left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > cate vieti are o pisica? seperator Optiuni V right
ortiga
mesaj 06-12-2006, 12:18 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 11
Inscris: 26-11-2006
Membrul Nr.: 176
Sex: Masculin

Sincer sa fiu, nu stiu cate vieti are o pisica, dar stiu sigur ca am vazut ceva ce m-a socat. Aseara cand eram la un prieten, am vazut cum o pisica care a cazut de al etajul 7. Baiatula cesta gasise o pisica maidaneza si a luat-o sa o ingrijeasca, dar in casa mai are si un pichinez. Cand am ajuns eu la el, a uitat sa mai inchida usa de la intrare, pisica si cainele au inceput sa se fugareasca prin casa apoi au iesit afara, pisica a urcat pe o scara rezemata de balustrada si de acoloa cazut pana jos. Cand am fugit cu prietenul meu sa luam pisica, jos nu era nici o pisica. Parca a disparut. Asa ca va intreb, cate vieti are o pisica? Cu siguranta mai multe de una.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uka
mesaj 17-12-2006, 10:10 PM
Mesaj #2

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

acum vreo 8 ani exact in ziua in care a fost ingropata lady di, motanul meu a cazut de la etajul 7 si l-am gasit dupa 3 zile in subsolul blocului... a dormit o zi si o noapte atunci... e in regula nu are nici o problema.. erasfatzat.......e e motan si gata biggrin.gif nu stiu cate vieti are

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Dumbo
mesaj 15-07-2007, 01:17 PM
Mesaj #3

Nevastuica

Raspunsuri: 807
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339
Sex: Feminin

a mea a picat de la etajul 4 si nu a patit nimic. si a picat intai pe acoperisul de la scara, care e din beton si de acolo pe trotuar.
s-a ales cu o sperietura, dar se pare ca nu suficient de puternica pentru ca inca mai vrea sa se suie pe geam.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 11:59 PM