negativiste si pesimiste ca mine poti sa dai o sugestie cum sa foloseasca autosugestia in sensul pozitiv si constructiv????

--------------------
"ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
+Quote Post
silviuMarian
mesaj 01-04-2008, 03:50 PM
Mesaj #6

Amiba

Raspunsuri: 44
Inscris: 1-04-2008
Membrul Nr.: 846
Dispozitie: Nerabdator

eu cred ca am folosit autosugestia asta intrun sens negativ
si acum sunt deprimat foarte foarte foarte deprimat
+Quote Post
Sexymom
mesaj 02-04-2008, 05:48 PM
Mesaj #7

Hiena

Raspunsuri: 4.010
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

De ce spui asta Silviu? daca vrei sa vorbesti cu cineva noi te ascultam cu placere.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 09:57 AM